- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Tabiki dayısı ben almasin demiyorum, ama paramiz bu ay gercekten yoktu maas gunune kadar kıt kanaat gecinicez.esim para yok dedikce bağırıyor gorumcem gonder diye.bunu anlayamiyorum.cocugu da bagiriyor eşime dayi neden para gondermiyorsun diye.yoksa yoktur neden bu israr.artı surekli bosanicam yanina yerlesicem diyor.esim sacmalama ya napcan burda falan diye birseyler demeye calisiyor ama kadın anlamiyor.hadi kayinvalideme ve kayinpederime bakariz ona bisey diyemem. Ama gorumceye de mi bakmak.zorundayim ben anlamadim kiKocanız Okumuş iş sahibi olmuş ama büyüyememiş (adam olamamış demek haddim değil ama kastım bu). Hayatın sillesini yememiş belli keriz yerine konmak hoşuna mı gidiyormuş? Her ay düzenli göndermek yerine gerçekten ihtiyaçları olduğunda alabilir mesela dayısı olarak yeğenine o kıyafeti alması normal.
Tabiki dayısı ben almasin demiyorum, ama paramiz bu ay gercekten yoktu maas gunune kadar kıt kanaat gecinicez.esim para yok dedikce bağırıyor gorumcem gonder diye.bunu anlayamiyorum.yoksa yoktur neden bu israr.artı surekli bosanicam yanina yerlesicem diyor.esim sacmalama ya napcan burda falan diye birseyler demeye calisiyor ama kadın anlamiyor.hadi kayinvalideme ve kayinpederime bakariz ona bisey diyemem. Ama gorumceye de mi bakmak.zorundayim ben anlamadim ki
Insallah.artık cok yoruldum.parasindan pulundan geçtim en azindan huzurumu bozmasinlar istiyorum ama o da yok.surekli telefonda taciz ediyorlarBu sebepten eşinle boşan diyemem. Ama Allah yardımcınız olsun. Elbet birgün düzelecektir herşey.zaman herşeyin ilacı..
Sağol canım aminAllah kolaylik versin canım ne deyim
Eşim ailesine düşkün baya.eşimin annesi babasi ayrıldığı icin,esimi babaannesi büyütmüş.esimin amcalari da demis ki annelerine; sen bu çocuğa bakip buyuttun oda sana bakicak demis.esimin çocukluğundan beri aklına sokmuşlar bunu.esim bakmak zorundayim onlar bana baktı büyüttü diyor.yani herkes bi sekilde esimin üstüne atmış yükü. Aradan çekilmiş. Herkes eşimin eline bakiyorKesinlikle hayır. Ya başa gelmeden anlaşılmıyor ki baştan bilemezdin böylesini ama eşinin anlaması gerekiyor kullanıldığını
Yok kuzum kocasıyla kötü olmaktan korkuyor.esimden bugün para istedi tekrar ,ardindan da enistene söyleme aramiz bozulur kavga ederiz diyor.aklima geldikce sinirim tepemdeZor durum coco Allah yardımcın olsun.
Sizinde birikim yapmanız lazım herkese bakmak zorunda degilsiniz.
Eşinle tekrar konuşup anlatsan yani bu kadar kişi eşinin sırtına binmiş resmen kusura bakma.
Hele adam yok dıyor gorumcenın bagırması hiç normal degıl mumkunse kocasına bagırsın.
Aminn canim sagol.Off balim ya cekilecek dert degil nereye kadar dayanirsin bilemedim Allah yardim etsin
Ee kardeşinin huzurunu düşünmüyor.Yok kuzum kocasıyla kötü olmaktan korkuyor.esimden bugün para istedi tekrar ,ardindan da enistene söyleme aramiz bozulur kavga ederiz diyor.aklima geldikce sinirim tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?