• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guess

arkasında made ın prc yazan bır urune asla ve asla para vermem
bu guess olsa bıle.. bende saatı yok ama ıpekli, elbıselerım ve pıtı kare gomleklerım var yalnızca.
collectıon saatı tercıh etmek daha mantıklı sanırım

Yurtdışında pekde değeri olmayan, ama türk gençlerinin pek rağbet ettiği marka. parçalarını özgün ve kaliteli bulmuyorum. alalede. çantaları ise çoğu zaman facia.

hayır sahte değil. arkasında japan movt bişey bişey yazıyor. ayrıca arkasında da made in prc yazıyor ki o da çin demek. bu dediğim saati biz ünlü bi mağazadan aldıksaat&saatten. sahte değil rahat ol.

Çok teşekür ederim çok rahatladım sağola.s.

bende saatte guessten başka marka kullanmam çoğu saatim guess tir zaten...pahalı olmasına karşın alırken bile hiç acımıyorum werdiğim paralara...
yeni sezon saatleri çook şatafatlı ve güzel...
3-4 modeli war bendede sıkılmadan kullanıyorum

Banada çok yavan geliyo hani tek tük çantaları iyidir belki..Bide kot pantolonları.

kızlar yapılan yorumlara baktımda guess ile guess collection (GC) farklı markalar. benim her iki markaya da ait saatim var. şunu diyebilirim ki maddi imkanınız varsa muhakkak GC alın. guess in saatleri 5 para etmez. 300 lirama yanıyorum ama GC ye verdiğim 1.300 küsür lirama hiç üzülmedim. herkes de sorar nerden aldın diye. işte saatim :8:

$guess.webp

kizlar ben Amerikada yasiyorum, bahsettiginiz guess in canta ve saatleri Turkiyeye nazaran burda daha ucuz, ben internet uzreinden satiyorum, istediginiz ozel bir model canta yada saat ve cuzdan varsa bana bildirin burdan fiyatlarina bakayim, mesala bir arkadasin bahs ettigi gc 1300 tl verdigi saati 200 250 tl burda. ayrica tommy ve nine westin canta cuzdanlarida turkiyeye gore ucuz.

Kızlar bana da arkadaşım guess cüzdan hediye etti ve ben de bir kullanıcıları oldu.Türkiye'de fiyatların çok pahalı olduğundan bahsedilmiş.Size arkadaşımın aldığı yeri söyleyeyim.Güzel de indirim yapıyorlarmış.Yeni sezon güzel çantalar gelmişti değişim için gittiğimizde gördüm.Farklı ve hoştu.Kalitesi nasıldır bilmiyorum.Ama cüzdan çok hoşuma gitti.Derisi kaliteli görünüyor.Bakırköy'de Bilik deri diye bir mağaza.

guess saatlerını hem sıklık acısından hem de kalıte acısından tavsıye ederım .2 yıllık kullandıgım saat hala aldıgım ılk gun gıbı .:21:

Guess saatlerin hiçbirini mi beğenmiyorum evet hiçbirini beğenmiyorum.Çantalarından ise memnun kalamadım şimdiye kadar,2 tane çantasını aldım ikisininde saplarında problem yaşadım,modeller güzel ama kalitesiz.Guess' e o kadar para verene kadar CK veya Beymen veya İnci falan alırım,daha kaliteli.. :51:

Nedense guess markasını hiç beğenmiyorum.Adı var,tadı yok...Ona gelene kadar çok daha estetik markalar var.Guess kıro görünüyor.

Ben cantalarini begenmiyorum.bana guess marka gibi gelmiyor.ona vericegim parayi biraz daha biriktiririm yani gidip armani alirim micheal cors alirim.vakko alirim.gunes gozlugu var bende .eh idare eder ama asla en iyi değil

bu markanin ürünleri cok hos, bende cüzdani, canta ve kol saati var. fakat bu marka Türkiyede cokpahaliya satiliyor ben yurtdisindan aliyorum orda fiyatlar daha uygun

Back
X