Güçlü Kadın

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar :) , hayatta güçlü kadın nasıl olur hayatta kimse olmadan yaşayabilir miyiz , kendi kendimize sahip çıkabilir miyiz ?

Merhaba arkadaşlar :) , hayatta güçlü kadın nasıl olur hayatta kimse olmadan yaşayabilir miyiz , kendi kendimize sahip çıkabilir miyiz ?
Her gun bu tarz sorularla mi geleceksin
Nasil guclu olunur?
Sinsilere karsi nasil korunulur?
Beni neden cekemiyor olabilirler?
Vs vs

Hayatta kimse olmadan yaşanmaz, bir arkadaş bir dost bir eş bir evlat her zaman yanımızda olmalı. Güçlü olmak için öncellikle maddi imkan olmalı o varsa, zaten güçlüsün demektir.

Sadece para değil karakter olarak da
Para yoksa gücün de olmuyor,karakter de atamıyorsun rahat rahat.
Maddi gücü olmadığı için boşanamayan kadınlar var.
İş yok güç yok ama karakterim var,ok.
Karakter karın doyurmuyor para ayakta kalmanı sağlıyor.

Buranın amacı o değil mi istediğim gibi konu açarım sadece yöneticiler i ilgilendirir yorum yapmak istemiyen yapmaz siz de istemiyorsanız yapmayın
Mesele konu acman degil, burda sordugun sorularin cevaplarını ancak kişiliğinde varsa, ortamin/cevren uygunsa uygulayabilirsin, yani herkes ayni sekilde duramaz hayata veya bi olaya karsi.. Kimi kocasina resti ceker rahat eder mesela, bi baskasi yapar ters teper evlilik biter.. Herkesin hayati farkli.. Farkli fikirler guzeldir ama sorularin genelde enterasan.. Neyse ya..

Soruyorsun ama; ne kadar boş soruyorsun.. İşin yok, kendi paranı kazanmıyorsun ama kendi kendimize sahip çıkabilir miyiz diyorsun.. Bu nasıl bir mantıktır, anlayamadım.

Güçlü olmanın sırlarını internette aramak tuhaf değil mi?
İnsanın attığı adım parayla,bunu bilmemek imkansız.
Para yoksa karakter gücü sökmez hiç kimseye.
Bunu bilmiyorsanız da gerçekten çalışmak da size pek bir şey kazandırmayabilir.
Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…