Saç Uzatma Yöntemleri Güçlü, parlak, uzun saçlar

silinmishesap

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
23
10
88
Herkese merhaba, en çok yatırım yaptığım, her teline bebek gibi baktığım canım saçlarım artık gözüme yeterli uzunlukta gelmiyor asla hür irademle tabiki saç kestirmem tabi yine büyük konuşmayayım. Saçlarım göğsümün altında ama benim hakettiğim uzunluk bu değil. Saçlarımı kalçaya kadar uzatmaya karar verdim zaten saç uzatma konusunda tez yazacak kadar bilgiliyim bu süreçte resimlerle ve yaptıgım bakımlarla ilgili bi post hazırlamak istedim. Çünkü her ne kadar çoğunluk kabul etmese de kısa saç modernlik değil, bi kadının en güçlü silahlarından biri. Belki saçlarını kısa kestiren, kestirmek zorunda kalan arkadaşlara da bi faydam olur inşallah :)

Hayırlı olsun topiginiz takibindeyim Can'ım

Hayırlı olsun takip edeceğim yaptığınız bakımları biz de bilgilenmiş oluruz :)

Merhaba herkese yeniden arkadan çekemiyorum önden görünümleri böyle saçlarımın göğsümün biraz altında benim hedefim kalçaya gelmesi hayatımın hiçbi döneminde kalçaya kadar uzanan saçlarım olmadı ama inşallah bu sefer başaracağım :) bugün saçlarımı chi-zeytinyaglı sampuanla yıkadım yine aynı markanın maskesini saçımın boylarına sürüp sıcak havluya sardım banyo çıkışında da saçlarıma kerastase-initaliste serumunu sürüp tarakla masaj yaptım köklere iftardan sonra da yeniden medobiohtin ilacıma baslıyorum bu ilaç başarılı cildime de çok iyi geliyor Herkese hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayatınızda güzel şeyler olsun

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 170
Bu arada dax çok çok başarılı nerdeyse ekmege sürüp yiycem aşırı faydalı :) ama artık ona ulasamıyorum ya bulamıyorum geçen yıl onla uzatmıştım :)

Bugün saçlarıma daxın içine lavanta suyu ve tatlı badem yagı ekledim her tarafına yedirdim 2 saat beklettim serin bi yerde oldugum için beni zorlamadım saçlarımı milkshake-arındırıcı şampuanla yıkadım unutmayan saçınızda sebum varsa gözenekler kapanır ve saç uzamaz asla. Ve günde bi avuç fındık, badem yiyorum. Çok kısa bi sürede saçlarım kalçalara kadar uzanacak inanıyorum sizinle paylaşcam :)

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Sen benim sayfamda dolandırıcılık yapmaya utanmıyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…