Gücüm kalmadı.

Mutlu bir evliliğiniz olup babanız yine hasta olabilirdi kendinizi suçlamayın evet üzülmek kanserin en sevdiği duygu siz güçlü olun gücünuzu babanizada hissettirin. Dünyada tek boşanan siz değilsiniz. Ve herkes hata yapar. Umarım babanız sağlığına kavuşur.

Maaşımı alıyodu.kendi çalışmıyodu.küfür dayak.ailemi evden kovması.takıları gizli gizli satıp yemesi.kendi ailesiyle beni bi hiç görüyolardı sanki çalış ay başı maaşı ver kukla gibi bizim dediğimizi yap ne dersek o talimata uy.buydu evlilik onlar tarafından.daha kalsaydım yanında neredeyse beni fuhuşa zorluyacaktı para için namus kavramı yoktu.
Öncelikle Allah kurtarmış sizi bence elalemin demesini geçin her gün kurtulduğunuza şükredin boşver konuşur konuşur susarlar elbet.
Benim merak ettiğim başka bir şey oldu: bu yazdıklarınız korkunç şeyler, evliliğinize aileniz de karşı çıkmış aslında. Siz hiç mi anlamadınız ne bileyim her şey mükemmeldi de imza atınca canavar mı yüklendi adama nasıl olabiliyor bunlar benim hiç aklım almıyor gerçekten ya. Küçümsemek ya da eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlamayın ama aileniz bir şeyler görmüş demek ki, onlar neden istemedi de sizin göremediğiniz neydi onu merak ettim ben.

Öncelikle babanıza acil şifalar fakat o illetin maalesef ki tek bir sebebi yok. Hadi farz edelim ki babanız üzüntüden hastalandı. O zaman beş yaşındaki çocuk neden hastalanıyor? O da mı stresten? Bir kere atın o düşünceyi kafanızdan. Ayrıca hangi evrede, hastalığın türü ne? Benim kuzenim de cilt kanseriydi ve çok kısa sürede atlattı. Saçları falan da dökülmedi. Hatta biz anlamadık bile; bir duyduk hasta bir duyduk iyileşmiş. Umarım babanız da bu kadar çabuk atlatır.
İkinci olarak; yanlış evlilik yapmışsınız. Bunu söylüyorsunuz da ailenin onayı ile evlenenlerin hepsi çok mu mutlu? Ayrıca sizin seçiminizmiş ve ailenizin bu duruma zaten müdahil olmaya pekte hakkı yok. Çocuk değilmişsiniz ki. Fikirlerini söylerler, o ayrı ama size yaptırımda bulunamazlar. Dolayısıyla bu durumun sonuçları sizi bağlar. Aileniz üzülür tabii ki ama seçim sizinmiş. Keşke olmasaymış ama olmuş bir kere. Şimdi geleceğe bakma vakti.
Son olarak; rica ediyorum şu elalem takıntısından kurtulun. Aynı tipler evlenmeseniz bunu ağızlarına sakız edeceklerdi; evliliğiniz devam etse de çocuğunuzu... o yüzden muhattap olmayın. Siz kendinize ve babanızın sağlığına odaklanın.

Canim bir anne olarak şunu söyleyebilirim siz bizim için çok değerlisiniz inan.Annen içinde sen öylesin.Olmus bitmiş.Akillanmissin,hatandan ders çıkarması.Arkadaslarin dediği gibi tek boşanan da sen değilsin.Babanin hastalığına gelince seninle ne alakası var.Boyle düşünceleri çıkar kafandan.Biran önce şifa bulsun insAllah.Sana gelince dur bakalım ne çabuk bıraktın kendini.Bismillah daha yeni baslicaksin.Seveceksimln,sevilecek sin,evlatların olacak(İnsAllah💞) Ümitsizliğe kapılma.Her gecenin bir sabahı vardır🥰😍

Keske o buyuk buyuk haddi olmadagı halde konusup yorum yapanlar, konustuklarıyla sınansa.
Uzaktan atıp tutmak, hastalığı bosanan kıza yormak cok kolay. Ama sorsan hepsi allahtan kul hakkından ölümüne korkuyordur.

Kulaklarını kapa onlara. İnsanlar yeni kurban bulana kadar konusur, yeni konusacak bırını bulunca seni unuturlar.
Sen kimin ne dedıgını unutma. Unutma ki yarın vakti geldıgınde söyleyecek sozun olur ıcın sogur.

Insallah adamın psikopat oldugunu bilmeden evlenmıssındır, ınsallah ailen seni bu sebeple caydırmak istememiştir.

Bile bile degısır emek harcadım car curt dıyıp gittiysen zaten yasadıkların sana suprız olmamıstır. Anne baba sozu dinlemeyi yasayarak ogrenmıssındır.

Ha yok, sevgiliyken gercekten kıyamazdı aılem fakir diye vermek istemedi evlenınce manyak oldugunu anladım dersen ozaman cok uzulurum yasadıgın hayalkırıklıgına.

Neyse uzun lafın kısası, insanları duyma. Yeni kurban bulduklarında dedikodusunu yapacakları seni unutacaklar. Sabret.

