Gücüm kalmadı artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar iyi akşamlar. Derdimi anlatacak pek bi kimsem yok buradan başka. Rica ederim ayrılın diyecekler eleştirecekler yazmasın bana yapıcı yorumlar gerek

Aslında iyi gidiyorduk güzeldi her şey. Hatta çok güzeldi. Benim sınav zamanımda beni yalnız bırakmaya başladı. Kendi sınavları bitmişti. Sitem ettim sürekli. Ben sitem ettikçe o uzaklaştı. En son gün ben çok gergindim bir ödev teslimi varsı yetişecek mi diye ama o beni sormadı hiç. Bi girdim baktım arabasıyla hız yapmış ergen çocuklar gibi durum atmış. Bana sorsaydı nerdesin yardıma ihtiyacın var mı diye ben çağırırdım onu ama onun arabasını seçmesi zoruma gitti.

Kızdım tartıştım. sonraki gün buluşmak istedi. Ben de ona kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde de olmasın dedim ve gelme dedim. Daha sonra yumuşadım güzelce anlattım bak araba sana zararlı canına zararlı dedim ve bana görüldü yapıp tekrar araba durumları felan atmaya başladı.

Bende bitsin madem sözümün bi değeri yok istediğin şey araba o halde onunla ol dedim. Bana gitme gidersen okuluma devam edemem sen varsın diye böyke hevesle gidiyorum dedi. Vazgeç bu araba işlerinden o zaman dedim yapamam dedi. Arkadaşkar bu arada arabayla aşırı hız ve tehlikeli hareketler yapıyor yoksa neden karşı çıkayım. Dün gece artık birbirimizin canını yakmak için birbirimize hakaretler ettik en ağır sözleri söyledik. Sonra pişman oldu vazgeçicem dedi. Ama ben çok kırgınım sanki gökyüzü üstüme düşmüş de altınsa kalmışım gibi. Napcam nasıl düzelecek her şey bilmiyorum

Siz de bir gün düzelir diye umut edenlerdensiniz değil mi?
Sizi üzmek istemem ama düzelmez.
Öyle içki kumar arkadaş çevresiyle mekan mekan gezme huyu yoktur sadece araba bende karışmam arabasına ama hayatını tehlikeye atmasına dayanamam

Kendi sınavları bitti benim sınavlarım devam ediyordu demişsin.
Sınavların stresinden kurtulduğu için biraz kafasını dağıtmak istemesi normal sanki.
İnsanın hayatında biri olması sürekli birlikte olacakları anlamına gelmiyor kendi özel ilgi alanları olabilir. O da belki o şekilde atıyordur stresini. Hep anlaşılmayı beklemek yerine anlamayı deneyebilirsiniz ?

ben hiz yapmasi disinda bir sorun goremedim
onunda dersleri yeni bitmis belki kafa bosaltmaya ihtiyaci vardir oyuzden derslerine yardim etmeyi dusunmemis olabilir
ben evliliktede sevgililiktede iliskilere bukadar yuklenme taraftari degilim
yarin evleneceksiniz hamileyim arkadaslariyla disari cikti diyecek durumdaymissiniz gibi hissettim
arabayla iliskinizi tercih sebebi olabilecek seyler olarak gormenizden bende bu his olustu

Burda bahsettiğim şey nasılsın ne yapıyorsun günlerdir uyumadın iyi misin yardım edeceğiö bişey var mı diye hiç sormaması

Aslında sorun araba. Onun dışındaki tüm durumlara kırıldım sadece. Bir güzel sohbetle gönlümü alabilirdi. Ama araba olayı bende ki kırılma noktası. Yani onu korumak için konuşuyorum ama o hala bana görüldü yapıp aynı şeyleri yapmaya drvam ediyor

Ayrılın demeyelim ama biri sizi önemsemiyorsa da yapacak pek bir şey yok. Adam arabalara tutkulu bırakacağını falan düşünmeyin sadece artık sizden gizli yapacak. Allah kaza bela vermesin ama görünen köyde kılavuz istemez

Peki bizim ne dememiz gerekiyor burda? Baştan zaten ayrılın Demeyin yapıcı yorum yapın diyorsun sen cevabını vermiş oluyorsun. Her görüşe açık bir konu açıyorsan gelen yorumlara başta taraf koymakta ilginç geldi
Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi şakın ayrılmayın

Böyle ufak tefek şeyler için birbirinize ağır hakaret filan yapıyosanız işiniz zor,daha neler var bu hayatta ne zorluklar var.
Birde herkesin kendine ayıracağı,yalnız kalmak istediği zamanlar olacaktır şimdide ilerde de yani bu kadar sorun etmeyip,üstüne bu kadar gitmeseniz daha iyi olur.

Ben yapıcı yorumlar beklediğimi belirttim

Huylu huyundan vazgecmez bazi insanlarda hiz bi tutku esimde oyleydi genckene cocuklar olunca cok dikkatli olmaya basladi ama bende annemin bi sozune guldum yanlis anlasilmasin sevgiliyken ki 5 yil surdu cok sık araba degistirirdi esim annem derdiki varma buna corap degisir gibi araba degisiyor boyle karida degistirir surekli diye

Benim endişem ilerisi için aslında vazgeçmesini istiyorum bu hızdan çocuklarımız olunca onları bi hız yüzünden bırakmasın

seviyor demekki hiz yapmayi falan diyecegim ama kendi cani disinda trafikteki bir cok insanin caninida tehlikeye atiyor farkinda degil sanirim

Benim endişem ilerisi için aslında vazgeçmesini istiyorum bu hızdan çocuklarımız olunca onları bi hız yüzünden bırakmasın
Ya aslinda kac yasindasiniz bilmiyorum ama yas olgunlastikca ozellikle cocuklar olunca biraz oturaklaniyorlar biz aracta olmazsak yine bazen yaramazlik yapiyor ama cok nadir

Ya aslinda kac yasindasiniz bilmiyorum ama yas olgunlastikca ozellikle cocuklar olunca biraz oturaklaniyorlar biz aracta olmazsak yine bazen yaramazlik yapiyor ama cok nadir
21 22 yaşındayız. Umarım beimki de değişir

Yanlış hatırlamıyorsam erkek arkadaşını fazlasıyla değiştirmeye çalışıyorsun. Sen istediğin için şimdi yapmasa bile sonra patlar başka yerden. Üniversite konusunda da sen çok uğraşmıştın o çok hevesli değildi sanırım. Onun başka bir hayatı var sen de senin hayatına uysun istiyorsun. Araba falan bunlar küçük şeyler esas nokta bu. Ben bir gelecek göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…