güçlü kalma problemi

aycaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
1
1
1
29
herkese merhaba, yaşıtlarım beni anlayacaktır ve buraya içimi dökmek için geldim.. Kasım ayında 28 yaşına girdim ve son 2 yıldır psikolojik sorunlar ile uğraşıyorum ilişki dersek 4 yıldır düzenli güvendiğim bir insanla birlikteyim fakat kpss süreci olduğu icin onun psikoloji de pek iyi sayılmaz ve tabi araba aldım borçlardı iş stresiydi düzensiz bir ilişki derken sıkışıp kaldım sanki kilo almak da cabası ilk defa 62 kiloya çıktım ve asla diyet yapamıyorum çünkü yerken iyi hissediyorum mutlu ediyor çoğunlukla yalnız hissediyorum kimse sizi anlamıyor çünkü birisi gelip bir kez içten sarılsa belki iyi olacaksınız ama olmuyor kendimle mi barışmam gerekiyor önce yalnızken mi iyi mutlu hissetmem gerekiyor bilmiyorum

Biraz salsan kendini , sürekli birşeylerle bogusma hissi yormuş seni.

Sürekli mükemmel olmak, mutlu hissetmek zorunda değilsin. Eğer şu dönem seni yemek mutlu ediyorsa ye, ağlamak istiyorsan ağla. Kendini bu kadar baskılama.

Bridenbire böyle hissetmeye başlamadığın gibi birdenbire de iyileşmeyeceksin. Küçük küçük adımlarla olacak, hayatında bazı şeyler yoluna girdikçe sen de o adımları atmak için motivasyon bulacaksın.

Yemek ye ama çık yürü mesela sonrasında, kendini iyi hissettirir.Sınava çalış ama arada kendine de vakit ayır. Otur kitap oku, puzzle yap, örgü ör ne bileyim yeter ki beynini meşgul et.

Ve çok duyuyorsundur belki ama inan yalnız değilsin, 30 yaşındayım ama hayatımla ilgili kafamda hala bir ton soru var. Bir şeyleri akışına bırakmayı öğrenmemiz gerekiyor.

bak ne güzel araba almışsın gez eğlen hep iyi hissedilmiyor ben de bu yıl +10 kilodayım ama eminim yaza kadar vereceğim hayatta hep mükemmel olamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…