guguz Burun Estetiği Ameliyat

guzguz çok ama çok özür diliyorum kimsenin kalbini kırmak istemem ama önden resmini görünce ne büyük bir çam devirdiğimi anladım ne bileyim yan profil resimlerin bana öyle hissettirmişti fakat yanlış yapmışım özür diliyorum lütfen affet insanoğlu malesef hata yapmaya meyilli

bu arada hiçbir ciğere mundar demedim tam tersi o ciğere sahip olan adına mutlu bile olmuşumdur ama malesef sana kendimi yanlış aksettirdim kusuruma bakma benide öle kötü düşünme çünkü gerçekten öle bir insan değilim

önceden yandan resim çektirmemek elimden geleni yapardım şimdi yan profil resmim cok hoşuma gidiyor hemen yan dönüyorum gerci öndende güzel ama içimde kalmış yan resim çektirmek zırt pırt çekiyorum :)

benden başka BAHADIR İMER beye ameliyat olan varmı merak ettim sihirli ellerden gecen başak biri varmı

ben bahadır imer ve muhammed barış ı düşünüyordum ama önden koyduğun resmide görünce kesinlikle bahadır imer diyorum çok beğendim canım

tabikide veririm canım benim inş. maddiyat konusunda sıkıntı çekmem öğrenciyim çünkü bide bi sorum var size doktor beyin hastalarının fotolarını gördünüz mü gördüyseniz onların burunlarıda sizinki kadar kusursuz muydu

gördüm ve duymuşdum da zatem canım benim o yüzden tercih ettim zaten :) biliyorsun geri dönüşü pek olmayan bir işlem bunlar :)

guzguz merhaba ben de estetik olmayı planlıyorum yeni üye olduğum için sadece ameliyat öncesi resmini görebildiğim ve burunlarımız inanılmaz derecede benziyor,o yüzden ameliyat sonrası resimlerini görmeyi çok isterim buradan açamadığım için bana buraya koyduğun resimleri yollama şansın varsa çook sevinirim veya arkadaş olarak eklediğinde görebileceksem o da çok güzel olur yardımcı olabilirsen:)

bende bahadır imerle görüştüm ameliyatımı o yapacak çok tatlı bi adam ona güveniyorum bu çok önemli..

bu arada en güzel yanı da ameliyata iki uzman giriyor biri estetik cerrah diğeri kulak burun boğaz uzmanı

merhaba guzguz.
yarın bende bahadır beyle görüşmeye gideceğim. aklım çok karışık birkaç doktorla görüştüm. yeni üye olduğum için hiçbir resmini göremedim:(
ameliyat sonnrası iyileşme sürecin hakkında da bilgi verirsen ve şimdiki durumun hakkında çok sevinirim.
teşekkürler,

Back
X