• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

Gerçekten hoş, eminim lezzetlidir de, ellerinize sağlık başarılar dilerim :16:

Çok teşekkür ederim,beklediginize degdimi ?:34: Elimden geldigince güzel sunmaya çalıştım,begendiyseniz ne mutlu bana :16:

evet değdi tabisii:)
şimdi diğer sunumları bekliyorum,en çok gıda boyası kullandınmı kullanmadınmı onu merak ediyordum,kullanarak + puan aldın bile benden:16:
tekrar başarılar:34:

eline sağlık çok güzel ve nefis görünüyor....:56::56::56::56::56::56::56:

Çok güzel görünüyor. :56:

Yapması çok zahmetli ama yemesi ise çok keyifli olur . :31:

Emeğinize sağlık.

Çok güzel gözüküyor canım,ellerine emeğine sağlık...

Ben bunun kurabiyesini yapıyordum,ortasına da inci koyuyordum oda harika oluyordu ama tarifini kaybettim,kurabiyesinin tarifi de var mı acaba sende canım...Tatlısını da denicem,yapraklar da harika fikir :56:

Teşekkür ederim canımm..:16:

Evet kurabiyeside var bunun.Veriyim hemen tarifini :34:

Kurabiye malzemeleri

* 150 gram oda sıcaklığında margarin ya da tereyağı
* Bir yumurta
* 4 yemek kaşığı pudra şekeri
* 1.5 – 2 bardak un
* Yarım paket kabartma tozu
* Kırmızı gıda boyası
* Gümüş renkli inci

Kırmızı gül kurabiyesi tarifi

Önce margarını ve pudra şekerini iyice özleşene kadar yoğuruyoruz.yumurta,un ve kabartma tozunu ekleyip tekrar yoğuruyoruz. En son kırmızı gıda boyası ile renklendirip hamuru 10 dakika kadar buzdolabında dinlendiriyoruz.
Kuru ve temiz tezgahta hamuru bir cm kalınlığında açıp çay bardağı yardımı ile yuvarlaklar elde ediyoruz. Beş tane yuvarlağı kaydıra kaydıra üst üste koyup en alttakinden başlayıp rulo yapıyoruz ve ortadan ikiye kesiyoruz. Güllerin ortasına birer inci yerleştirip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz. 120 derecede 10 15 dakika pişirip soğuyunca servis tabağına alıyoruz.
Not: Fırınınzın ayarına göre dereceyi ayarlayabilirsiniz, benim fırınımda 120 derece 10 15 dakikada pişmediler, ben de 150 derecede pişiriyorum.

$untitled.webp

ellerine saglik cok tatli olmus:34:
Teşekkür ederim tatlım,o senin tatlılıgın :16:
Gerçekten hoş, eminim lezzetlidir de, ellerinize sağlık başarılar dilerim :16:
Teşekkür ederim :16: Çok lezzetli hemde,mutlaka denemenizi öneririm :54:
evet değdi tabisii:)
şimdi diğer sunumları bekliyorum,en çok gıda boyası kullandınmı kullanmadınmı onu merak ediyordum,kullanarak + puan aldın bile benden:16:
tekrar başarılar:34:
Ne mutlu bana o zaman :16: Evet gıda boyası kullandım tabikide,sizden puan almak beni çok mutlu etti,tekrar teşekkürler :16:
Sunumna diyecek söz yok, harika olmus. Emegine saglik.
Çok çok teşekkür ederim :16: Sizin bu güzel yorumlarınızla ben yorgunlugumu unuttum bile,emeklerime degdi inanın bana birde birinci olursam :52:
muhteşem bişey bu :56:
Gerçektende öyle :34: Çok teşekkür ederim :16:
eline sağlık çok güzel ve nefis görünüyor....:56::56::56::56::56::56::56:
Teşekkür ederim,tadıda görüntüsü kadar neffis inanın bana :34:
Goruntu ve sunum cok hoş olmus. Ellerine saglik
Teşekkür ederim :16: Begenmenize çok sevindim :13:
elinize sağlık güzel gözüküyor...
Çok teşekkür ederim :16: Tadıda bir o kadar güzel,mutlaka deneyin :34:
marifetli arkadaşım nasılda güzel yapmış ,insan yemeye kıyamazki harikasın cnm tebrikler ...
Oyy oyy..Canım arkadaşımda gelmiş,hoşgelmiş :16: Valla biz ilk önce yemeye kıyamadık uzun uzun izledik önce gözümüzü doyurduk sonra midemizi :56::9: Çok teşekkür ederim birtanemm :54:
nerden oy veriyoruz kuzum bide?

Oylamaya daha var canımcıgım :34: Oylama başlayınca haber veririm ben sana :34:

uff çok canım istedi valla :56::56:
çok güzel görünüyor ellerine sağlık arzum77

Çok güzel görünüyor. :56:

Yapması çok zahmetli ama yemesi ise çok keyifli olur . :31:

Emeğinize sağlık.

Çok teşekkür ederim :16:
Yapması çok eglenceli aslında.Bir nevi oyun hamuruyla oynuyormuş gibi egleniyorsun :112: Yemesi zaten ayrı bir keyif :16:

uff çok canım istedi valla :56::56:
çok güzel görünüyor ellerine sağlık arzum77

Keşke sizlere ikram edebilme imkanım olsa :31: Lütfen yapmaktan çekinmeyin,inanın hazırlaması bile çok eglenceli ve zevkli.Ortaya böyle harika bir görüntü çıkıpta herkes hayran hayran tatlınıza bakınca ayrı bir zevk alıyorsunuz zaten :16:

Çok teşekkürler :29:

Back
X