- Konu Sahibi Quennofsky
O halde amaç ne bırak gezsin dünyayı. Belki mutluluk senin olacak başka bir yerdeŞu an bile mutlu değilim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde amaç ne bırak gezsin dünyayı. Belki mutluluk senin olacak başka bir yerdeŞu an bile mutlu değilim..
bu kafadaysan zaten sana guçlu kadınlar akıl veremez. 25 yaş mı ya?
İlişkinizde ne eksik mesela. Nelerden dolayı kararsizsiniz?
Uzun süre konuşmadığıniz oluyor mu? Onun varlığı yokluğu da aynı mı? Yada ihtiyacınız olduğunda yanınızda mi?Yoğun bir işi var bunu kabul ediyorum
İlgi eksik romantiklik eksik![]()
Yoğun bir işi var bunu kabul ediyorum
İlgi eksik romantiklik eksik![]()
Niye çevredekiler mi evlenecek anlamiyorum 25 yaşında yetişkin bir insan el-alem. saçmalığına nasil bu kadar takar sevmediginiz saygı duymadığınız bir adamla bir yastığa baş koyabilecek misiniz acabaÇevremdekiler psikolojimi bozdu ondan ayrılırsam evde kalacağımı ima ediyorlar![]()
Geometri dersi anlatır gibi olmuşAşiri mi bekliyorsunuz?
Hep sevgiler ayni dozdami gider diye düşünuyorsunuz.
Hayir.
Ilişkiler hep ayni rutinde gitmez..
Belki yorgun belki işi var kisa kesmek istedi.
Yani çok aşiri ilgi bekleyen biri iseniz karsidaki degismez. Herkesin kendine has sevgi şekli var biraz eğilim gösterir ama yuzde yüz değil.
Ilişkilerde hep düz bi cizgi yok..
Iki kişinin ayri ayri duygularla birlestirdiği kesiştiği hisler var.
Tabiki konuşun anlamaya calisin.
Ama ne istediginizi de iyi bilin. Evlenince bunalima girmeyin.
Merhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
Ama yapısı gereği tanıdığımdan beri 55 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip biri.Ağır,ciddi,düz mantıklı ve odun biri.İlk zamanlar aşktan gözüm bunları görmese de artık gözüme batıyor.Aşırı duygusal ve hassas bir insanım bazı fedakarlıklar istiyorum.Ama onun için işi daha önemli...Biliyorum yorucu bir işi var ama peki ben? Dün gece gayet güzel konuşuyorduk ben yatacağım iyi geceler dedi.Şaşırdım çünkü bunu hep ben söylerdim yani konuşmayı ben bitirirdim.İyi geceler bir sorun yok değil mi diye yazdım.Cevap yazmamış cevabımı sabah 8 buçukta görmüş.Bu nedir şimdi?
İşin kötü yanı herkes bizden söz nişan vs.bekliyor ama ben emin değilim
Alışkanlıktan mı,onu sevdiğimden mi yoksa elalem ne der diye mi onla birlikteyim bilmiyorum.Daha fazla ilgi istiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum
Bu gece onunla bununla ilgili son bir konuşma yapmak istiyorum nasıl gireyim söze nasıl bir mesaj yazayımBiterse nasıl güçlü olacağım yardımcı olur musunuz bana lütfen
![]()
Hani demişsin ya emin değilim diye... başından 2 evlilik geçen biri olarak şunu diyeyim sana, nikah masasında bile acabalar vardı aklımda, çünkü gösterdiğim kıymeti görmüyordum, hep işi daha önemliydi, arkadaşları, ailesi... benden başka her şey yani. O nikah masasında cesaret edemediğimi hayat önüme getirip 2 sene sonra koydu. Boşandım. Dünya başıma yıkıldı hayatım bitti sandığım zamanlarda şimdiki eşimle tanıştım, bir kaç ay sonra ben bu çocukla evlenirim demiştim ve gerçekten 4 senedir çok mutluyuz...Merhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
Ama yapısı gereği tanıdığımdan beri 55 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip biri.Ağır,ciddi,düz mantıklı ve odun biri.İlk zamanlar aşktan gözüm bunları görmese de artık gözüme batıyor.Aşırı duygusal ve hassas bir insanım bazı fedakarlıklar istiyorum.Ama onun için işi daha önemli...Biliyorum yorucu bir işi var ama peki ben? Dün gece gayet güzel konuşuyorduk ben yatacağım iyi geceler dedi.Şaşırdım çünkü bunu hep ben söylerdim yani konuşmayı ben bitirirdim.İyi geceler bir sorun yok değil mi diye yazdım.Cevap yazmamış cevabımı sabah 8 buçukta görmüş.Bu nedir şimdi?
Alışkanlıktan mı,onu sevdiğimden mi yoksa elalem ne der diye mi onla birlikteyim bilmiyorum.Daha fazla ilgi istiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum
Bu gece onunla bununla ilgili son bir konuşma yapmak istiyorum nasıl gireyim söze nasıl bir mesaj yazayımBiterse nasıl güçlü olacağım yardımcı olur musunuz bana lütfen
![]()
Ee hayatta tek bir yol yok.Geometri dersi anlatır gibi olmuş
Tam olarak böyle geçen bir nişanlılık döneminden sonra evlendim 1 ay sonra boşanma davam var.Merhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
![]()