• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Kadinlari Erkekler Sevmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size benim için özel olabilecek bişeyi anlatayım...
benim eşim kazak geçinen bir adamdır...(ben kendini öyle zannetmesine ses çıkarmıyorum...)
biz aynı yerde çalışıyorduk hatta ben onun amiriydim...
dedim ki ilk ne zaman farkettin beni...
şimdi tanımlamaya bakın...
kapının önünde duruyordun saçların fönlü makyaj çok hoş...
üzerinde en sevdiğim eteğin...oraya buraya şunu niye yapmadınız bunu da getirin diye fırça atıyordun...
baktım sana dedim ki...işte kadın dediğin böyle olacak...hem erkek gibi işinde başarılı sözü geçen...hem de kılığı kıyafetiyle tam bir kadın...kiii bu adam arkadaş çevresinde evin reisi benim diyen adam...
kendini hakkaten kazak zannediyor...çünkü bu egoya ihtiyacı var...
ama bizim evimizde hiçbir karar benim imzam olmadan çıkmaz...
bu annem ve babamda da böyleydi kayınvalidemlerde de böyle genel olarak ailemde de...
çünkü kadınlar güçlü...çünkü kararları doğru...çünkü o erkeğe ihtiyaçları yok...onu sevdikleri onunla mutlu oldukları için evliler...
ve çünkü o erkekler eşlerini çok iyi tanıyor güveniyor ve saygı duyuyor...
hiçbir erkek aciz kendisine muhtaç bir kadına saygı duymaz...

Ben anlamadım ki..:sm_confused:
Şimdi nerede yardım isteyeceğiz,nerede istemeyeceğiz?
Biz bu taktiklerle yürüttüğümüz ilişkide ne kadar mutlu oluruz?
Politik davranmak bizi yormaz mı,özümüzü hep saklayacak mıyız?
En önemlisi; asıl olduğumuz gibi dursak hayatta daha iyi olmaz mı kendimiz için?:uhm:

Sadece şunu ekleyeyim!
Ne yapacağız!
Bizi sevmesi için kendimiz olmaktan vaz mı geçeceğiz?
Kendimiz olmaktan vazgeçersek biz nasıl bizi seveceğiz...

roportajinin devamini aktariyorum

GENÇ Bİ SEVGİLİM VARDI, AMA OLMADI CUNKU GENC Bİ İNSANİN ONUNDE PLANLARI KOCA Bİ HAYATI OLUYORİ DAHA EVLENECEK COCUK YAPACAK
SADECE BI ASK OLARAK KALIYOR

roportajinin devamini aktariyorum

GENÇ Bİ SEVGİLİM VARDI, AMA OLMADI CUNKU GENC Bİ İNSANİN ONUNDE PLANLARI KOCA Bİ HAYATI OLUYORİ DAHA EVLENECEK COCUK YAPACAK
SADECE BI ASK OLARAK KALIYOR

Allah Allah iyice aptal oldum ben!:mymeka:
Güçlü kadını sevmeyen erkekler ve genç sevgilinin gelecek planları ile hiç bir bağlantı kuramadım ben!:sm_confused:

Genelleme yapmamakla birlikte, erkeklerin güçlüden ziyade akıllı kadınlardan hoşlanmadıklarını düşünüyorum. Heleki bu kadın kendisinden daha akıllıysa

buna imzami atarım iste
cogu basedemem diye kacar

Güçlü kadını sevmeyen erkekler ve genç sevgilinin gelecek planları ile hiç bir bağlantı kuramadım ben!:sm_confused:

saçmalıktan başka birşey değil....

sen aptal olma laalem kadın ne dediğini bilmiyo ki benneyaptımki

Erkeklerin güç kadınları sevdiğine inanmıyorum ben...
Betty normalde güçlü ama evde baskın değil, eşine bırakıyor.
Daha doğrusu onun öyle hissetmesini sağlıyor.
Bu bile güçlü kadına tahammül edemediklerine bir örnektir bence..

