Güçlü ve gururlu kadınlar lütfen bir cümle yazabilir mi ?

İnsanlar zayıflıklarını göre göre güçlenir ya zaten, kendini ezme bu kadar. 23 yaşındasın...

İmzama bak; Nefi'nin idama giderkenki rubaisi.

Türkçesini yazayım sana:
Ey gönül, hele şu dünyada adam gibi adam yok imiş.
Var ise de, gönülden anlayan sırdaş bulunmaz imiş.
Eğer bilge isen,şu dünya için asla gam çekme
Ve tut ki dünya diye bir şey de zaten yok imiş.

Cok guzel bir sozmus ama gam cekmeme kismini yapamiyorum.

Cok guzel bir sozmus ama gam cekmeme kismini yapamiyorum.

Ölene kadar kimse yapamaz bunu muhtemelen, hepimiz dertleniriz yani bir şeylere, hüzün-umut dengesinde yaşamıyor muyuz zaten?
Eh, ölümü kesinleşen biri dünya derdini görmez, idamına giderken ağzından öylece bu sözlerin döküldüğü söylenir Nefinin.
Ben de bir şeylere fazlaca bi takılacak olsam, "Ne takıyorsun, her şeyin ucu ölüme varacak nasılsa" derim kendime öyle.

Ölene kadar kimse yapamaz bunu muhtemelen, hepimiz dertleniriz yani bir şeylere, hüzün-umut dengesinde yaşamıyor muyuz zaten?
Eh, ölümü kesinleşen biri dünya derdini görmez, idamına giderken ağzından öylece bu sözlerin döküldüğü söylenir Nefinin.
Ben de bir şeylere fazlaca bi takılacak olsam, "Ne takıyorsun, her şeyin ucu ölüme varacak nasılsa" derim kendime öyle.

Evet olume giden biri soyler :))
Dusununce de cok hakli olum gercekleri farketme asil dirilis gibi anlatiliyor ya o da bu kismini anlatmis galiba.

valla bize kendini dusunen ınsanlar bencıl dıye ogretılmıs...oysa once kendini sevki millet deger versin...ben once kendimi kendi mutlulugumu duusnurum...ben mutluysam benı sevenler zaten mutlu olur...bazen kendimi bencil buluyorum:))))biriyle tartıssam hıc ılk adım atamam...gercı buda kotu bır huy...ama yaratılıs karakter meselesi ..oldeyınce olunmuyorkı...ama ogrenılıyor..sunu dusunun en sevdiginzde olsa Allah gecinden versin olunce onunla oluyormuyuz ..hayır...yada biz olsek hayat duruyormu hayır..ozaman yanlız geldik yanlız gidecegiz su dunyadan.

Çünkü ben öyle bir insan değilim
Çok gurursuzum,güçsüzüm
Bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var
Hala onu hayatımdan atamıyorum
Bana zarar veren üzen bir insanı hala seviyorum
Tüm bunları hakediyorum belki de
23 yaşındayım ama yaşımın olgunluğnda değilim belki de
Lütfen beni kendime getirecek bir şeyler yazın
Gözyaşlarımı tutamıyorum...[/QUOTE

Çok gurursuzum,güçsüzüm
Gözyaşlarımı tutamıyorum...

size tavsiyem günlük benzeri bir şey tutmanız
sevgilinizin size hissettirdiği duyguları iyisiyle kötüsüyle hergün düzenli yazın
tekrar gurursuzluk yapacak olduğunuzda size yaşattığı tüm duyguları baştan sona okuyun
böyle böyle biraz daha iradeli davranabilirsiniz

kafadan düşünmek farklı, tüm çıplaklığıyla, tazeliğiyle yazılanları okuyup hatırlamak ayrı
zamanla çok etkiler sizi

Çok gurursuzum,güçsüzüm
Gözyaşlarımı tutamıyorum...
Şu hayatta ogrendigim en onemli sey ya da ders aldigim mi demeliyim bilemiyorum. Eger ki insan kendine deger vermezse kendini sevmez ve de saymaz ise karsisindaki de vermiyor net. Bigun bi aydinlanma yasicaksin sen de. Hee o bu gece mi olur yoksa baska bi zaman mi olur bilemiyorum ama iste o zaman ben ne yapmisim kendime bu kadar diceksin umarim bunu dicen zaman kendini cok fazla hirpalamamis olursun

Adin isabella.. ispanyanın en güçlü ve en mağrur kraliçesinin adı. Bu bir ironi mi ? Sen kendine kıymet vermediğin sürece saba kimse kıymet vermeyecek. O adam kendine çok kıymet verdiği için sen de ona kıymet veriyorsun. . Unutmaki bir köle gibi davrandığın sürece köle gibi muamele göreceksin.

Başına gelecekleri hak etmiyorsun çünkü kalpten seviyorsun herkesi ama sonun iyi değil yanlışlarını görmeye çalış o zaman belki biraz faydası olur

Ruhunu tüketen bir ilişkidense yalnızlık çok daha iyiymiş ben bunu gördüm.
Yalnızken sana eziyet eden,üzen ağlatan kafana takacağın kimse yok en azından.Ve gururlu bir yalnızlık en iyisi.
Ben de yakın zamanda seninle aynı duyguları yaşadım.Sürekli ağladığım, üzüldüğüm bir ilişkiyi neden sürdürdüğümü çözemedim.Adeta hastalık oldu.Sonra ömür boyu yalnız kalmaya karar verdim.

Insan her yeni yaşında geçmiş yaşına bakıp neler yaşamışım diyebiliyor? her yıl tarih tekerrür ediyor. Şuan sana olgun görünen yaşlara geldiğinde yine aynı şeyi düşüneceksin. Olgunluğun sınırı yok. Önemli olan yaşadıklarından ne kadar güçlü çıktığın. Buraya yazman dahi bir güç, özgüven göstergesi. Bir sen daha olmayacak evet. Kalpten değil beynen istersen kalbini de susturabilirsin..Unutma herşey beyinde biter. Kalbini yaşatan da o... Duygularını yöneten de o...

23 yasinda gururundan burnu yere dusse almayacak biriyim. Bir hatayi 1 kere affederim kimsenin 2. Sansi olmaz. Allah sasirtmasin beni boyle devam ediyim. Kendimi sevmiyorum belki ama deger veriyorum hep bundan.

Back
X