Güçlü ve gururlu kadınlar lütfen bir cümle yazabilir mi ?

Bu kişiyi silip attığında aslında ne kadar güçlü olduğunu, sadece güçlü olmanın sana o an zor geldiğini fark edecek ve şu an yaşadıklarına çok güleceksin. Aslında sevmediğini, sadece saplantı haline getirdiğini anladığında ise kimse seni tutamayacak. Sadece kendine güven ve bir adım at.

Bak kardeş önce şunu bilmelisin, muazzam bi aşk yaşamıyosun. Kendini böyle bi aşk sevgi duyduğuna dair kandırıp, fedakarlığa emeğe doymuyosun. Halbuki sevgi, aşk fedakarlık değerli şeyler ama doğru kişide. Yoksa seni ziyan ediyor. O yüzden doğru olmadığına inandığında hiç düşünme. Ziyan ediyosun kendini de duygularını da. Yine yeniden de sevebilirsin. Ama tecrübeyle oluyo işte anlamak bunları.

Çünkü ben öyle bir insan değilim
Çok gurursuzum,güçsüzüm
Bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var
Hala onu hayatımdan atamıyorum
Bana zarar veren üzen bir insanı hala seviyorum
Tüm bunları hakediyorum belki de
23 yaşındayım ama yaşımın olgunluğnda değilim belki de
Lütfen beni kendime getirecek bir şeyler yazın
Gözyaşlarımı tutamıyorum...

Ben hep sunu dusunurum. Benim canim yansa yada uzulunce cevreme bakarim kim uzulur diye. Kimse yok. Sana sadece sen deger verebilirsin. Bunu beynine oturtunca tum iliskilerin bu sekilde ilerliyo.

Tüm mesajları okumadım ama çocukluk döneminiz nasıl geçti. Ailenizle sağlıklı bir ilişki kurabildiniz mi. Bağlanma kuramını bi araştırabilirsiniz. Genelde cocukluk doneminde terk edilecegi duygusuna kapilan kisiler ya da bu donemde cesitli sebeplerle degersizlik duygusu yasayanlar, yetiskinlikte saglikli iliskiler kuramiyorlar. Saglikli iliskiden kastim size deger vermeyen bir insani hayatinizdan cikaramamaniz. Terk edilmek dünyanın sonu değil her şeyden önce bu dünyanın en değerli insani sizsiniz.

Çünkü ben öyle bir insan değilim
Çok gurursuzum,güçsüzüm
Bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var
Hala onu hayatımdan atamıyorum
Bana zarar veren üzen bir insanı hala seviyorum
Tüm bunları hakediyorum belki de
23 yaşındayım ama yaşımın olgunluğnda değilim belki de
Lütfen beni kendime getirecek bir şeyler yazın
Gözyaşlarımı tutamıyorum...

Bunu sana cumlelerle anlatamam belki ama ornek verebilirim..
Karakter olarak gururlu bir insanimdir. Ve karakter olarak birini hayatimdan kolayca silip atarim.. ( ayni evin icinde annemin suratina 2 sene bakmadim)

Cok sevdigim amcamla 8 senedir konuşmadim. Defalarca kez ayni ortamda bulunduk...

Ama velakin 5 sene biriyle ciktim olmadi ayrilamadim yenik dustum asik degildim ama seviyordum. Defalarca kez affettim. Sonra birgun kafama dank etti..

Hani kamburun vardir söküp alirlar ya onu senden bir rahatlarsin.. bir rahatlama geldi ve ayrildim.. cok gecmedi esimle tanistim. Ve 5 sene sevgili oldugum o adamla olan iliskimde rahatsiz oldugum dile getiremedigim ne varsa hepsini esimde uyguladim.

5 sene cikmistim evet ama o bana ders olmustu hatalarimi anlamistim olgunlasmistim..

Hayatina giren herkesten biraz ders alirsin bazilari gelişiyle bazilari ise gidisiyle ogretir sana bunu..

Suan gurursuz oldugunu dusunuyorsun.. bu iyi bisey yeni iliskilerinde bu hatayi yapmazsin ve ders cikarirsin.

Aranizda neler oluyor bilmiyorum ama yeri geldiginde hayatindan cikarmak senin elinde..

Kendini ezdirme , birey oldugunu kendi kararlarini kendin verdigini bu hayata 1 kere geldigini unutma. Seni mutsuz eden seyleerden uzaklas..

Ne kadar güzel bir yaştasın öncelikle bunun kıymetini bil. Kimse vazgeçilmez değildir o yüzden vazgeçmeyeceğin tek kişi kendin olmalısın. Kendini sevmek kendine değer vermek öncelikle yapman gereken şeyler.Keşke senin yaşındayken birileri bana bunu söyleseydi. Ama bak şuan sana bunu söyleyen o kadar çok insan var ki çok şanslısın ;) gün içinde kendine bunu sık sık hatırlat ve hatta ayna karşısına geçip kendine değerli olduğunu söyle değer görmeyi hak ettiğini söyle...ilk başlarda bu sana komik anlamsız ve zor gelebilir ama bi süre dene sonuçta kaybedeceğin hiç bir şey yok ;)

Iki hafta kurali diye bir sey var, kesinlikle calisiyor onu uygula derim. Gercekten sizi uzmus, uzecek seyler soylemisse karsidaki kisi ve siz hakliysaniz bunu uygulayin. Iki hafta boyunca ozur mesaji gelmedikce aramalarina ve mesajlarina cevap vermeyin. Birisini mi buldun vb seyler de yazabilir, onlari da sallamayin. Iki hafta sonra da neye bozuldugunuzu ve konusmadiginizi soylersiniz. Karsinizdaki kisi cok sey ogrenecek. Bana guvenin.

Kendine haksızlık etme ve yüklenme. Her insan bu hataları yapabilir.
Sana önerim yaz bunları.
Al eline kağıdı kalemi ve yaz.
Kendinle bulduğun tüm hatalarını yaz ve bak bakalım. Sen o kişi misin?
Bu hayatta senden başka önemli kimse olamaz!
Hiçbir zaman geç değil.
Terket bunları.

Back
X