- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.341
Ben eşim evdeyken işlerimi hallediyorum 3 gündür de bursa dan misafirimiz geldi kayinvalideme bizde oradaydık paşamın uyku saatlerinde eve indim sadeceHu huu neredesinizzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşim evdeyken işlerimi hallediyorum 3 gündür de bursa dan misafirimiz geldi kayinvalideme bizde oradaydık paşamın uyku saatlerinde eve indim sadeceHu huu neredesinizzzz
Maşallah iyi cesaretAnnem aşure yaptı . Ona geldim buyrun gelin
Dün bı deli cesareti eşyalarını koydum çantaya ayladim halk otobüsüne geldim. Ne ek arabasını da tek başıma tasifim otobüse koydum. Öküzler yardım etmedi. Bı ara kızçem ağlar gibi oldu emziği tıkadım ağzına uyudu![]()
Şifa olsun kuzulara inşallah ateş yapmaz biz daha menenjit olmadık sorucam salı günü doktorumuzaKızlar rotavirus ve menenjit aşılarının ilk dozlarını bugün olduk.
Toplam da 2500 tl ödedik çok şükür
Tek doz 1 aşı 610 tl idi.
Siz ne kadara aldınız?
Aynen canım çok şükürBen eşim evdeyken işlerimi hallediyorum 3 gündür de bursa dan misafirimiz geldi kayinvalideme bizde oradaydık paşamın uyku saatlerinde eve indim sadecelahananın iyi gelmesine sevindim sen çözümü buldun bacımsu
![]()
İnşallah gelmez canım.Aynen canım çok şükürinşallah başınıza gelmez ama aklınızda bulunsun
Kolay gelsin canım misafirler ile nasıl geçiyor ya. Ben sinir oluyorum çocuğu saçma sapan tutuyorlar oturtuyor kimi. Yavrum alıp uzaya kaçasım geliyor abartısız söylüyorum![]()
Otobüs boştu şansıma. Yer vermeseler benim kız otobüsü birbirine katarMaşallah kız emzik tutması büyük velinimet
Ay ben dolmuşa cesaret edememortalık yıkılır yaka paça dışarı atarlar beni
Zalımlar yardım etmediler miyer verdiler mi bari
Cennet ÇamuruCanım sağamıyorum ki zaman bulamadım hiç. Dur şu cennet şeysini bulayım
Amin canım.Maşallah iyi cesaretöküz çok canım
Asurenizi de Allah kabul etsin afiyet olsun![]()
Keyfimi zorunluluktanmı canımBugün oğlusu ayağımda salladım ilk defa bizim için erken mi kızlar![]()
Ben çoktan aldım o kartı ama kullandın mı desen 1 kere bindi indi gibi bisey oldu bebek arabası ile kolay oluyormu otobüs denemek içinOtobüs boştu şansıma. Yer vermeseler benim kız otobüsü birbirine katar
Cennet Çamuru
Ben de yesem mi diye düşünüyorum
Catlak-kurabiye korkuttu gözümü ama
Amin canım.
Bundan sonra beni kimse tutamaz
Anne kart ta alıyorum tutmayın beni![]()
Ayy iyiymiş öyle ya bende mi öyle alıştırsamİnşallah gelmez canım.
Ben işime gelen misafiri kabul ediyorum guveniyorsam sadece zaten gelen olursa eşimin tarafiysa kayinvalidem kabul ediyor bende sevdiğim kişiler ve bebeğim konusunda hassas olacaklarını biliyorsam ona göre gidiyorum canım benim evime annem babam ve ablamlar dışında kimseyi kabul etmiyorum halenkayinvalidemle aynı binadayız oda arada gelir (benimkini uzun süre kimse alamıyor çünkü benden ayrılınca başlıyor ağlamaya buda avantaj oluyor bana
)
Anneme yer verin uleynnnnOtobüs boştu şansıma. Yer vermeseler benim kız otobüsü birbirine katar
Cennet Çamuru
Ben de yesem mi diye düşünüyorum
Catlak-kurabiye korkuttu gözümü ama
Amin canım.
Bundan sonra beni kimse tutamaz
Anne kart ta alıyorum tutmayın beni![]()
Ben alıştırmadım oğluşum alıştıAyy iyiymiş öyle ya bende mi öyle alıştırsam![]()
En iyisi canım ya hele şu devirde kimse kucağına almayı teklif dahi etmemeli. Yani ben öyle davranırdım ama herkes aynı olmuyor
Bugün bölük borcuk uyudu deneyim dedim canımKeyfimi zorunluluktanmı canım![]()
O zaman şimdiden ayaklarına eziyet etme alışırsa yandınBugün bölük borcuk uyudu deneyim dedim canım![]()
Oluyor ya ben arabayı koydum kenara. Bebeği alıp oturdum. Buluşalım adalar daBen çoktan aldım o kartı ama kullandın mı desen 1 kere bindi indi gibi bisey oldu bebek arabası ile kolay oluyormu otobüs denemek için![]()
Bizimki 5.gunAnneme yer verin uleynnnn
Kuzum şöyle diyim dün emzik niyetine emdi sürekli gelen sütü de içmedi öyle olunca damar tıkandı. O yüzden şu sıralar süt artırıcılardan uzak durmak istiyorum![]()
ama kimyonu içmeyince de bugün bebem zorlandı of iki ucu pohlı değnek işte
![]()
Ah canım sancıdan dolayı biz hep sallıyoruz tavandan salancak aldık biraz daha uyuyor öyle benimki mecbur ben bazen sırf uykusunu aldın diye eşimle sırayla sallıyoruz çocuklar uykusunu alamyoncada huzursuz oluyor çünkü gerekirse sıcak havlu sar öyle uyut biraz daha rahatlıyorlarBugün oğlusu ayağımda salladım ilk defa bizim için erken mi kızlar![]()
Peki kuzum öyle yapaim bide benim ki kucaga alıştı napcam koyuyorum aglio cildircamO zaman şimdiden ayaklarına eziyet etme alışırsa yandın![]()
Tamam canım napcagimi şaşırdımAh canım sancıdan dolayı biz hep sallıyoruz tavandan salancak aldık biraz daha uyuyor öyle benimki mecbur ben bazen sırf uykusunu aldın diye eşimle sırayla sallıyoruz çocuklar uykusunu alamyoncada huzursuz oluyor çünkü gerekirse sıcak havlu sar öyle uyut biraz daha rahatlıyorlar