Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba;
Öncelikle sandığınız kadar güçsüz ve güvensiz değilim. Hele istenmediğim bir ortama dahil olmak isteyecek kadar gurursuz hiç değilim. Zaten önceden dışlanmak diye bir sorunum yoktu. Bende dışlandımı hissettiğim an kendim uaklaştım mesafe koydum. Yani benim sorunum ben uzaklaşınca onlarda iyice dışladılar. Ama evlerimiz dip dibe her gün birbirimi görüp karşılaşıyoruz. Bundan sonra nasıl davranmalıyımdı?beni kendine güvenmeyen,güçsüz,kabul görmeyen, medet uman biri olarak nitelendirmişiniz, böyle biri olmadıgımı biliyorum. Ama sizin gözünüzde oldum diyelim yinede suçlu taraf benmi olmalıyım?bu üstünlük taslayan güçlü görümcelerin hiçmi sucu olmaz?ayrıca kimsede suç falanda aramıyorum. Kimse kimseyi sevmek samimi olmak zorunda değil. İşine gelince samimi seven,işi bitince dışlayan insanlar varsa karşınızda ve sizde her olaya tüm iyi niyetinizde yaklaşıp "aman kimseyle düşmanlığım olmasın diye düşünürseniz benim gibi nasıl davranacağınız konusunda bocalıyabilirsiniz.
aslında kıskanılmak çook guzel bi şey tadını cıkartmak lazım eskiden sinir olurdum niye cekemiyorlar ne istıyorlar benden diye. ama içten içe kıskanmaları özenmelerini görüyorum ve hoşuma gidio. ilişkin uzak olsun sen uzak durdukca bi şey dürter onları.
mutlulugunu gördükcede kudururlar. asil dur sadece .. üzülme uzulursende belli etme.
tavirida gecti benimkisi artik diyorumya nefret ediyorum esimede söyledim artik oda birakti gercekten nasil desem zor insan falan derlerya hani bu daha degisik baska bir cins yani varya anlatsam bir insan sürekli ben mükemmelim diye dolasirmi birde bunu kabullendirmek istiyor etrafina yok dersende direkt kralama yalan dolan bu siralarda kafayi takmis bana diyoki beni niye sevmiyorsun düsünsenize ya ben görüsmek istemiyorum seni elti olarak degil insan olarak sevmiyorum diyorum hala anlamiyor birde atiyorum mesala akrabalar falanda benimle gidip gelse fazla bu seferde o insanlara sariyor sizce e yapmaliyim bilmiyorum artik
güçlü görümce-ezik gelin... ben ve kardeşimin müstakbel eşini tanımlıyor![]()
Tamamen bencıllik ve kıskançlık. Başka bişey göremedim eltinizde. Onun istediği gibi davransanız yagcılık yapıp pesine dolansanız eminim sizi çok sever. Bence sevmedınız deger vermedınız hatta nefret ettiniz bir kişinin karşısına geçip onunla muhatap olmak istemedinizi açıkça söyleyebilirsin. Allah yardımcınız olsun işin icinde akrabalıkta olunca o kadar kolay sıyırıp atılmıyor.
Canım Beni yanlış anlamışsın..Ben senide görümcelerinide tanımıyorum. Sadece senin yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum. Yani
Kendinle ilgili bu tanımlamaları kendin yapmışsınz .. tüm yorumlarını okuyup öyle yazdım zaten. Sen kendi kendini ezik görmüş onları güçlü görmüşsün. Bende kimse kimseye karşı güçlü olmaz sen onlar karşısında kendini güçsüz görmüşsündür diyorum..
Ayrıca seni yanlız bıraktıklarını ,yanlız kaldığını onların komşularla pikniğe ,çaya gittiğin yazmışsın..yanlız olduğunu ve fazla ortamın olmadığını sen kendin yazmışsın..
Tamam sen elinden geleni yapmışsın ,ama onlar seni kabullenemediler ise ,boşver diyorum zaten.. Yani görümcelerin kötü yada iyi olmasının bu saatten sonra bi önemi yok.Onları kazanmak için uğraşmanında bir alemi yok. Sen kendin neler yapabiilirsin ona bak demek istemiştim ama anlatamadım galiba. Belki de yanlış düşünüyorum bilemiyorum.tabikide olayları birebir yaşayan sensin..Ama onlara verebelileceğin en büyük ceza seninde sosyal ortamlara girmen ,aktif olmandır...
