- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ben karışma derim. Ama bir yandan da boş durma.Yani gondersin karışma mi diyorsun madonnam.çünkü karışınca da birsey degismiyor.eşime zorla bu ay param yok dedirtsem de (ki gercekten yok bu ay) hemen kusuyorlar telefonu acmiyorlar tavır aliyorlar.esimde üzülüyor doğal olarak.bi cikmazin icindeyim
BilmiyorumEsinin tavri belli ,degismeyecek bunu kabullen once ,kendini borclu hissediyoir ailesine ,
Evlenmesi hata birak ailesiylke yasasin onlara vakif olsun ,
Sen kendini topla ,uzaklas ,seni sevse bu kadar uzer mi
insallah duzelir canım. Zaten burda yaşam zor.neticede hala alisabildigim bi memleket degil.en azindan bi birikmisim olsaydi,ya da ne bileyim,bi karşılığı olsaydi.4 senedir elde var 0.insallah teyzen gibi olmaz sonum.insallah rabbim gösterir bi şekildeBen karışma derim. Ama bir yandan da boş durma.
Çünkü zamanında benimde bu tarz şeyler başımda vardı. Eşimin kardeşi biraz sorumsuzdur, sürekli arkası toplanır. Bri dedm iki dedim baktım fayda etmiyor ee dedim vakti zamanı var. Sonra öyle şeyler oldu ki eşim kendi gördü. Şimdi bitti şükür öyle şeyler. Arandığında yok demesini biliyor. Ha ne oldu belki şuan arabamız bile olabilirdi o olmadı. Ama en azından hala araba alabilme şansımız var. Oturup düşününce yok demesi gerektiğini anladı anlayacağın.
Ha gelelim başka türlüsüne.eniştem böyledir mesela. Ama seneler oldu hala değişmedi, olan zavallım teyzeme oluyor. O hala ordan burdan kısar uğraşır durur. O yüzden sen sakın böyle yapma. Diyorum ya sıkıştır biraz. Gözüne gözünede sokma ama. Ay sonu gelmeden elinde para kalmaya kalmaya kafasına dank eder belkierkek böyledir , sen söyledikçe inadına yapar sanki. O yüzden ses etme. Sessizi oyna
Esinizi hasta gibi dusunun ,Bilmiyorumaglamaktan basim agriyor suan. Agladim bağırdım çağırdım aksamdan beri tonca laf saydım. Sadece sustu dinledi
İnşallah canım, biraz daha bekle bakalım.mutlaka bu son olanlardan sonra konuşmuşsunuzdur.en sonunda sağlam bir rest çekeceksin gibi duruyor. Hayırlısıinsallah duzelir canım. Zaten burda yaşam zor.neticede hala alisabildigim bi memleket degil.en azindan bi birikmisim olsaydi,ya da ne bileyim,bi karşılığı olsaydi.4 senedir elde var 0.insallah teyzen gibi olmaz sonum.insallah rabbim gösterir bi şekilde
Henüz çocuğum yok.cok istedim ama henüz olmadi.belki çocuğumuz olursa ailesine bu kadar düşkün olmaz çocuğu için bazi seylerden fedakarlik eder diyordum.ama vardir bunda da bi hayır. Burda calisabilecegim pek bir yer yok.cok küçük bir sehir.esim calismama izin vermez üstelik. Yani bu ömür boyu boyle devam edecek herhalde
Sen de bu ezik adamın çalışmana izin vermemesine müsaade mi ediyorsun canım yaa? Bir tek sana mı sesi çıkıyor? Çok mu mecbursun bunu çekmeye?Cok rest cektim.surekli eşime beni kotuluyorlardi beni savun beni koru dedim kac defa. Eğer yapamayacaksan bosanalim dedi.beni cok sevdiğini biliyorum.kac defa esyalarimi toplayip bosanicam diye memlekete gittim.her defasinda tamam koruycam seni,bundan sonra aileme tek laf ettirmiycem dedi.az biraz savunmaya basladi ama tam degil.hep bi çekingenlik var.bi mahcubiyet var onlara karşı
Bunları cok düşündüm. Boşanmayı da cok düşündüm. Ama nedense guvenemedim kendime.çevremde insanlar bu sebepten bosanilmaz,kocan şöyle iyo böyle iyi diyorlar.evet kötü alışkanlığı yok.işten çıkınca direk eve gelir. Arkadaslarimla takilayim demez.veya takilmak istese de gelir izin alir benden.yada haber verir mutlaka.cok nadir dir.birseyimi eksik etmemeye çalışır elinden geldiğince. Bazen onu oyle görünce üzülüyorum. Deger mi bu kadar didiniyorsun ama emeginin karşılığını alamiyorsun.ama tabi birde baska bi yüzü var.sinirlendiginde bi bana sesi cikar dedigin gibi.ailesine gık yok.kalplerini kirmak istemiyormus.yani cesaret edemedim iste.Sen de bu ezik adamın çalışmana izin vermemesine müsaade mi ediyorsun canım yaa? Bir tek sana mı sesi çıkıyor? Çok mu mecbursun bunu çekmeye?
