guguz Burun Estetiği Ameliyat

eger burun ucu ve deliklerde sorun varsa sadece kemeri aldırıp bırakma derim ben
ama onlar muntazamsa sadece kemer aldırılabilir tabii

doktor bi sorun yok dedi. resimleri eklerim ebrucum
zaten benim için ilk tercih düzgün nefes almak tabi bunun yaında güzel bi burunada hayır demem sengözlerimebaksanab

doktor bi sorun yok dedi. resimleri eklerim ebrucum
zaten benim için ilk tercih düzgün nefes almak tabi bunun yaında güzel bi burunada hayır demem sengözlerimebaksanab

nefes tabii ki önemli ama insan ameliyattan önce sadece kemerden kurtulmak istiyor ameliyaattan sonra ise en güzeli en havalısı olsun istiyor, simdi bastan söyleyeyim diye dedim sonradan fikrin degisebilir en güzelini iste diye

fiaytını sormakisteyene özelden yazabilrim ücretini olurmu
beğendiğiniz ya cok mutlu oldum inanın nefes alma problemimde ortadan kalktı horlamıyorum bile hehe.

bi tek kemer varmış o da gitmiş..çok hoşş.zaten böle sorunu az olan burunların ameliyattan sonraki hali kusursuz oluyor..

guzguz nickli arkadaşımız uzun zamandır girmiyo galiba keşke önden çekilmiş bi fotoda koysaydı daha iyi fikir edinirdik

,k, resimde fon aynı bunu iki dotoyuda aynı şekilde orantılı çekilmesi mümkün değil idda ediyorum TASARIM

a kdr acıyı tasarım olsun diye çekmedik neden tasarım resmimi eleştriye acımkı kedi uzanamadığı cigere mındar dermiş mısarı oldu milletin işi yurt şehir dışındaydım uzun zmn giremedim kızlar yeni resmimi ekleyecem tşk.

Back
X