Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaşıyoruz,hangi zamanda yaşıyoruz?:1shok:
Hepimiz eğitim almış,bilgisayar kullanan,dünyadaki birçok olaydan haberdar olan kadınlarız.
Zayıf kadınların hem sevdiği erkek hem de başka insanlar tarafından nasıl da ezildiğini görmüyor muyuz? Hem bilgi eskikliği hem de duygu eksikliğidir zayıflık bana göre.
Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsanız,hiç kimseye muhtaç değilseniz,ne istediğinizi biliyorsanız güçlüsünüzdür,Allahtan başka da hiç kimse yıkamaz sizi. Heee erkekler böyle kadınları sevmiyormuşmuşmuşmuş,hiç kimse kusura bakmasın bir erkek beni sevecek diye kendimi ezdiremem.:mymeka:
Birinin size saygı duyması için önce kendinize saygı duymayı öğrenin!:smiley-cool:
Nerde yaşıyoruz,hangi zamanda yaşıyoruz?:1shok:
Hepimiz eğitim almış,bilgisayar kullanan,dünyadaki birçok olaydan haberdar olan kadınlarız.
Zayıf kadınların hem sevdiği erkek hem de başka insanlar tarafından nasıl da ezildiğini görmüyor muyuz? Hem bilgi eskikliği hem de duygu eksikliğidir zayıflık bana göre.
Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsanız,hiç kimseye muhtaç değilseniz,ne istediğinizi biliyorsanız güçlüsünüzdür,Allahtan başka da hiç kimse yıkamaz sizi. Heee erkekler böyle kadınları sevmiyormuşmuşmuşmuş,hiç kimse kusura bakmasın bir erkek beni sevecek diye kendimi ezdiremem.:mymeka:
Birinin size saygı duyması için önce kendinize saygı duymayı öğrenin!:smiley-cool:
ya erkekleri bilmem ama ben şunu anladım ki;
kadınlar güçlü ve kendi kendine yetebilen kadını çekemiyor....
ya erkekleri bilmem ama ben şunu anladım ki;
kadınlar güçlü ve kendi kendine yetebilen kadını çekemiyor....
Nurseli İdiz sunlari soylemis bir roportajinda:
""Güçlü kadınları erkekler sevmez. Bugun bakin televizyonlarda gordugunuz guclu kadinlarin yaninda erkek goremezsiniz. Daha akıllı daha politik kadinlarin yaninda gorursunuz. Ama artık bundan sikayet etmiyorum, alıştım yalnizliga.""
Bence dogru diyor ya sizce?
Peki hem guclu olup hem de boyle imaj cizmemek icin ne yapmali bir kadin? Guclu olmak ama bunu gostermeyip politik davranmak nasil oluyor?