Gücüm kalmadı.

Nur-ucihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
76
46
3
38
Herkese merhaba.o kadar bunaldım ki o kadar çaresizim ki k.k ne yazmak istedim.dertleşebileceğim bi arkadaş bi akraba kimsem yok aslında var ama insanlar bana sahte ve yapmacık geliyo.üç yıl önce ailemin onaylamadığı bir evlilik yaptım.allaha şükür çocuk yok.sevildiğimi mutlu olacağımı düşünerek evet dedim ailemi karşıma aldım o İğrenç yaratık yüzünden.ama hayatımda yaptığım en büyük hata ve pişmanlık ne deseler bu adamı tanımak derdim.yaşamak değildi üç yıl ızdırap işkence doluydu.adam beni maddi bi araç gibi görüyodu psikolojik fiziksel şiddeti cabası.kendim ettim kendim bulmam lazım diyodum ama o dinlemediğim ailemle bu adamın bana yaşattıklarını paylaşıyodum kimsem yoktu yine.artık yaşattığı ızdıraba dayanamadım ve ailemin yanına gelip boşanma davasını açtım.8ay oldu ailemin yanına geleli.onları karşıma alıp bu evliliğe zoraki ikna etmem ve sonunda onların haklı çıkması çevremdeki kişilerde bana karşı edepsiz arsız namussuz gözle bakan bakışları hissettiyo.ben en temiz saf duygularla bu adama kalbimi açtım.boşanıcam mantığıylamı evlendim sanki?
Diğer mutlu insanlar gibi mutlu olurum sandım.bi şeytanın tuzağına düştüğümü nerden bilebilrdimki?etrafımdaki insanların iğneleyici lafları beni hiç yokmuşum gibi görmeleri çok üzüyo beni.sanki bi ben boşandım şu dünyada onlar kusursuz insalr ya dört dörtlükler.bunların hiç biri gözümde yok yeni öğrendiğimiz babamın kanser hastalığına yakalanması beni bitirdi.insalarda kızı boşandı geldi üzdü adam hastalandı diyolar.benim gecem gündüzüm babama dua edip bu hastalığı bir grip gibi görüp hayatına devam etmesi.kendimden vazgeçtim.hiç bir umudum beklentim yok dünyadan.napıcam artık hayatın benim için bir manası yok ölsem keşke.nolacaksa bana olsun.allahım babama şifa ver bize dayanma gücü.nolucak bu hayat hep bizim başımıza geliyo kötü olaylar.içimi dökmek için yazdım yorum yapanlara teşekkürler.

İnsan beşer, şaşar.
Hata yaptığınızın farkındasınız, yanlıştan dönmüşsünüz.
Artık kendinizi üzmek ve suçlamak yerine ailenize sıkı sıkı sarılın.
Elalem konuşacak bir şey hep bulur.
Kulak tıkayın.
Allah şifa versin babanıza.
Size de geçmiş olsun.

Zamanında bir hata yapmissin demek ki yaşayıp tecrübe etmek gerekiyormus böyle bak olaya, ve bu konuda cevrendeki insanlarin seni eleştirme hakkı yok. Dışarıdan söyleyen şeylere kulaklarını tıka. Elbette babani sen hasta etmedin, kendini bu kadar karamsarlığa kaptırma. Canını sıkan insanlara gereken cevabı vermeyi öğren. Kendini ezdirme. Baban için de acil şifalar dilerim🙏

Son düzenleme:
Zamanında bir hata yapmissin demek ki yaşayıp tecrübe etmek gerekiyormus böyle bak olaya, ve bu konuda cevrendeki insanlarin seni eleştirme hakkı yok. Dışarıdan söyleyen şeylere kulaklarını tıka. Elbette babani sen hasta etmedin, kendini bu kadar karamsarlığa kaptırma. Canını sıkan insanlara gereken cevabı bilmeyi öğren. Kendini ezdirme. Baban için de acil şifalar dilerim🙏
Allah razı olsun

İnsan beşer, şaşar.
Hata yaptığınızın farkındasınız, yanlıştan dönmüşsünüz.
Artık kendinizi üzmek ve suçlamak yerine ailenize sıkı sıkı sarılın.
Elalem konuşacak bir şey hep bulur.
Kulak tıkayın.
Allah şifa versin babanıza.
Size de geçmiş olsun.
Dünya kapkaranlık bir yer oldu bana.sağolun