Eşim 4000 falan aliyo.kredi kartimiz var.ben alisverisimi kredi kartiyla yapiyorum.esim ailesine nakit gönderiyor. Nakit harçlık ta verir verebildigi kadar.birseyimi eksik etmek istemez ama zaten ister istemez oluyor. Suan biz 700 lira kira oduyoruz zatenYazdıklarınıza çok üzüldüm Allah kolaylık versin.. Evde parayı nasıl bölüşüyorsunuz? Sizde duran kredi kartı var mı yoksa eşiniz nakit mi veriyor? Evin masraflarını nerden harcıyorsunuz?
Onlarla konuşmuyorum ben safişim.konussam bile cazgir cazgir bana da bagiracak.kardesini saylamayan beni hic saylamaz diye düşünüyorum. Hep bi baskı hep bi hakimiyet kurmak istiyorlar.bigun bosancam o olcak.gelsinler görsünler bakalım ne varmış benim evimde.hazine var sanki burdaah cocom cok zor bu durumlar benzer bır durumu bende yasadım bastan tavrımı kydum sukur esımde susmadı ve hersey olması gerektıgı gıbı devam ettı :/ bence grumcene telefnu ac sen konus abla bıze guvenme bsanmak ıstıyrsan baban ve babaannen orada onlara gıt de bızım durumumuz bellı anca kendımıze yetıyruz sana kıralık ev tutamayız bakamayız esımede bu knuları acma huzurumuz bozuluyor arada kalıyor uzulen o oluyor de herkesın kendı hayatı var once can snra canan
Onlarla konuşmuyorum ben safişim.konussam bile cazgir cazgir bana da bagiracak.kardesini saylamayan beni hic saylamaz diye düşünüyorum. Hep bi baskı hep bi hakimiyet kurmak istiyorlar.bigun bosancam o olcak.gelsinler görsünler bakalım ne varmış benim evimde.hazine var sanki burda
amin sagol canım benim.sinir hastasi oldum artık.kardesinin yuvasını düşünmüyor.herkesin kendi menfaati.ama esim bunu goremiyor ne yazikkiInsanı cıleden cıkarıyorlar resmen bosanmayı dusundurtene kadar hıc mı ınsan dusunmez kardesının mutlulugunu ya, yazık valla Allah sabır versın belkı bı cıkar yol bulunur canım yaAllah yardımcınız olsun
Insallah.benim esimin ailesi de ya acitasyon yapar ya küser ya da gorumce gibi bağırır böyle.benim esimin ailesinin durumlari iyiyken bunu yapiyor birde.aileyi gectim gorumce ne yaa bu tavir bu bagirma nedir.mecburmuyum benTatlı dille ikna ediyorum anlatıyorum ama onlar arayıp iki yalan dolan konuşup ajitasyon yapsın hemen etkileniyor
Bizde bi vehbi koç değiliz yani ne koparirsak kâr hesabı yapıyorlar analı kızlı biktim inaninki rabbime sığınıyorum bütün yalanları dökülsün ortaya hepsinin
kredi cekip ev aldirmak istedim aslinda.ama daha yasimiz genc diyor.kredi cekersek cok faiz oderiz diyor.ilerde alırız diyorTaksite falan girseniz?
kredi cekip ev aldirmak istedim aslinda.ama daha yasimiz genc diyor.kredi cekersek cok faiz oderiz diyor.ilerde alırız diyor
Ilerde emekli oldugunda tazminat alacakmis.o tazminatin ustune biraz birikmis biraz da kredi cekip oyle ev alırız diyor esimin maasi 4000 falan.esimin ailesine kalsa biz trilyonlar dönduruyoruz.bize çokmuş bu maas.10 aileyi bile beslermisBence buna ikna edin. Borca gençken girilir, hem de bildiğim kadarıyla doğu görevinde daha fazla maaş alınıyor. Zaten orada çok harcayacak yeriniz de yoktur. Yatırım yapmanızın tam sırası. İlerde çocuğunuz olunca temelli artacak masraflar.
Ilerde emekli oldugunda tazminat alacakmis.o tazminatin ustune biraz birikmis biraz da kredi cekip oyle ev alırız diyor esimin maasi 4000 falan.esimin ailesine kalsa biz trilyonlar dönduruyoruz.bize çokmuş bu maas.10 aileyi bile beslermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?