- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Bazen yorulursun , sadece bu kadar...Merhaba,
Aslında güçlük olmak elbette bazen neden güçsüz olmayı seçmek istiyoruz.
Üniversite sınavını kazanırken aşırı hirsliydim kazandım okudum şimdi nasıl olurda o hırs kalmaz anlamiyorum
Belki de mucudele etmek istememek güçsüzlugu kabul etmek gibi bir hisBazen yorulursun , sadece bu kadar...
Güçlü bir motivasyon kaynağımız yoksa,içimizden bir şeyler için mücadele etme ve çaba gösterme isteğide olmuyor.Bazende yorulup,geri çekilmek isteyebiliyoruz.Her zaman aynı tempoda gidemiyoruz.Hayatın akışı içinde iniş ve çıkışlar her zaman olur.Merhaba,
Üniversite sınavını kazanırken aşırı hirsliydim kazandım okudum şimdi nasıl olurda o hırs kalmaz anlamiyorum
Ne konuda hırs kalsın isterdiniz ?Merhaba,
Kariyer hayatını düzeltme.Ne konuda hırs kalsın isterdiniz ?
Ne iş yapıyorsunKariyer hayatını düzeltme.
Hırs olunca cesarette geliyor
Lojistik mezunuyum ama kurumsal iletişim yapıyorum hedefler çok farkliNe iş yapıyorsun
Lojistik işini öğrenirseniz iyice iş hayatında çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.Lojistik mezunuyum ama kurumsal iletişim yapıyorum hedefler çok farkli
BenGüçsüz olmayi secmek istemek
Korkulardan dolayı.Merhaba,
Kendi işimi kurmak istiyorum dijital pazarlama ile gerçekleştirme düşüncem var.kurumsal iletişimde de pazarlama ile ilgileniyorumLojistik işini öğrenirseniz iyice iş hayatında çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.
Marketing mi yapmak istiyorsun?Kendi işimi kurmak istiyorum dijital pazarlama ile gerçekleştirme düşüncem var.kurumsal iletişimde de pazarlama ile ilgileniyorum
Evet :)Marketing mi yapmak istiyorsun?
Bir arkadaşım da o işi yapıyor
Güzel iş müşteri bulunursa :)Evet :)
Müşteri neden olmasın ki açık çok aslında :)Güzel iş müşteri bulunursa :)
Anlamadığım işlerMüşteri neden olmasın ki açık çok aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?