Herkese merhaba.o kadar bunaldım ki o kadar çaresizim ki k.k ne yazmak istedim.dertleşebileceğim bi arkadaş bi akraba kimsem yok aslında var ama insanlar bana sahte ve yapmacık geliyo.üç yıl önce ailemin onaylamadığı bir evlilik yaptım.allaha şükür çocuk yok.sevildiğimi mutlu olacağımı düşünerek evet dedim ailemi karşıma aldım o İğrenç yaratık yüzünden.ama hayatımda yaptığım en büyük hata ve pişmanlık ne deseler bu adamı tanımak derdim.yaşamak değildi üç yıl ızdırap işkence doluydu.adam beni maddi bi araç gibi görüyodu psikolojik fiziksel şiddeti cabası.kendim ettim kendim bulmam lazım diyodum ama o dinlemediğim ailemle bu adamın bana yaşattıklarını paylaşıyodum kimsem yoktu yine.artık yaşattığı ızdıraba dayanamadım ve ailemin yanına gelip boşanma davasını açtım.8ay oldu ailemin yanına geleli.onları karşıma alıp bu evliliğe zoraki ikna etmem ve sonunda onların haklı çıkması çevremdeki kişilerde bana karşı edepsiz arsız namussuz gözle bakan bakışları hissettiyo.ben en temiz saf duygularla bu adama kalbimi açtım.boşanıcam mantığıylamı evlendim sanki?
Diğer mutlu insanlar gibi mutlu olurum sandım.bi şeytanın tuzağına düştüğümü nerden bilebilrdimki?etrafımdaki insanların iğneleyici lafları beni hiç yokmuşum gibi görmeleri çok üzüyo beni.sanki bi ben boşandım şu dünyada onlar kusursuz insalr ya dört dörtlükler.bunların hiç biri gözümde yok yeni öğrendiğimiz babamın kanser hastalığına yakalanması beni bitirdi.insalarda kızı boşandı geldi üzdü adam hastalandı diyolar.benim gecem gündüzüm babama dua edip bu hastalığı bir grip gibi görüp hayatına devam etmesi.kendimden vazgeçtim.hiç bir umudum beklentim yok dünyadan.napıcam artık hayatın benim için bir manası yok ölsem keşke.nolacaksa bana olsun.allahım babama şifa ver bize dayanma gücü.nolucak bu hayat hep bizim başımıza geliyo kötü olaylar.içimi dökmek için yazdım yorum yapanlara teşekkürler.

Eski kocan ne yapıyordu kötü olarak

Zararın neresinden dönersen kar olarak bakacaksın artık yaşanmış bitmiş, kurtarmışsın kendini.Yeni bir hayat başlıyor.
Çevreye de tıka kulaklarını, sileceklerini sil; belalar gerçek dostları/kim nedir necidir tanımak içindir de biraz, yeni çevrelere gir, yeni insanlarla tanış. Çok canını sıkan olursa da al bi paket kına, bi para değil "Buyurun yakın" diye tutuşturuver eline.

Babacığına da şifa diliyorum.

Maaşımı alıyodu.kendi çalışmıyodu.küfür dayak.ailemi evden kovması.takıları gizli gizli satıp yemesi.kendi ailesiyle beni bi hiç görüyolardı sanki çalış ay başı maaşı ver kukla gibi bizim dediğimizi yap ne dersek o talimata uy.buydu evlilik onlar tarafından.daha kalsaydım yanında neredeyse beni fuhuşa zorluyacaktı para için namus kavramı yoktu.

Canım ne güzel demişin utanılacak bi şey degil bi ayrılan sen degilsin allah daha kötü günlerden korsun emin ol esin şiddet uyguluyorsa başına bi iş gelse baban asıl o zmaan çok kötü olucak di çok şükür ne sen ne baban ikiniz de mutlu olun sağlıkla dayan uzulme

Üzülmeyin kendinizi suclamayin.sevdigimiz hayal kurduğumuz adamların bir gün yaratığa dönüşeceğini nerden bilebiliriz ki?

Canım ne güzel demişin utanılacak bi şey degil bi ayrılan sen degilsin allah daha kötü günlerden korsun emin ol esin şiddet uyguluyorsa başına bi iş gelse baban asıl o zmaan çok kötü olucak di çok şükür ne sen ne baban ikiniz de mutlu olun sağlıkla dayan uzulme
Neden ben diyorum.bazı kadınlar var evli zinamı dersin kul hakkı akla ne gelirse yapıyolar gllük gülistanlık yaşıyolar hak mı bu?

Her denileni takarsanız laf söz büyür.uzarda uzar. Ama umyrsamazsanız unutulur gider. Aileler tabiki üzülüyo çocukları boşanınca.ama babanızın üzüleceği bi evliliğiniz yokmuşki adam neye üzülsün. Asıl devam etseydiniz üzülürdü sizin yasadıklarınızı gördükçe.maaşınızda varmış o yaratığa yedireceğinize ailenize kendinize harcayın. Hastalığında destek olun babanıza. Allah şifalar versin

Back
X