- Konu Sahibi esmergizmo
Tavsiye edebileceğim her şey söylenmiş. Tek söyleyeceğim benim de big bang theory de favorim sheldon 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarı çıkmaya devam etarkadaşlar sınava hazırlanıyorum ailem çok sorunlu tüm gün kavga halindeler gürültü hiç bitmiyor. evde bir düzen de yok kendi temizliğim yemeğimle kendim ilgilenmek zorundayım.
odamdan her çıktığımda bi kavga başlatıyorlar benimle zorla. cevap vermeyince ben tepki gösterene kadar üzerime geliyorlar. illa bir damarıma basacaklar yani dırdır bitmiyor.
dışarda ders çalışmayı denedim, ben yokken annemle ananem kavga etmiş ananem düşmüş kaburgası kırıldı onun bile suçunu bana attılar evde yokum diye benim suçummuş.
arkadaşlarımla da koptuk herkes kendi derdinde dağıldık çok samimi değiliz.
tek dayanağım olan sevgilim de iş için şehir değiştiriyor bu ay. bana maddi manevi destek olan tek kişiydi hayatımda.
kapana kısılmış gibi hissediyorum. tek kurtuluşum sınavımı kazanmam ama konsantre olamıyorum.
evde burnumdan geliyor dışarıda çalışsam nerdeydin tüm gün muhabbeti yapıyorlar.
gerçekten çıldırıcam artık sağlığımdan olacağım diye korkuyorum.
hiçbir şey düşünmeden çalışmam lazım ama çok zorlanıyorum. yapabilirim değil mi lütfen bana destek olunkendime inancımı kaybettim.
Dışarı çıkmaya devam et
Şu an zaman durmalı sadece sınavın için akmalı tabiri caizse
Sık dişini kulak ardı et ne derlerse
Bir kütüphaneye gidip çalış. Sen geleceğini ksanurtarmak için çalışıyorsun, kötü bir şey yapmıyorsun. Bir süre sonra alışırlar.
Bir yurtta kalsan maddi durumun varsa . Kütüphaneye yakın bir yurtta .
Bende sınava hazırlanıyorum ve kütüphaneye yakın bir yurtta kalmayı çok isterdim![]()
Ben üniversite okurken evlendim ve kpss ye hazirlanirken kizimla hazirlandim.krese gidiyordu kizim ve bende gunde 8 saatlere cikiyordum.ha kazanamadim ama yilmadan tekrar hazırlanıyorum ve ben zorlanmiyorum.bekar olsam boyle rahat hazirlanamazdim zira annemle babamla cok anlasamiyordum bir de gwlen gidenimiz hic eksik olmuyordu.
Gurbetteyim ve hic misafirim olmuyor.rahatca calisiyorum.
Demem o ki evlenmeniz tusa hazirlanmaniza engel degil .eltimde dr ve evli hamileyken hazirlandi 62 aldi ki ayni zamanda pratisyenlik de yapiyordu.
Fazla idealist degildi daha pasif calismak istedigi icin tercih yaptı .
Lakin sevgiliniz sirnaga gitmis.o da mi dr?
O halde gidemezsiniz yanina.
Ozel yurt cok iyi fikir.kutuphane de aynı sekilde.
Benim onerimse aile hekimligine basvurun.cok yogun degildir hastaneler kadar .bir yandan da ders calisin.nasilsa iyi bir temeliniz vardir.
1+1 eve çıkın ve hem calisin hem tysa hazirlanin.
Evet cok zor bur sinav tus ama kendinizi zorlayın .
Bende alan sinavindan hazirlaniyorum tabii ki bir tus kadar degil ama zor.
Evli olmama kizima ragmen bir sekilde firsat yaratiyorum kendime.
Sizde yapabilirsiniz eminim.
O eve taşının ev arkadaşı bulun
Faturalar masraflar ondan eşyalı ev sizden
Çalışan bir arkadaş bulun hatta sabah kalksın işe gitsin siz de kalkın o gelene kadar çalışın vs vs
Kısa vadede çözüm de her sabah işe gider gibi kütüphaneye gitmek düzenli aynı saatte
Bizim burada bazı kişilerin kütüphanede yerleri var her gün aynı yere otururlar
Bir gün gittim biri yoktu merak ettim ne oldu acaba diye tanımam etmem ama
Evdekiler de ne derse desin ne önemi var ki
Gezmeye gidiyorum deyin daha ağır şeyler söyleyin hatta sonra da size ne deyin nerede ne yaptığımdan size ne
Bence bu ortamda bir dakika durmamalı atandığınız yere gitmeliydiniz
Özelde nöbet vs bulamaz mısınız ayrı ev için
Yalnız gerçekten garipler daha lüks ev var anneanne kirletir gitmeyelim vs Nasıl bir mantık
Ablanızın derdi ne sizinle
O bekar diye mi bu hırsı
Sevgilinizden eminseniz de gidin Doğu'ya onun yanına çalışın kazanın sınavı
Ben el Bebek Gül Bebek olduğum evde 25 yaşımdan sonra duramadım işim vs varken
Bu ortam insanı bozar kolay gelsin diyorum
En azından çalışmak zorunda olduğunuz kesin bol çalışmalar