Kendilerinin çekip çevirdiği ama dışarıdan bakıldığındada güçlü olan bir
kadın istiyorlar...
Eeeeee nolmuş...
Yani güçlü sevmişler, sevmemişler ne olmuş... Çok mu mühim...
Onların istediklerinden, onları elde etmek için yapılan anketlerden, onların
bukadar önemsenmesinden, erkek ne ister cümlelerinden, erkeği mutlu etmenin
yolları başlıklı tüm makalelerden artık nefret ediyorum ...

Nedir bu böyle Allahaşkına...
Ne isterlerse istesinler, ne severlerse sevsinler umurumda değil...

Kendim olmaktan gayet memnunum...Ve gayette güçlü bir kadınım...

Son düzenleme:
Bu çok göreceli bir kavram ama bence erkekler güçlü kadınları , espri anlayışı olan zeki kadınları severler . Biraz da evlenme amacına bağlı diyorum , sadece hizmetçi gibi görüyorsa tabi güçlü olmasını istemez . Bence şöyle demek daha doğru erkekler güçlü kendine güvenen kadınları severler ama erkek gibi her yerde dayılanan ve ağzından çıkanın farkında olmayan kadınları sevmezler ve korkarlar .

senin bu aptal olma durumu bulaşıcımı ki...
ben de öyle oldum...
hem röportajın konuyla alakalı olmayan sonu neden eklendi ki...
amaaannn anlamadım...

Erkeklerin güç kadınları sevdiğine inanmıyorum ben...
Betty normalde güçlü ama evde baskın değil, eşine bırakıyor.
Daha doğrusu onun öyle hissetmesini sağlıyor.
Bu bile güçlü kadına tahammül edemediklerine bir örnektir bence..

Kendilerinin çekip çevirdiği ama dışarıdan bakıldığındada güçlü olan bir
kadın istiyorlar...
Eeeeee nolmuş...
Yani güçlü sevmişler, sevmemişler ne olmuş... Çok mu mühim...
Onların istediklerinden, onları elde etmek için yapılan anketlerden, onların
bukadar önemsenmesinden, erkek ne ister cümlelerinden, erkeği mutlu etmenin
yolları başlıklı tüm makalelerden artık nefret ediyorum ...

Nedir bu böyle Allahaşkına...
Ne isterlerse istesinler, ne severlerse sevsinler umurumda değil...

Kendim olmaktan gayet memnunum...Ve gayette güçlü bir kadınım...

yok canım yanlış anlamışsın...
ona bıraktığım yok birşeyi...
sadece ona yönetildiği hissini vermiyorum hepsi bu...
çinkü erkekler kolay kolay bunu kaldıramıyorlar...
sadece şunu anlatmaya çalışıyorum...
onlar güçlü kadın seviyor ve istiyorlar...
istemedikleri şey bunu göstere göstere yapmak...

