- 2 Temmuz 2013
- 4.315
- 9.081
- 358
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Kesinlikle doğru.Bağlanma biçimleriyle ilgili o biraz. Erkeklerin böyle sevilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Azıtmaya çok elverişli bir yapıları var insanlığın alt sürümleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle doğru.Bağlanma biçimleriyle ilgili o biraz. Erkeklerin böyle sevilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Azıtmaya çok elverişli bir yapıları var insanlığın alt sürümleri.
Ben eşimi çok seviyorum ama ondan da önce güven duyuyorum, merhametinden, verdiği değerden zerre şüphe duymuyorum. Tam da bu duygularla evlendim ve şükür hiç pişman olmadım. Severek evlendim ama şimdi bakıyorum da mantığımi da hiçe saymamışım. İyi bir baba olacagina da inanmıştım başından beri keza öyle de oldu. Bana göre sevgi şart ancak mantık da hiçe sayılmamalı. Kavga etmiyor muyuz, dozun aşıldığı zamanlar olmuyor mu, oluyor ancak birbirimize kin duymuyoruz öncelikle, ikimiz de genel olarak çok sakin tipler değiliz, birden parlayıp hızla sönüyoruz, keşke bu da olmasa ama herşey de dört dörtlük olmuyor hayatta (şiddeti kasdetmiyorum, bunun da affı yok) Ondan mesela asla ihanet beklemem ama velev ki başıma böyle birşey geldi. Affedemem mesela, güven duyduğun insandan gelen ihanet çok ağır olur çünkü.. Bir tamamlanmışlık hissi olmadan olmaz bence..Artık kim kendine göre nasıl tanımlarsa..Allah herkesin karşısına doğru insanları çıkartsinHerkese merhaba, biraz önce bir videoda duyduğum bir cümle uzun uzun düşünmeme sebep oldu.
Videodaki kadın: "Ben kocamı çok sevdim. Çok severek çocuklar dünyaya getirdim ondan." diye bir cümle kurdu. Bu nasıl bir his? Onu baba yapacak, hayat boyu bir bağ kurmanı sağlayacak çocuğu doğurmak nasıl bir cesaret?
Birini çok sevmek, doludizgin bir aşk yaşamak her zaman çok da sağlıklı bir şey olmadı benim için. Mesela çok sevdiğim biri oldu ama onunla asla ciddi bir yola girip çocuk doğuramazdım. Sağlıklı bir ilişki değildi. Yani bende işler hep mantık ağır basarak ilerliyor. Bu durumda da birini çok severek bir şey yaşayamıyorum. Mantığıma uymayan bir şeyi sürdüremiyorum.
Evliydim zaten bilenler bilir. Onu da çok sevmemişim. Bana iyi davranıyor, iyi bir insan, çalışkan, meslek sahibi gibi gibi özellikleriyle evlenmişim. Ama doğru bir karar değilmiş ki boşandım.
Gelecek için yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Yeniden yanılmaktan korkuyorum. Ama birini çok sevmek istiyorum. Hayatımın bir döneminde onunla evlenmek istiyorum. Çocuk yapamam belki ama bir sevgiyle kuşanmak birini de öyle bir sevgiyle kuşatmak istiyorum.
Bu ne kadar mümkün? Her zaman yapbozun son parçasını bulmuş olmak gibi bir tamamlanma beklemek film senaryolarına has bir şey mi?
Pozitif hikayeleriniz varsa dinlemek isterim. Sizden, çevrenizden, ailenizden...
Evet evet çok büyük, aşırı birşeyler olması zannediyoruz ama bana göre sağlıksız olan bu. Gerçekten arkadaşın dediği gibi yalın birşey sevgi..O kadar haklısın ki. Belki de büyük anlamlar yüklemekten bulunca bulmamış gibi hissediyorumdur. Farklı bir taraftan bakmamı sağladın teşekkür ederim.![]()
Aynı evin içinde, yıllarca çok sakin kalabilmek mümkün olmuyorValla onu bunu bilmem sanirim gercekten sevdigim dünyada ki iki kisidir oglum kizim gerisi bilmiyorum ya
Es kisisiyle cok İyi anlasirim kocamla arkadas gibiyiz duydugu her dedikoduyu aninda bana aktarir
Aramiz iyiyken mükemmeliz ama kavgaliyken bogup öldürmek istedigim de oldu yani
Ama cocuklara ne kadar sinirlenirsem sinirlenim Asla küs kalamam tirnaklarina zarar gelsin istemem bana göre gercek Sevgi onlara hissettigim sey
Ya da cocuklarim olduklari icin otomatikman seviyorum ama sevmeyen anne babalar da gördüm yani ne bilim
Aşkı, sevgiyi tek tip görselliğe sığdıramayız ki. Herkes tarafından onaylanan güzellige aşık olunacak olsaydı herkes bekar kalırdı veya sevgilisi olmazdı.. Senin, benim beğenmeyeceğimiz birine bir başkası müthiş bir aşk duyabilir, o ona güzel, çekici vb. gelmiştir. Bunun bir standardı yok..Eee bu kadar kara kuru çirkin kadınla kimler evleniyor.yine aynı şekilde çirkin erkeklerle.her taraf çirkin insan doluaşkla çocuk yapmak istemenin de hiçbir ilgisi yok.deli divane âşık oldum ama hiç bundan çocuk yapayım demedim.
