kızlar mrb çok daraldım bunaldım artık eşimle bi iyi bi kötü giden ilişkimizden yoruldum hep konuş hep aynı şimdi yine bi çıkmaza girdik ve bu defa gerçekten çıkamıyoruz daraldım yazamıyorumda güzel fikirlerinizi bekliyorum
dört yıllık evliyiz görümcem yüzünden esasen kavga ettik ama o bunu görmüyor başka şeyleri bahane edip kavga ediyor asıl meselenin bu olduğunu anlamıyor
dört yıllık evliyiz görümcem yüzünden esasen kavga ettik ama o bunu görmüyor başka şeyleri bahane edip kavga ediyor asıl meselenin bu olduğunu anlamıyor
Ailesini kötülemeyi bıraktığınız zaman aranız düzelecek.
Bu sorunları bende yaşadım şimdi hiç bişey olmamış gibi davranıyorum sevmesem de,vakit geçirdiğim zaman iyi davranıp güler yüz gösteriyorum ve asla da kötülemiyorum!
O onun ailesi,kız kardeşi annesi vs vs. Onları kötülemeyin erkekler düşkündür aileye. Sizin de kız kardeşinizi kötülese siz kız kardeşinizi tutarsınız.
Bende çok kötüledim ve tartıştım ama bunun sonu ayrılığa kadar gider. Gerek var mı aile yüzünden eşinle kötü olmaya?
normalde görünen olan şu eşimm beni çok sever değer verir hatta bazen fazla şımartır ama böyle ara ara da ufak sudan sebeplerden kavga eder son kavgamız aptal görümcem yüzünden oldu kızın saygısız tavırları var bunun için eşimle konuştu hak verdi sonra ne olduysa bunun için terslik çıkmaya başladı