Güçlü kadınlar vardır,her işlerini kendileri halletmeye çalışan.Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler.Evdeki tüm tamirat,tadilat işlerinden anlarlar.Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler.Faturalarını kendileri yatırırlar.Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar.Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler.Özgürlüğü severler,dik durmayı da,güçlüdürler çünkü…
Aşık olduklarında hissederek yaşarlar.Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler.Sevdiklerine problem çıkarmazlar.Bütün gün çalışıp durduktan sonra,akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde,hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan,o her neredeyse onun olduğu yere giderler.
Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan,yansıtmazlar çünkü.Para var mı,işyerinde sıkıntı mı oldu,birine canı mı sıkıldı,hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeği.Çünkü istemezler kimse onlara acısın.
Sonra da bir bakarlar ki,bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür.Eskaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar,bu sefer de sorunlu kadın,kaprisli kadın,tahammül edilmez kadın damgasını yerler.Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini,içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.
Sonra bir dosttan,eşten,ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.Erkekler çok severler böyle kadınları.Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura filan yatıramazlar,anlamazlar çünkü.Nerden yatırılır onu da bilmezler.Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar,çünkü taşıyamazlar onca torbayı.Hep yorgun olurlar,bütün gün spor salonları,kuaför,o mağaza,bu mağaza gezerler.Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar.Akşam eşleri eve geldiğinde,bugün nereye yemeğe gidelim,diye sorarlar.En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler.Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar,pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere.Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.Huysuzluk da ederler,ama bu erkeğin hoşuna gider,çünkü kadın ona muhtaçtır,söylenmeyen güçlü kadının aksine,Hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar.Pek teşekkür etmezler,kıskançlık krizlerini de severler.Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar.Erkekler bu kadınları asla terk edemezler.Çünkü o güçsüz,kırılgan bir kadındır.Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur.Koruyup kollanmalıdır her an o!
Zayıf kadınlar hiç çökmez,buruşmaz ve yıpranmazlar.Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır.Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.

Bu yazıyı okuyun arkadaşlar...Biraz uzun ama lütfen 1-2 dakika ayırın...
Gerçekten bu işler böyle...
Herkese sevgiler...
Not :Alıntıdır...

bence bı kısmı dogru. erkekler kendınden güclü kadınlarla olmak ıstemezler. cünkü onları tasıyamazlar. onlara yetemıyecegını düsünürler. bence her kadın güclü olmalıdır. her ısı yapabılmelıdır,erkege muhtac olmadan

senin bu aptal olma durumu bulaşıcımı ki...
ben de öyle oldum...
hem röportajın konuyla alakalı olmayan sonu neden eklendi ki...
amaaannn anlamadım...

roportajin devami boyleydi
alakali mi alakasiz mi bilemem
anlamadiysan anlatiyim
yalnizligindan bahsetmis, genc sevgilisi varmis ama yurutememis cunku guclu bi kadin oldugunu dusunuyomus
anladin mi simdi cirkin

bence bı kısmı dogru. erkekler kendınden güclü kadınlarla olmak ıstemezler. cünkü onları tasıyamazlar. onlara yetemıyecegını düsünürler. bence her kadın güclü olmalıdır. her ısı yapabılmelıdır,erkege muhtac olmadan

evet bence de
tasiyamazlar

Elendra çok güzel bir yazı doğruluk payı da var gerçekten. Yalnız güçlü kadın kendine güvenir, kolay terkedilmez genelde terkeder :)
Yalnız işte, güçlü kadın kimdir bu da göreceli sanırım:)
Hayatım boyunca hiç bir erkeğin korumasına ihtiyaç duymadım ben, ama eşime herzaman özel olduğunu hissettirdim.Yani bir gün korunmaya ihtiyaç duyarsam bir tek ona izin vereceğimi biliyor:)
Güçlü olduğumu biliyor ve beni altetmeye çalışmayacak kadar akıllı bir erkek:)
Savaşmadığım sürece zaten benden iyisi yoktur:)
Ama bazı erkekler saygı duyarlar duymasına da, patron kim savaşına girerler ki, güçlü bir kadın karşısında bu savaş hüsranla sonuçlanır.
Güçlü kadın kendisiyle savaşa girmiş erkeği ezer geçer , üstelik artık gözünde küçülmüştür erkek ve o erkeği terkeder :)
Güçlü kadın, komplekssiz , kendine güvenen,akıllı bir erkek için bulunmaz nimettir.

erkekler sevsin veya sevmesin, taşısın yada taşımasın siz güçlü kalın arkadaşlar,
sever, sevmez, taşır, taşımaz ama mutlak saygı duyar,
sende gücünü erkeğin gözünün içine sokmayacaksın,
güç yarışına dönüştürmeyeceksin,
içinde bunu dengelersen hiç bişeycik olmaz derimm ben,

