Öyle içki kumar arkadaş çevresiyle mekan mekan gezme huyu yoktur sadece araba bende karışmam arabasına ama hayatını tehlikeye atmasına dayanamamSiz de bir gün düzelir diye umut edenlerdensiniz değil mi?
Sizi üzmek istemem ama düzelmez.
Burda bahsettiğim şey nasılsın ne yapıyorsun günlerdir uyumadın iyi misin yardım edeceğiö bişey var mı diye hiç sormamasıKendi sınavları bitti benim sınavlarım devam ediyordu demişsin.
Sınavların stresinden kurtulduğu için biraz kafasını dağıtmak istemesi normal sanki.
İnsanın hayatında biri olması sürekli birlikte olacakları anlamına gelmiyor kendi özel ilgi alanları olabilir. O da belki o şekilde atıyordur stresini. Hep anlaşılmayı beklemek yerine anlamayı deneyebilirsiniz ?
Aslında sorun araba. Onun dışındaki tüm durumlara kırıldım sadece. Bir güzel sohbetle gönlümü alabilirdi. Ama araba olayı bende ki kırılma noktası. Yani onu korumak için konuşuyorum ama o hala bana görüldü yapıp aynı şeyleri yapmaya drvam ediyorben hiz yapmasi disinda bir sorun goremedim
onunda dersleri yeni bitmis belki kafa bosaltmaya ihtiyaci vardir oyuzden derslerine yardim etmeyi dusunmemis olabilir
ben evliliktede sevgililiktede iliskilere bukadar yuklenme taraftari degilim
yarin evleneceksiniz hamileyim arkadaslariyla disari cikti diyecek durumdaymissiniz gibi hissettim
arabayla iliskinizi tercih sebebi olabilecek seyler olarak gormenizden bende bu his olustu
Ben yapıcı yorumlar beklediğimi belirttimPeki bizim ne dememiz gerekiyor burda? Baştan zaten ayrılın Demeyin yapıcı yorum yapın diyorsun sen cevabını vermiş oluyorsun. Her görüşe açık bir konu açıyorsan gelen yorumlara başta taraf koymakta ilginç geldi
Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi şakın ayrılmayın
Benim endişem ilerisi için aslında vazgeçmesini istiyorum bu hızdan çocuklarımız olunca onları bi hız yüzünden bırakmasın
Huylu huyundan vazgecmez bazi insanlarda hiz bi tutku esimde oyleydi genckene cocuklar olunca cok dikkatli olmaya basladi ama bende annemin bi sozune guldum yanlis anlasilmasin sevgiliyken ki 5 yil surdu cok sık araba degistirirdi esim annem derdiki varma buna corap degisir gibi araba degisiyor boyle karida degistirir surekli diye
seviyor demekki hiz yapmayi falan diyecegim ama kendi cani disinda trafikteki bir cok insanin caninida tehlikeye atiyor farkinda degil sanirimAslında sorun araba. Onun dışındaki tüm durumlara kırıldım sadece. Bir güzel sohbetle gönlümü alabilirdi. Ama araba olayı bende ki kırılma noktası. Yani onu korumak için konuşuyorum ama o hala bana görüldü yapıp aynı şeyleri yapmaya drvam ediyor
Değil malesefseviyor demekki hiz yapmayi falan diyecegim ama kendi cani disinda trafikteki bir cok insanin caninida tehlikeye atiyor farkinda degil sanirim
Ya aslinda kac yasindasiniz bilmiyorum ama yas olgunlastikca ozellikle cocuklar olunca biraz oturaklaniyorlar biz aracta olmazsak yine bazen yaramazlik yapiyor ama cok nadirBenim endişem ilerisi için aslında vazgeçmesini istiyorum bu hızdan çocuklarımız olunca onları bi hız yüzünden bırakmasın
21 22 yaşındayız. Umarım beimki de değişirYa aslinda kac yasindasiniz bilmiyorum ama yas olgunlastikca ozellikle cocuklar olunca biraz oturaklaniyorlar biz aracta olmazsak yine bazen yaramazlik yapiyor ama cok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?