Öncelikle babanıza acil şifalar fakat o illetin maalesef ki tek bir sebebi yok. Hadi farz edelim ki babanız üzüntüden hastalandı. O zaman beş yaşındaki çocuk neden hastalanıyor? O da mı stresten? Bir kere atın o düşünceyi kafanızdan. Ayrıca hangi evrede, hastalığın türü ne? Benim kuzenim de cilt kanseriydi ve çok kısa sürede atlattı. Saçları falan da dökülmedi. Hatta biz anlamadık bile; bir duyduk hasta bir duyduk iyileşmiş. Umarım babanız da bu kadar çabuk atlatır.
İkinci olarak; yanlış evlilik yapmışsınız. Bunu söylüyorsunuz da ailenin onayı ile evlenenlerin hepsi çok mu mutlu? Ayrıca sizin seçiminizmiş ve ailenizin bu duruma zaten müdahil olmaya pekte hakkı yok. Çocuk değilmişsiniz ki. Fikirlerini söylerler, o ayrı ama size yaptırımda bulunamazlar. Dolayısıyla bu durumun sonuçları sizi bağlar. Aileniz üzülür tabii ki ama seçim sizinmiş. Keşke olmasaymış ama olmuş bir kere. Şimdi geleceğe bakma vakti.
Son olarak; rica ediyorum şu elalem takıntısından kurtulun. Aynı tipler evlenmeseniz bunu ağızlarına sakız edeceklerdi; evliliğiniz devam etse de çocuğunuzu... o yüzden muhattap olmayın. Siz kendinize ve babanızın sağlığına odaklanın.
Kemiklerinde kanser.hangi organda başladığına bakıyo doktorlar.dedikleriniz çok doğru ama elimde değil kendimi suçluyorum hep.annmde hep üzüldü bu adam ondan hastalandı diyince mahvoluyorum.

Keske o buyuk buyuk haddi olmadagı halde konusup yorum yapanlar, konustuklarıyla sınansa.
Uzaktan atıp tutmak, hastalığı bosanan kıza yormak cok kolay. Ama sorsan hepsi allahtan kul hakkından ölümüne korkuyordur.

Kulaklarını kapa onlara. İnsanlar yeni kurban bulana kadar konusur, yeni konusacak bırını bulunca seni unuturlar.
Sen kimin ne dedıgını unutma. Unutma ki yarın vakti geldıgınde söyleyecek sozun olur ıcın sogur.

Insallah adamın psikopat oldugunu bilmeden evlenmıssındır, ınsallah ailen seni bu sebeple caydırmak istememiştir.

Bile bile degısır emek harcadım car curt dıyıp gittiysen zaten yasadıkların sana suprız olmamıstır. Anne baba sozu dinlemeyi yasayarak ogrenmıssındır.

Ha yok, sevgiliyken gercekten kıyamazdı aılem fakir diye vermek istemedi evlenınce manyak oldugunu anladım dersen ozaman cok uzulurum yasadıgın hayalkırıklıgına.

Neyse uzun lafın kısası, insanları duyma. Yeni kurban bulduklarında dedikodusunu yapacakları seni unutacaklar. Sabret.
Umarım sınanırlar düşündükleriyle.Bizim başımıza hiç bişey gelmiyo akıllıyız biz diye görüyolar kendilerini zavallılar.hatasız kusursuz olarak görüyolar.hayatta herşey insanlar için halbuki.

Canim bir anne olarak şunu söyleyebilirim siz bizim için çok değerlisiniz inan.Annen içinde sen öylesin.Olmus bitmiş.Akillanmissin,hatandan ders çıkarması.Arkadaslarin dediği gibi tek boşanan da sen değilsin.Babanin hastalığına gelince seninle ne alakası var.Boyle düşünceleri çıkar kafandan.Biran önce şifa bulsun insAllah.Sana gelince dur bakalım ne çabuk bıraktın kendini.Bismillah daha yeni baslicaksin.Seveceksimln,sevilecek sin,evlatların olacak(İnsAllah💞) Ümitsizliğe kapılma.Her gecenin bir sabahı vardır🥰😍
Çok iyi bi anne olduğunuzu tahmin ediyorum düşüncelerinizden.inşallah dediğiniz gibi olur herşey güneş doğar.😌

Babaciğina Allah şifa versin. Boşanmak evlenmek kadar doğal. Genç yaşında bir ömür kendini sömürtemezdin. Ailene sıkı sıkı sarıl gör hersey daha güzel olacak.