Çok güzel yazmışsınız, kusursuz insan yok çünkü. Eşimin de benim de kusurlarımız var ama birbirimizi kusurlarımızla da kabulleniyoruz. Hata yaptigimizda içtenlikle hatamızı kabullenip, özür dileyebiliyoruz. Güven sorunu yoksa, sadakat, merhamet, anlayış varsa arada kusurlar da olacak..Pamuğum seni anlayabiliyorum ama hersey mantık cercevesine sığmıyor heleki duygular. Khomyuka katılıyorum aşk bır kere yaşanmıyor bana göre. Eşimden önce 2 kez daha aşık olmuştum. Delı gibiydim yaşım küçüktü ama herkesı karşıma alıyordum asıgım diyordum o hissi kendınde anlayabılmek önemli. Ben öncekilerde aldatıldıgım için eşimle tanıstıgımda güven duygum sıfırdı diğerleri yüzünden.Mantıken olmaz dıyordum ama içim kıpır kıpırdı ona karşı kendimı hıc engelleyemedım. Şimdi 11 senedir beraberiz eşimle. 7 yıldır evliyiz. 1 tane oğlumuz var.Sadece onun babalığı için olacak olsa 10 cocuk bile isterim ama bambaşka sorumluluklar sorunlar olduğu için bız şuan tek çocuk yeter diyoruz.İlk gençlik zamanları kadar olmasada hâlâ dolu dızgın yasayabılıyoruz sevgiyi. Esımın kusurları var . Saysam cok fazladır belkı baskasının kabullenemeyecgı kusurlardır ama ben seviyorum onu kusurlarınıda seviyorum kabullenebılıyorum. Benım kusurlarımı da o kabulleniyor. Sevgi yok saymıyor kusurlarıda sevdiriyorBaskasıyla evlenmiş olma düşüncesi midemi bulandırıyor.İyiki eşim diyorum Keske baska şansım olsaydı en başından beri hep onunla olabılseydım,yakınında buyuyebılseydım. Sevgide hersey mümkün pamuk herzaman her yasta mümkün.
Ya o işin geyiği her ilişkide var biraz sabki. beni kızdırıracak bir şey yaparsa eşim, seni benden başka kimse çekmez şu dünyada, senden önce ölürsem inşallah senin gibi bi karın olur da anlarsın falan diyorum. Boşa umutlanma o hata bi kere yapılır bir daha asla evlenmem ben falan diyorOf yaakonudan gaza gelip, eşime neden benimle evlendiğini sordum. "İnsanlar hata yapabilir yavrum" diye cevap verdi..
![]()
Ya o işin geyiği her ilişkide var biraz sabki. beni kızdırıracak bir şey yaparsa eşim, seni benden başka kimse çekmez şu dünyada, senden önce ölürsem inşallah senin gibi bi karın olur da anlarsın falan diyorum. Boşa umutlanma o hata bi kere yapılır bir daha asla evlenmem ben falan diyor![]()
Ne kusursuz insan var ne kusursuz ilişki var, herkesin bir kusuru var ve kimse 4/4’lük mükemmel ilişkiler yaşamıyor zaten mümkün de değil böyle bir şey, herkesin evlilik dinamikleri bile farklı, sizin kırmızı çizginiz olan bir şey başka bir kadın için tolere edilebilir bir durum, sevgi tariflerimiz sevme şekillerimiz bile farklı ama mesela hepimiz için geçerli bir kural varsa bir evlilikte olmazsa olmaz önce saygı, sonra sevgi, sadakat ve güven duygusu.Çok güzel yazmışsınız, kusursuz insan yok çünkü. Eşimin de benim de kusurlarımız var ama birbirimizi kusurlarımızla da kabulleniyoruz. Hata yaptigimizda içtenlikle hatamızı kabullenip, özür dileyebiliyoruz. Güven sorunu yoksa, sadakat, merhamet, anlayış varsa arada kusurlar da olacak..
Ayy bi de aldatmış mi. Ben baya büyük cinsel sorunları var diye aklimda kalmış cok şaşırdım bi de nasil aldattı da o diger kadin da bunla evlendi diye. Eski konuya emin olmak icin bakayım derken de kendimi penis yüzüğü bakarken buldumEvliyken ben de daha çok sevenin karşı taraf olduğunu düşünüyordum. Ama aldatılmışım. Allah başkasına yaşatmasın bu hissi. Ailenizin mutluluğu artsın hep.![]()
Kerkenes gece gece güldürdün beni djdksksAyy bi de aldatmış mi. Ben baya büyük cinsel sorunları var diye aklimda kalmış cok şaşırdım bi de nasil aldattı da o diger kadin da bunla evlendi diye. Eski konuya emin olmak icin bakayım derken de kendimi penis yüzüğü bakarken buldumVelhasil insanoglu kuş misali nerden nereye. Hayat hızla değişiyor bakarsın yarın mantığı kenara alacağın bir ilişki tercih edersin
![]()
Ya doğrudur da ne bileyim önden fragmanını gördüğün kötü şeye niye giresin. Tuhaf.Kerkenes gece gece güldürdün beni djdksks
Kriterleri sıfıra yakın olan kadınlar var. Hiçbir hayalinin gerçekleştirilmeyeceği, bundan rahatsızlık duymayacak kadınlar. Birkaç hafta öncesinde o evde oturan eski eşin eşyaları üzerinde oturabilecek kadar onursuz kadınlar var mesela. O yüzden kendi standartların gibi düşünme.
Bunlar oldu ama sürmedi işte.Onun omzuna başını yaslayınca tüm dertlerinin uçup gittiğini, o an dünyanın en mutlu insanı olduğunu ve onun kollarında huzurla dolduğunu olumsuz bütün duyguların hiç var olmadığını düşün...
Bir adam gelir değiştirir seni..