Keşke eltine yaklaşmak için seni kullanıp iyi göründüklerinde üstelikte bunu sana söylediklerinde onların gerçek yüzlerini görüp sen kendin uzaklaşsaydın ..ne oldukları belliymiş zaten..
Bende hiç birşeyi onları kıskandırmak için yapmadım halde niye çekmediklerini anlamıyorum. Evimi istediğim gibi döşedigim için laf ettiler,yok çok çarşı geziyormuşum Gül gibi kardeşlerını eziyor her dedimi yaptırıyormuşum. Bunlar kıskançlık degılde nedir?hiç bir zaman karşılarında kendimi küçültecek bisey yapmamaya çalıştım. Bundan sonrada olmaz umarım. Belkide sırf kendı mutluluğum ve huzurumu düşünmeliyim. Teşekkür ederim canım çok sagol.
söyledim kac defa kendide biliyor ama diyorumya mutlaka durup durup birsey cikariyor bana bisey yapamazsa cocuklarrima sariyor yoksa gidiyor kv birlikte olup birseyler karistiriyor ve artik enson dedim ya hastaysan git tedavi ol birak beni diye cünkü ne kadarda takmiyorum desemde bir laf varya sinek kücük ama mide bulandirir diye iste öyle anlatamam ben ilkevlendigim gün bana dediki 17 yasimda evlendim bu arada kocanin yaninda yasli duruyorsun oldu düsünebiliyormusun böyle bir insan iste
güçlü görümce-ezik gelin... ben ve kardeşimin müstakbel eşini tanımlıyor![]()
Canım benim zamanında yaşadıklarımdan çok iyi biliyorum bendede 4 görümce vardı,bekar ve boşanmış ,çocukları ,ve boşanma psikilojileri ,geniş çevreye sahiptiler ,anlattığınızın çok ağır versiyonlarını yaşadım ,dik durun ,kendinize bir çevre edinin ,kendi hayatınıza bakın ve mutluluğunuzun tadını çıkarın ,eğer biraz boyun eğim derseniz tepenize çıkarlar baş edemezsiniz ,hanfendiliğinizi bozmadan ,mesafeli şekilde , kendi çevrenizi oluşturarak hayatınızı devam etmenizi öneririm,sevgiler.
Gercekten inanılmaz biriymiş. O kadar art niyetliki seni komplekse sokup huzursuz etmiş en başından. Bence bu kişinin yanında her zaman kendini begenen kendinden emin olan biri ol.
evet genelde öyle olur kendileri eslerini adam yerine koyup takmaz bile sana bana gelince kocasini eziyor kocasi sözünden cikmiyor olur hepsi ayni demekki atiyorum sen ihtiyacin olan birsey alirsin kendine evine cok harciyor olur bosver esinde seni anliyorsa sende onlar gibi davran
ne mutlu size evlimisiniz acaba yada bekarsanizda böyle büyüklenmeyin sonra o güclü ve ezik diye ayirdiginiz katogoride ezik durumada düsebilirsiniz
diyorumya cünkü kompleksli bir insan ben en mükemmelim havasinda bende ister istemez bu kisiden uzklastim yoksa bu benim yuvamida yikardi ki cok ugrasti zaten aklima birsey geldi yeni evliyiz o siralar tabi heyecanliyiz falan gelmis benim esimin tel karistiriyrki kac senelik evliyim hayatta tenezzül etmem tel bakayi esimin sonra iste esimin tel birkac kadin ismi görmüs is arkadaslari falan sonucta ve diyorki esime artik evlendin niye silmiyorsun bunlarin ismini ben sok oldum ne diyecegimi sasirdim esim acikladi ama o anda esim öyle vbirsey yapsa bile bunun fesatligindan umrumda olmazdi
6 yıllık evliyimgörümcem 15 yıl önce vefat etmiş... başka görümcem yok... 1 tane eltim var, o da sofra ble kurdurmaz, hazır sofraya oturtur
![]()
Ya ben böyle insanlara üzülüyorum gerçekten.aslında okadar basitlerki gercek yüzlerine carptıgında iyi bir niyetlerinin dahi olmadına çok pişman olacaklar ama nafile. Her kes er veya geç yaptıgı her seyin büyük küçük bedelini ödeyecek.kendini bu kişi için hiç üzme derim.
iyi güzel yanii madem bu kadar mutlusunuz bu konuya gelipte niye güc gösterisi yapiyorsunuz anlamadim arkadas bir derdini aciyor burda siz gelmis neyse evet anladik siz güclüsünü gelin gelininzde ezik