Herkese merhaba.o kadar bunaldım ki o kadar çaresizim ki k.k ne yazmak istedim.dertleşebileceğim bi arkadaş bi akraba kimsem yok aslında var ama insanlar bana sahte ve yapmacık geliyo.üç yıl önce ailemin onaylamadığı bir evlilik yaptım.allaha şükür çocuk yok.sevildiğimi mutlu olacağımı düşünerek evet dedim ailemi karşıma aldım o İğrenç yaratık yüzünden.ama hayatımda yaptığım en büyük hata ve pişmanlık ne deseler bu adamı tanımak derdim.yaşamak değildi üç yıl ızdırap işkence doluydu.adam beni maddi bi araç gibi görüyodu psikolojik fiziksel şiddeti cabası.kendim ettim kendim bulmam lazım diyodum ama o dinlemediğim ailemle bu adamın bana yaşattıklarını paylaşıyodum kimsem yoktu yine.artık yaşattığı ızdıraba dayanamadım ve ailemin yanına gelip boşanma davasını açtım.8ay oldu ailemin yanına geleli.onları karşıma alıp bu evliliğe zoraki ikna etmem ve sonunda onların haklı çıkması çevremdeki kişilerde bana karşı edepsiz arsız namussuz gözle bakan bakışları hissettiyo.ben en temiz saf duygularla bu adama kalbimi açtım.boşanıcam mantığıylamı evlendim sanki?
Diğer mutlu insanlar gibi mutlu olurum sandım.bi şeytanın tuzağına düştüğümü nerden bilebilrdimki?etrafımdaki insanların iğneleyici lafları beni hiç yokmuşum gibi görmeleri çok üzüyo beni.sanki bi ben boşandım şu dünyada onlar kusursuz insalr ya dört dörtlükler.bunların hiç biri gözümde yok yeni öğrendiğimiz babamın kanser hastalığına yakalanması beni bitirdi.insalarda kızı boşandı geldi üzdü adam hastalandı diyolar.benim gecem gündüzüm babama dua edip bu hastalığı bir grip gibi görüp hayatına devam etmesi.kendimden vazgeçtim.hiç bir umudum beklentim yok dünyadan.napıcam artık hayatın benim için bir manası yok ölsem keşke.nolacaksa bana olsun.allahım babama şifa ver bize dayanma gücü.nolucak bu hayat hep bizim başımıza geliyo kötü olaylar.içimi dökmek için yazdım yorum yapanlara teşekkürler.
öncelikle babanız için çok üzüldüm mevlam biran önce şifasını versin inşallah , bende sezinle çok benzer şeyler yaşadım , ama hiç kimse boşanmak için evlenmez , kendinizi suçlamayın lütfen , bende aylardır kendimi yeyip bitirdim , niye ailemi dinlemedim dedim , neden bu insanı tanıyamadım dedim , aile içinde yaşanan her kötü olayın , üzüntünün sebebi kendimi suçladım , düşündükçe , sorguladıkça dahada dibe battım ve sonunda yardım almak zorunda kaldım , sizede tavsiye ederim , hayır bu yaşananların hiç biri bizim suçumuz diyil , kaderimiz miş diyelim , karşımıza çıkan kişilerin karakteri bozukmuş ,ben allaha havale ettim ve kendime yeniden mutlu , huzurlu bir hayat kurmak için çabalıyorum , başkalarının ne dediğine bakmayın herkes kendi hayatına baksın , lütfen kendi değerinizin farkına varın , hakkınızda hayırlısı olur inşallah

öncelikle babanız için çok üzüldüm mevlam biran önce şifasını versin inşallah , bende sezinle çok benzer şeyler yaşadım , ama hiç kimse boşanmak için evlenmez , kendinizi suçlamayın lütfen , bende aylardır kendimi yeyip bitirdim , niye ailemi dinlemedim dedim , neden bu insanı tanıyamadım dedim , aile içinde yaşanan her kötü olayın , üzüntünün sebebi kendimi suçladım , düşündükçe , sorguladıkça dahada dibe battım ve sonunda yardım almak zorunda kaldım , sizede tavsiye ederim , hayır bu yaşananların hiç biri bizim suçumuz diyil , kaderimiz miş diyelim , karşımıza çıkan kişilerin karakteri bozukmuş ,ben allaha havale ettim ve kendime yeniden mutlu , huzurlu bir hayat kurmak için çabalıyorum , başkalarının ne dediğine bakmayın herkes kendi hayatına baksın , lütfen kendi değerinizin farkına varın , hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Bizim sınavımız buymuş.sabredip allaha sığınmaktan başka çare yok.allah razı olsun iyi dilekleriniz için.

Hepimiz hayatımızda yanlış seçimlerde ısrarcı oluyoruz bazen insanız yapacak bir şey yok. Yaptığın seçimin bedelini ödüyorsun sen de. Ödediğimiz bedeller çevremize kültürümüze yaşayışımıza göre farklılık gösterebiliyor. Ama geçecek merak etme. Zamanın kapatmadığı hiçbir yara yok. İzi kalıyor elbette ama geçiyor merak etme. Sabretmek zorundasın. Bu senin sınavın. İnsanları çok sallama. Toplumumuzda biri hata yapsa da üstüne öfkemizi kusup rahatlasak diyen bi sürü insan var. Kk de de görmüşsündür. Kendileri o kadar mutsuz ki başka insanlara saldırarak mastürbasyon yapıp rahatlıyorlar. Velhasıl hiçbir şey kalıcı değil. Geçiyor merak etme. Babana şifa diliyorum

Back
X