Son düzenleme:
Güçlü kadınlar vardır,her işlerini kendileri halletmeye çalışan.Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler.Evdeki tüm tamirat,tadilat işlerinden anlarlar.Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler.Faturalarını kendileri yatırırlar.Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar.Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler.Özgürlüğü severler,dik durmayı da,güçlüdürler çünkü…
Aşık olduklarında hissederek yaşarlar.Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler.Sevdiklerine problem çıkarmazlar.Bütün gün çalışıp durduktan sonra,akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde,hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan,o her neredeyse onun olduğu yere giderler.
Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan,yansıtmazlar çünkü.Para var mı,işyerinde sıkıntı mı oldu,birine canı mı sıkıldı,hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeği.Çünkü istemezler kimse onlara acısın.
Sonra da bir bakarlar ki,bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür.Eskaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar,bu sefer de sorunlu kadın,kaprisli kadın,tahammül edilmez kadın damgasını yerler.Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini,içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.
Sonra bir dosttan,eşten,ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.Erkekler çok severler böyle kadınları.Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura filan yatıramazlar,anlamazlar çünkü.Nerden yatırılır onu da bilmezler.Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar,çünkü taşıyamazlar onca torbayı.Hep yorgun olurlar,bütün gün spor salonları,kuaför,o mağaza,bu mağaza gezerler.Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar.Akşam eşleri eve geldiğinde,bugün nereye yemeğe gidelim,diye sorarlar.En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler.Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar,pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere.Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.Huysuzluk da ederler,ama bu erkeğin hoşuna gider,çünkü kadın ona muhtaçtır,söylenmeyen güçlü kadının aksine,Hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar.Pek teşekkür etmezler,kıskançlık krizlerini de severler.Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar.Erkekler bu kadınları asla terk edemezler.Çünkü o güçsüz,kırılgan bir kadındır.Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur.Koruyup kollanmalıdır her an o!
Zayıf kadınlar hiç çökmez,buruşmaz ve yıpranmazlar.Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır.Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.

Bu yazıyı okuyun arkadaşlar...Biraz uzun ama lütfen 1-2 dakika ayırın...
Gerçekten bu işler böyle...
Herkese sevgiler...
Not :Alıntıdır...

Güzel bir yazi, cokda dogrulari var, fakat düsündümde CADIARZU söyle yaziyor: Her zaman degerli olanlar da onlardir, yani zayif kadin degerli.

Aslinda degerli olan onlar degil, bunu zayif kadin öyle gösteriyor, cünkü buna mecbur, cünkü esinin esiri olmus bir neyvi ve bunu ört bas edebilmesi icin, esiyle ne kadar mutlu oldugunu her seferinde ispatlamak zorunda, buda erkeklerin haliyle egosuna yariyor.

Yoksa yanlismi düsünüyorum? fisfisfis

bu konuyu erkeklerle tartismaya acabilseydik burda
bu konu uzerinde pek dusunmediklerini, birilerini severken bunlari dusunerek haraket etmediklerini gorurduk
yani bilincli bi sekilde oturup ya bu kadin guclu ben bunla evlenmiyim dememislerdir ama icgudusel olarak kacmislardir mesela

hicbirinin bu kadar oturup ayrıntı dusundugunu sanmam

Bu erkekten erkeğe değişir aslında..Eğerki erkek "sadece yanımda bir kadın olsun,benim olduğum yerde bulunsun" diye bir düşünce içindeyse,yani sevmiyorsa ve sadece yanında bi eşya gibi taşımak istiyorsa kadının güçlü/zeki vs olmasını istemez..

Ama bunun tam tersi çoğunlukta tabi....Yanında kendini bilen,oturmasını kalkmasını bilen,sevdiği,tümüyle akıllı ve güçlü olan bir kadın ister aklı başında olan,oturaklı olan adam bence:1closedeyes:

Back
X