• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Kadinlari Erkekler Sevmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya erkekleri bilmem ama ben şunu anladım ki;
kadınlar güçlü ve kendi kendine yetebilen kadını çekemiyor....

Nerde yaşıyoruz,hangi zamanda yaşıyoruz?:1shok:
Hepimiz eğitim almış,bilgisayar kullanan,dünyadaki birçok olaydan haberdar olan kadınlarız.
Zayıf kadınların hem sevdiği erkek hem de başka insanlar tarafından nasıl da ezildiğini görmüyor muyuz? Hem bilgi eskikliği hem de duygu eksikliğidir zayıflık bana göre.
Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsanız,hiç kimseye muhtaç değilseniz,ne istediğinizi biliyorsanız güçlüsünüzdür,Allahtan başka da hiç kimse yıkamaz sizi. Heee erkekler böyle kadınları sevmiyormuşmuşmuşmuş,hiç kimse kusura bakmasın bir erkek beni sevecek diye kendimi ezdiremem.:mymeka:
Birinin size saygı duyması için önce kendinize saygı duymayı öğrenin!:smiley-cool:

Guzel konusmussun tebrik ediyoruma.s.

Cok dogru bir laf bu ; "once kendinize saygi duymayi ogrenin!"

demek guclu kadinlardan korkarlar. CADIARZU bugune kadar yalniz yasamamin sebebi benim onlari korkattigimsa yalniz yasamayi tercih ederim. ben hic bir erkege asla egilmem.

Nerde yaşıyoruz,hangi zamanda yaşıyoruz?:1shok:
Hepimiz eğitim almış,bilgisayar kullanan,dünyadaki birçok olaydan haberdar olan kadınlarız.
Zayıf kadınların hem sevdiği erkek hem de başka insanlar tarafından nasıl da ezildiğini görmüyor muyuz? Hem bilgi eskikliği hem de duygu eksikliğidir zayıflık bana göre.
Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsanız,hiç kimseye muhtaç değilseniz,ne istediğinizi biliyorsanız güçlüsünüzdür,Allahtan başka da hiç kimse yıkamaz sizi. Heee erkekler böyle kadınları sevmiyormuşmuşmuşmuş,hiç kimse kusura bakmasın bir erkek beni sevecek diye kendimi ezdiremem.:mymeka:
Birinin size saygı duyması için önce kendinize saygı duymayı öğrenin!:smiley-cool:

laale arkadasim: bu benden. Şeniza.s.a.s.a.s.:nazar:

dominant sıfatının kadınlara yakıştırıldığına bakmayın asıl dominantlar erkekler. egoları veyahut hükmetme yetileri sarsıldığı zaman kedi yavrusuna döner hepsi. güçlü kadınları da bu tür bi tehdit oalrak görüyolar heralde..

arkadaşıma sordum msnden gerçi.. bana fiziksel olarak güçlü kadınların (aşırı kaslı diil ama :P) kendisini feci tahrik ettiğini söyledi. onun fetişidir belki bilemicem :D

ya erkekleri bilmem ama ben şunu anladım ki;
kadınlar güçlü ve kendi kendine yetebilen kadını çekemiyor....

EVETTTTT
ÇEKEMİYORLAR KISKANIYORLAR
KESİNLİKLE DOĞRUUUUUUUUU
BRAVO

akıllı erkek her zaman akıllı kadın ıster kusura bakmasınlar

Nurseli İdiz sunlari soylemis bir roportajinda:

""Güçlü kadınları erkekler sevmez. Bugun bakin televizyonlarda gordugunuz guclu kadinlarin yaninda erkek goremezsiniz. Daha akıllı daha politik kadinlarin yaninda gorursunuz. Ama artık bundan sikayet etmiyorum, alıştım yalnizliga.""

Bence dogru diyor ya sizce?
Peki hem guclu olup hem de boyle imaj cizmemek icin ne yapmali bir kadin? Guclu olmak ama bunu gostermeyip politik davranmak nasil oluyor?

bence uzaktan severler,onun olmasını isterler,hayranlık duyarlar :)ama yakından bakınca korkarlar güçlü kadınlardan.ata erkil ya yapımız,erkeğin dediği olur ya evde,evin reisi erkektir yaaa :)nası söz geçirecek adam evde kadına:)bi çok erkek kendinden daha akıllı yada daha başarılı kadını hazmedemez :)
hazmeden de zaten güçlü erkektir;)alın gitsin :)

Tam tersi oldugunu iddia ediyorum erkekler güclü kadinlari tercih ederler. Televzyonda gördügümüz güclü kadinlardan da bahsetseymis fisfisfis

bu bi genelleme değildir güçlü kadınları güçsüz erkekler sevmez dışardan güçlü görünebilirler sosyal statü açısından fakat mutlaka derinlerde kompleksleri vardır erkeklerin çoğu kendilerinden aşağıda olan kadınlarla birlikte olmayı tercih eder ama genelde de güçlü kadınlara aşık olurlar fakat bakarsanız evlilikte ezilmemek için tercih etmezler öyle kadınları tabş güçlü kadınlarında tercihi bu erkekler yönünde olmaz zaten :) bence güçlü güçsüz takılmamak lazım allahın bize verdiği en büyük lutuf en büyük duygu aşk aşkın olmadığı durumlarda karşısındaki insanın herşeyini sorgular insan hep değiştirmeye çalışır ama aşıksan aşıksındır güçlü yada değil umrunda mıdır ? senin için en güçlü en güzel en doğru en en en diye başlayan bütün güzel sıfatların karşılığı odur zaten

ayrıca güçlü bi kadın hiç bi zaman erkeğe hitiyaç duymayan ayaklarının üzerinde durmasını bilen kadındır.. güçlü olduğum için erkekler tarafından tercih edilmeyeceğimi söyleseler inanın umrumda olmaz ki ben inanırım ki bu dünyada herkesin aşık olacağı ve herkese aşık olacak 1 kişi var keşke herkes onunla karşılaşacak kadar şanslı olsa

Evt olabılır cunku kadının kenıne muhtac olması erkeklerın hosuna gıdıyor olabılr.

Guclu olsun kendı ayakları uzerıne dursun ben yanında yokken tek basına kendını koruyabılsın ısterler fakat onların yanında onlara ıhtıyacımz olsun ısterlr.

kendine guvenen guclu oldunu dusunen yada ole sanan erkek guclu kadın sevmez cunku ıstedıgı gibi yonlendiremez dediğini yaptıramaz

Back
X