• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm yetmedi, içime dert oldu.

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Biraz önce abur cubur birşeyler alayım diye yakındaki bakkala gittim. Ben içeride alışveriş yaparken dışarıdan bagırma sesleri gelmeye başladı.
Ne oluyor falan derken bir baktık adamın teki 9-10 yaşlarında bir çocuğa bağırıyor. Müdahale etsem mi etmesem mi belki babasıdır derken adam çocuğa vurmaya başladı. Bir yandan da bağırıyor ama nasıl delirmiş resmen. Bıraktım elimdekileri koştum, yazık çocuk yapıştı paçama "abla kurtar" diyerek ama alamadım elinden adamın. Herife deli kuvveti mi gelmişti neydi inanın bilmiyorum. Çocuğu koruyamıyorum, bari adamı tutmaya çabalayım, elini kolunu tutayım diye uğraştım, gücüm yetmedi kızlar.
En son ben de adama bağırmaya başladım, hemen durmazsa polis çağıracağımı söyledim iyice kudurdu. Bu arada etraftakiler bizi izliyor, yani koca koca adamalar bakıyor sadece...
"Çağır abla çağır vereceğim polise bu bilmemne çocuğunu" diye küfretmeye başladı bu sefer. Neymiş, ziline basmış bu çocuk. Yahu basmıştır çocuktur diyorum, senin ne hakkın var bir başkasının çocuğunu dövmeye diyorum "gayen ne, amacın ne" diye hala savuruyor cocuğu.
Artık etraftakiler de yardım etti aldık çocuğu elinden. Soktum bakkala su içirdim ama nasıl ağlıyor kuzum. Tir tir titriyor. Sakinleştirdik, evin yakın mı, götüreyim mi dedim " ben giderim abla sağol " dedi gitti koşa koşa.
Çok sinirlendim. Nefret ederim çocuğa şiddet uygulayanlardan. Keşke diyorum adama çaksaydım 2 tane. Kafa göz dalsaydım. Resmen adama saldırmaktan korktum ya bana da birşey yapar diye.
Bu adamı polise şikayet etsem ne olur? Bir sonuç alınır mı?
Çocuğun ailesini bulsam adamın yaptıklarını anlatsam? Belki ufaklık anlatmaz ailesine, koruyanı kollayanı vardır, onlar da bu şerefsizi dövse bir güzel?
Lanet olsun keşke o an arasaydım polisi. Ya da gözümü karatıp bende adama vursaydım.
Kendime ayrı kızıyorum, millete ayrı. Çıkmışlar balkona pencereye izliyorlar. Kız başıma ben girdim araya ya.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyor ne yapıyor ben anlamadım. Hoş bende aynı şeyi yaptım ya neyse.
Böyle işte. İçime oturdu çocuğun hali.
 
Allahın belası herif...
İyi ki kurtarmışsın çocuğa gücü yeriyor şeref..in
 
Keşke patlataydın iki tane, zile basmışsa nolmuş çok sinir oldum yaaa:KK11:
İşte kendime ondan kızıyorum. Korktum adamdan resmen, bana da vurur mu acaba diye.
Eevet derdi buymuş ziline basmış çocuk. çocuk ya adı üstünde, yanlış basmıştır, oyun yapayım diye basmıştır, geçerken basmıştır. Ne oldu yani evin başına mı yıkıldı kör olası?
 
Yazık ya kıyamam çocuğa, pis herif sinir oldum ya. Ama çok esaslı kadınsın Elune, erkeğim diye dolaşanlara gelsin. Kimse kolay kolay girmezdi araya sen olmasan.
Yok Shiningg , baktılar öyle mal mal biz boğuşurken. Polis çağırıcam deyince geldiler sanırım.
 
Kuzum millete eğlence lazım. Sen yapman gerekeni yapıp, yavrucağı almışsın densizin elinden. Vicdanın rahat olsun. O anki panikle yapilabilecek ancak budur. Üzülme kıyamam ;(
SEVGİLER ;;)
 
Valla çok iyi yapmışsın erkekler anca izlesin tiyatro var sanki. Edemiyolar ki engel olsunlar. Korkuyolar. Küçücük çocuk vurulur mu hiç :KK62:
 
Valla çok iyi yapmışsın erkekler anca izlesin tiyatro var sanki. Edemiyolar ki engel olsunlar. Korkuyolar. Küçücük çocuk vurulur mu hiç :KK62:
Ya dediğin gibi çocuk zaten, çok rahatsız olduysan "kırarım bacaklarını senin" desen yine korkar. Sanki anasının babasının katiliymiş gibi bu ne hınç, ne öfke anlamak mümkün değil.
Kimbilir neye sinirlendi de çocuktan çıkardı işte.
 
Pislikk..
Millet çocuğunu gözünden sakınır gelir itin teki yerden yere vurur hırpalar..
Şerefsiz köpek..:KK62::KK62::KK62: Patladım sinirden...
 
Yok Shiningg , baktılar öyle mal mal biz boğuşurken. Polis çağırıcam deyince geldiler sanırım.

Olabilir, polisten korkmuşlardır muhtemelen. Yazıklar olsun ya, el kadar çocuğu korumamışlar. Birde atıp tutarlar, nerede eski komşuluklar, arkadaşlıklar diye.
 
Iste hincini nereden alacak bilememis Allahin dengesizi keşke onu da oyle anlattığın gibi bi güzel dövseler ne güzel olur. Ya o zile basan büyük biri olsaydo dövebilecek miydi yine
 
Ordan bir adam çıkıp "ne yapıyorsun bir dur bir sakinleş" dese tutsa iki dakika... Çok garip ya. İnsanlar insanlığını yitirdi çoktan onu biliyoruz da, inanamıyoruz...
 
Ah yavrum benim ya..okurken benim gözlerim doldu..pislik herif gücü çocuğa yetiyo diye nasılda yüklenmiş bir zile basma meselesi yüzünden..keşke onada gücü yeten biri gelseydide görseydi dayak nasıl atılır!
 
Iste hincini nereden alacak bilememis Allahin dengesizi keşke onu da oyle anlattığın gibi bi güzel dövseler ne güzel olur. Ya o zile basan büyük biri olsaydo dövebilecek miydi yine

Yok tatlım nerede? büyüğü bırak 16-17 yaşında gençten biri olsa yine ses çıkaramazdı köpek. Gücü çocuğa yetiyor.

Ordan bir adam çıkıp "ne yapıyorsun bir dur bir sakinleş" dese tutsa iki dakika... Çok garip ya. İnsanlar insanlığını yitirdi çoktan onu biliyoruz da, inanamıyoruz...

Aynen öyle. Koca adamsın yakışıyor mu dense biterdi olay. Millet seyre durunca daha da gaza geldi şerefsiz.
 
Millete sinema lazım anca seyretmeyi bilirler..
Siz kadın olarak ordaki erkeklerden daha yüreklisiniz,kendinizi suçlamayın..çocukcağız bide yalnız gitmiş eve yavrum ya nasıl üzüldüm..evini bilsenizde ailesine söyleseniz..belki o pislikten hesap sorarlar..
 
Back
X