- Konu Sahibi gelecekkorkusu
size benim için özel olabilecek bişeyi anlatayım...
benim eşim kazak geçinen bir adamdır...(ben kendini öyle zannetmesine ses çıkarmıyorum...)
biz aynı yerde çalışıyorduk hatta ben onun amiriydim...
dedim ki ilk ne zaman farkettin beni...
şimdi tanımlamaya bakın...
kapının önünde duruyordun saçların fönlü makyaj çok hoş...
üzerinde en sevdiğim eteğin...oraya buraya şunu niye yapmadınız bunu da getirin diye fırça atıyordun...
baktım sana dedim ki...işte kadın dediğin böyle olacak...hem erkek gibi işinde başarılı sözü geçen...hem de kılığı kıyafetiyle tam bir kadın...kiii bu adam arkadaş çevresinde evin reisi benim diyen adam...
kendini hakkaten kazak zannediyor...çünkü bu egoya ihtiyacı var...
ama bizim evimizde hiçbir karar benim imzam olmadan çıkmaz...
bu annem ve babamda da böyleydi kayınvalidemlerde de böyle genel olarak ailemde de...
çünkü kadınlar güçlü...çünkü kararları doğru...çünkü o erkeğe ihtiyaçları yok...onu sevdikleri onunla mutlu oldukları için evliler...
ve çünkü o erkekler eşlerini çok iyi tanıyor güveniyor ve saygı duyuyor...
hiçbir erkek aciz kendisine muhtaç bir kadına saygı duymaz...
benim eşim kazak geçinen bir adamdır...(ben kendini öyle zannetmesine ses çıkarmıyorum...)
biz aynı yerde çalışıyorduk hatta ben onun amiriydim...
dedim ki ilk ne zaman farkettin beni...
şimdi tanımlamaya bakın...
kapının önünde duruyordun saçların fönlü makyaj çok hoş...
üzerinde en sevdiğim eteğin...oraya buraya şunu niye yapmadınız bunu da getirin diye fırça atıyordun...
baktım sana dedim ki...işte kadın dediğin böyle olacak...hem erkek gibi işinde başarılı sözü geçen...hem de kılığı kıyafetiyle tam bir kadın...kiii bu adam arkadaş çevresinde evin reisi benim diyen adam...
kendini hakkaten kazak zannediyor...çünkü bu egoya ihtiyacı var...
ama bizim evimizde hiçbir karar benim imzam olmadan çıkmaz...
bu annem ve babamda da böyleydi kayınvalidemlerde de böyle genel olarak ailemde de...
çünkü kadınlar güçlü...çünkü kararları doğru...çünkü o erkeğe ihtiyaçları yok...onu sevdikleri onunla mutlu oldukları için evliler...
ve çünkü o erkekler eşlerini çok iyi tanıyor güveniyor ve saygı duyuyor...
hiçbir erkek aciz kendisine muhtaç bir kadına saygı duymaz...