- 13 Aralık 2019
- 76
- 46
- 3
- 38
- Konu Sahibi Nur-ucihan
Herkese merhaba.o kadar bunaldım ki o kadar çaresizim ki k.k ne yazmak istedim.dertleşebileceğim bi arkadaş bi akraba kimsem yok aslında var ama insanlar bana sahte ve yapmacık geliyo.üç yıl önce ailemin onaylamadığı bir evlilik yaptım.allaha şükür çocuk yok.sevildiğimi mutlu olacağımı düşünerek evet dedim ailemi karşıma aldım o İğrenç yaratık yüzünden.ama hayatımda yaptığım en büyük hata ve pişmanlık ne deseler bu adamı tanımak derdim.yaşamak değildi üç yıl ızdırap işkence doluydu.adam beni maddi bi araç gibi görüyodu psikolojik fiziksel şiddeti cabası.kendim ettim kendim bulmam lazım diyodum ama o dinlemediğim ailemle bu adamın bana yaşattıklarını paylaşıyodum kimsem yoktu yine.artık yaşattığı ızdıraba dayanamadım ve ailemin yanına gelip boşanma davasını açtım.8ay oldu ailemin yanına geleli.onları karşıma alıp bu evliliğe zoraki ikna etmem ve sonunda onların haklı çıkması çevremdeki kişilerde bana karşı edepsiz arsız namussuz gözle bakan bakışları hissettiyo.ben en temiz saf duygularla bu adama kalbimi açtım.boşanıcam mantığıylamı evlendim sanki?
Diğer mutlu insanlar gibi mutlu olurum sandım.bi şeytanın tuzağına düştüğümü nerden bilebilrdimki?etrafımdaki insanların iğneleyici lafları beni hiç yokmuşum gibi görmeleri çok üzüyo beni.sanki bi ben boşandım şu dünyada onlar kusursuz insalr ya dört dörtlükler.bunların hiç biri gözümde yok yeni öğrendiğimiz babamın kanser hastalığına yakalanması beni bitirdi.insalarda kızı boşandı geldi üzdü adam hastalandı diyolar.benim gecem gündüzüm babama dua edip bu hastalığı bir grip gibi görüp hayatına devam etmesi.kendimden vazgeçtim.hiç bir umudum beklentim yok dünyadan.napıcam artık hayatın benim için bir manası yok ölsem keşke.nolacaksa bana olsun.allahım babama şifa ver bize dayanma gücü.nolucak bu hayat hep bizim başımıza geliyo kötü olaylar.içimi dökmek için yazdım yorum yapanlara teşekkürler.
Diğer mutlu insanlar gibi mutlu olurum sandım.bi şeytanın tuzağına düştüğümü nerden bilebilrdimki?etrafımdaki insanların iğneleyici lafları beni hiç yokmuşum gibi görmeleri çok üzüyo beni.sanki bi ben boşandım şu dünyada onlar kusursuz insalr ya dört dörtlükler.bunların hiç biri gözümde yok yeni öğrendiğimiz babamın kanser hastalığına yakalanması beni bitirdi.insalarda kızı boşandı geldi üzdü adam hastalandı diyolar.benim gecem gündüzüm babama dua edip bu hastalığı bir grip gibi görüp hayatına devam etmesi.kendimden vazgeçtim.hiç bir umudum beklentim yok dünyadan.napıcam artık hayatın benim için bir manası yok ölsem keşke.nolacaksa bana olsun.allahım babama şifa ver bize dayanma gücü.nolucak bu hayat hep bizim başımıza geliyo kötü olaylar.içimi dökmek için yazdım yorum yapanlara teşekkürler.