• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Kadinlari Erkekler Sevmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Nurseli İdiz sunlari soylemis bir roportajinda:

""Güçlü kadınları erkekler sevmez. Bugun bakin televizyonlarda gordugunuz guclu kadinlarin yaninda erkek goremezsiniz. Daha akıllı daha politik kadinlarin yaninda gorursunuz. Ama artık bundan sikayet etmiyorum, alıştım yalnizliga.""

Bence dogru diyor ya sizce?
Peki hem guclu olup hem de boyle imaj cizmemek icin ne yapmali bir kadin? Guclu olmak ama bunu gostermeyip politik davranmak nasil oluyor?

bence yanlış erkekler güçlü herşeyi başaran kadın severler.bağımlı yaşayan başarısız olduğu yerde sayan kadın istemezler haklılarda..........

ben katılıyorum gerçi herkese sınırlandırmıyorum ama erkekler güclü kadınlardan bencede
uzak duruyolar

erkekler güçlü kadın severler bkz geçmişteki yada şu anki ilişkilerinize hep
güçsüz onlara ihtiyacınız olduğu zamanlarda kaçış yolunu seçerler
boşuna dememişler erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır
bence nurseli idiz artık yaşlandığı için yanlızlığına bahane arıyo :1closedeyes:

ben kismen katiliyorum!
erkeklerin egolari war, ve bu her erkekte de olmassa guclu kadinlari yakinlarinda bulundurmak istemezler, cunku bu onlarin bi alt plana yerlestirme olur!
erkek dunyasi iste!....

(:

güçlü kadın... kendine özgüveni tam olan,başarılı,akıllı,kıvrak zekalı erkekler neden sevmesin anlayamadım..biz en iyiyisi genelleeyapmayalım..zayıf erkek tabiki güçlü kadının altında ezilir ee ezilmemek içinde sevmez,uzak durur..güçlü olmak ve bunu göstermemek ...bir insan gücünü tabiki gösteremez..bu olaylarla,hareketleriyle,yaptıklarıyla alakalı..bence sizin söylediklerinizin aksine güçlü kadın daha çok sevilen kadındır,beğenilendir,gıpta edilendir..şahsen ben böyle düşünüyorum..

Genelleme yapmamakla birlikte, erkeklerin güçlüden ziyade akıllı kadınlardan hoşlanmadıklarını düşünüyorum. Heleki bu kadın kendisinden daha akıllıysa

bence guclu kadın severler cunku kendinden emin bayanlar her zaman daha cekici bulunur onlar tarafından..Bence nurseli idiz burda kendisinin guclu oldugunu(!) vurgulamak istiyor..Dusunun o kadar guclu ki kendisi bir "alkol bagımlısı"

Nerde yaşıyoruz,hangi zamanda yaşıyoruz?:1shok:
Hepimiz eğitim almış,bilgisayar kullanan,dünyadaki birçok olaydan haberdar olan kadınlarız.
Zayıf kadınların hem sevdiği erkek hem de başka insanlar tarafından nasıl da ezildiğini görmüyor muyuz? Hem bilgi eskikliği hem de duygu eksikliğidir zayıflık bana göre.
Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsanız,hiç kimseye muhtaç değilseniz,ne istediğinizi biliyorsanız güçlüsünüzdür,Allahtan başka da hiç kimse yıkamaz sizi. Heee erkekler böyle kadınları sevmiyormuşmuşmuşmuş,hiç kimse kusura bakmasın bir erkek beni sevecek diye kendimi ezdiremem.:mymeka:
Birinin size saygı duyması için önce kendinize saygı duymayı öğrenin!:smiley-cool:

ben buna katılmıyorum erkek güçlü kadını sever.....
neden sevmesin ki gurur duyar bence bununla.....

ama kendinden zeki leri pek sevmez ki ..... kadınlar her zaman erkeklerden çok çok daha zekidir bu da bir gerçek....

bende katılmıyorum.. nurseli idizin bu idasına...
zaten nurseli idizide pek sevmem.. laf aramızda....

Alıntıdır :)))Kadın korunmayı sever, ama korunmaya muhtaç olmaz.

Erkekler korumayı severler, ama yine de güçsüz, zavallı kadınlardan hoşlanmazlar.

Güçlü kadından ise çekinirler, ona yanaşamazlar.

Kadının hası bu dengeyi kurmayı bilir;

gücünü erkeğin gözüne gözüne sokmaz.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Güçlüyüm ve her zaman saygı duyulmuştur gücüme .
Ancak güvensiz , kompleksli erkekler sevmez herhalde güçlü kadını :)

simdi arkadaslar,
bence bi yanlis anlasilma var
simdi guclu kadinin zitti gucsuz, zavalli, kendini ezdiren kadin demek degil
erkekler kadinin zor bir aninda yardimci olabildiklerinde kendilerini iyi hissediyorlar bence ve daha cok baglaniyorlar
ama bu demek degil ki kadin hicbirseyi kendisi yapamasin, herseyde yardim istesin, sirtini tamamen dayasin
boylesi de erkegi kaciriyor, cunku fazla sorumluluk getiriyor

guclu kadin imaji yanlis, nasil yanlis, erkek o anda tam yardim edebilecek durumdayken, kadin bunu anlayip izin vermez, ben kendim hallederim derse, o zaman erkek kendini ise yaramaz hissediyor

ama bu kendini ezdirmek degil
nurseli idiz de zaten politik olmaktan bunu kastetmis
sen kendine guveneceksin, guclu oldugunu, erkegin olmasa da ayakta durabildigini bileceksin
fakat erkegin yokmus gibi de davranmayacaksin, bazi seyler de ona da firsat taniyacaksin ki o da gucunu gosterebilsin ve senin erkegin oldugunu hissedebilsin

bence denmek istenen bu

Ben çevremdeki gözlemlerim ve kendi tecrübelerimle şunu söyleyebilirim ki kompleksleri olan ve kendisini eksik hisseden erkekler güçlü kadın sevmez ya da beraber olsa bile onu bir şekilde ezmeye çalışır.Ama kendine öz güveni tam ve kendisiyle barışık bir erkek (ki çook nadir bulunurlar:)) bence kendisi gibi akılı,güçlü oturup her konuda fikir alışverişi yapabileceği bir kadın ister.
Benim 4 senedir hayatımda olan nişanlım çook güçlü bir karaktere sahip ve baskın bir karakter.Ama aynı zamanda güçlü ve kendinden emin bir kadınla beraber olmak istediğini söyler..yani ben gibi...:1rolleyes:

Kadın ver erkek bencede dengeli olarak doğal yeteneklerine göre öne çıkmalı..

Siz kendi karakterinizi bastırarak kimseyi mutlu etmeyin hiçbir zaman o zaman siz nasıl mutlu olabilirsiniz şekerler...

Sevgilerimlea.s.

Ben katilmiyorum hanimefendinin düsüncesine.

Bence asil erkekler güclü kadinlari severler, cünkü erkekler yönetilmeyi severler, belli etmezler gururlarina yedirip ama aslinda yönetilmeye muhtacdirlar.

Bu yüzden güclü kadindir erkegini yönetebilen, ayakta tutabilen, yeri gelince, dur demesini bilen, yeri gelince, esinin gönlünü almasini bilen.

Asil güc burdadir. Güclü olmak demek illaki büyük bir sirketin bir yönetici olmak degil, ondan ziyadede güclü olmak demek aile üzerine kendini bilgilendirmis veya hayat hüzerine kendini cahil birakmayarak bilgilendirmis biri olmak demektir diye düsünüyorum.

[Asil güc burdadir. Güclü olmak demek illaki büyük bir sirketin bir yönetici olmak degil, ondan ziyadede güclü olmak demek aile üzerine kendini bilgilendirmis veya hayat hüzerine kendini cahil birakmayarak bilgilendirmis biri olmak demektir diye düsünüyorum.//

Bencede kuşum aynen sana katılıyorum......
a.s.

yanlış bir saptama katılmayacağım...
karşındaki güçlü bir erkekse bu gücünü de yüreğinden alıyorsa kendi gibi güçlü bir kadın ister yanında,
kollar, korur, hoş kadının bunlara ihtiyacı yoktur ama o şevkatle yapar bunu isteyerek seve seve..
yok eğer değilse zayıfsa, özgüveni yoksa güç diye başka şeylere bel bağlamışsa senide kendinden güçlü görüyorsa o zaman ezmeye çalışır seni, her defasında başka başka sebeplerle,
bende kadın olarak bükemediğin eli bir gün öpersin derim ve çeker giderim
hiç işim olmaz beni alt etme çabası içinde olan bir erkekle,
sevmiş sevmemiş umrumda değil,
ben çok seviyorum beni
en deli hallerimi bilem...

simdi arkadaslar,
bence bi yanlis anlasilma var
simdi guclu kadinin zitti gucsuz, zavalli, kendini ezdiren kadin demek degil
erkekler kadinin zor bir aninda yardimci olabildiklerinde kendilerini iyi hissediyorlar bence ve daha cok baglaniyorlar
ama bu demek degil ki kadin hicbirseyi kendisi yapamasin, herseyde yardim istesin, sirtini tamamen dayasin
boylesi de erkegi kaciriyor, cunku fazla sorumluluk getiriyor

guclu kadin imaji yanlis, nasil yanlis, erkek o anda tam yardim edebilecek durumdayken, kadin bunu anlayip izin vermez, ben kendim hallederim derse, o zaman erkek kendini ise yaramaz hissediyor

ama bu kendini ezdirmek degil
nurseli idiz de zaten politik olmaktan bunu kastetmis
sen kendine guveneceksin, guclu oldugunu, erkegin olmasa da ayakta durabildigini bileceksin
fakat erkegin yokmus gibi de davranmayacaksin, bazi seyler de ona da firsat taniyacaksin ki o da gucunu gosterebilsin ve senin erkegin oldugunu hissedebilsin

bence denmek istenen bu

Ben anlamadım ki..:sm_confused:
Şimdi nerede yardım isteyeceğiz,nerede istemeyeceğiz?
Biz bu taktiklerle yürüttüğümüz ilişkide ne kadar mutlu oluruz?
Politik davranmak bizi yormaz mı,özümüzü hep saklayacak mıyız?
En önemlisi; asıl olduğumuz gibi dursak hayatta daha iyi olmaz mı kendimiz için?:uhm:

imajla falanda uğraşamayacağım
bu yaşta
nasılsam öyleyim göründüğüm gibi
ne eksik ne fazla

şimdiii...
erkek daima güçlü kadın sever...
karısı sağlam olsun ister...sorduğunda cevap alsın yanındayken gurur duysun işin içinden çıkamadığında önünü açsın ister...
bir tek şartla...bunu gözüne sokarak ya da başına kakarak yapmasın...
erkeğin egolarını zedelemeden yapsın bu işi...
dikkat edin çevrenize başarılı erkeklerin yanında hep güçlü kadınlar olmuştur...
o erkek o kadından çok şey öğrenir çünkü...bizim bakışımız onlardan farklıdır çünkü...
akıllı güçlü bir kadın erkeğine çok şey katar çünkü...
bence bu yalnızlıktan bunalmış nurseli hanımın kendini kandırmak için ürettiği garip ve saçma bir fikirdir...

Back
X