• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

Canım ellerine sağlık.Muhteşemmmmm olmuş.:16::56::46:
Sadece gıda boyasına takıldım biliyorsun çok sağlıklı değil.Bende sana bir püf vereyim Kırmızı rengi kırmızı pancar suyu veya vişne ile elde ederken
Yeşili ıspanak ile yapabilirsiniz.Sonuçta tadı gelir kokusu siner demeyin şeker neleri kapatmıyor.:16:Ben bir kaç yaptım kurabiyeler bile çok güzel olmuştu.
En azından yarışma için harika olmuş Arzum canım benimm ellerine sağlık.Çok beğendim.
Ama bunu yapacak annelere tavsiyem yavrularımıza sebze meyveler ile verelim renkleri.Zaten kirli ve sağlıksız bir sünyada yaşıyoruz.En azından onları elimizden geldiğince koruyalım.
Yarışmada başarılar canım.:nazar:

Ay siz ne yapmışsınız böyle !?!?

Ne kadar zaman oldu bilmiyorum, dakikalardır -donmuş bir ekran görüntüsü vaziyetinde- öyle kalakalmış durumdayım.

Burada ses ve mimikler olmadığı için aslında smileyler hakikaten önemli işleve sahip mutlaka.

Fakat benim pek bu alışkanlığım yok.

Lakin, sanırım ilk defa bir zorunluluk hissediyorum (bu smileyi de ilk defa kullanacağım galiba) çünkü durumumu tanımlayacak söz bulmakta zorlanıyorum.

En iyisi ben şimdilik buradan ayrılayım ve bir müddet daha defalarca aynı vaziyette olmaktan kurtulduğum zaman, yazarım yine birşeyler.

Şu andaki durumum sadece ve işte aynen :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: böyle

çok şeker olmuş ya...
bayılıyorum böyle renkli tatlı ve şekerlemelere...
tam bir görsel şölen olmuş...
ellerinize sağlık...

Canım ellerine sağlık.Muhteşemmmmm olmuş.:16::56::46:
Sadece gıda boyasına takıldım biliyorsun çok sağlıklı değil.Bende sana bir püf vereyim Kırmızı rengi kırmızı pancar suyu veya vişne ile elde ederken
Yeşili ıspanak ile yapabilirsiniz.Sonuçta tadı gelir kokusu siner demeyin şeker neleri kapatmıyor.:16:Ben bir kaç yaptım kurabiyeler bile çok güzel olmuştu.
En azından yarışma için harika olmuş Arzum canım benimm ellerine sağlık.Çok beğendim.
Ama bunu yapacak annelere tavsiyem yavrularımıza sebze meyveler ile verelim renkleri.Zaten kirli ve sağlıksız bir sünyada yaşıyoruz.En azından onları elimizden geldiğince koruyalım.
Yarışmada başarılar canım.:nazar:

Teşekkür ederim canım :16:

Ben gıda boyasını Eminönü'nde Kapalıçarşı'dan bir aktardan almıştım.Satıcı bana ürünün Dogal gıda boyası oldugunu,sebzelerden rengin yapıldığını,kesinlikle zararlı maddeler içermediğini söylemişti.Hatta kırmızı rengin Kırmızı Pancardan yeşil rengin ise Ispanaktan yapıldığını söylemişti,üzerindede bu sebzelerin fotografı vardı..
Malesefki yediğimiz,içtiğimiz,çocukların yediği içtiği birçok hazır gıdada zararlı boya maddeleri var.Hangi birine dikkat edip yemiyoruz yada yediremiyoruzki?? Keşke olmasa,elimizden geldiğince dikkat etmek lazım ama :50:

En azından ben böyle bir ürün kulandıgım için rahatım sadece.:31: Ama dışarısı tehlike kaynıyor.. En başta aklıma gelen şekerler,meyve suları,en basiti saglıgımıza kavuşmak için içtiğimiz o renkli ilaçlar,haplar...

Ay siz ne yapmışsınız böyle !?!?

Ne kadar zaman oldu bilmiyorum, dakikalardır -donmuş bir ekran görüntüsü vaziyetinde- öyle kalakalmış durumdayım.

Burada ses ve mimikler olmadığı için aslında smileyler hakikaten önemli işleve sahip mutlaka.

Fakat benim pek bu alışkanlığım yok.

Lakin, sanırım ilk defa bir zorunluluk hissediyorum (bu smileyi de ilk defa kullanacağım galiba) çünkü durumumu tanımlayacak söz bulmakta zorlanıyorum.

En iyisi ben şimdilik buradan ayrılayım ve bir müddet daha defalarca aynı vaziyette olmaktan kurtulduğum zaman, yazarım yine birşeyler.

Şu andaki durumum sadece ve işte aynen :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: böyle

Valla bende ne yazacağımı şaşırdım bu yorum karşısında..Beğendiniz sanırım dimi,aksi birşey düşünmiyim :44: Yani süpriz bi yorum gelmesin sonra :))

Neyse,sizin tekrar uğrayıp yazacağınız yorumu bekliyor olacağım :34:
Sevgiler...

çok şeker olmuş ya...
bayılıyorum böyle renkli tatlı ve şekerlemelere...
tam bir görsel şölen olmuş...
ellerinize sağlık...

Ahh,evet :31: Kim bayılmazki böyle tatlı,renkli bir görüntüye :52: Doğamızda var,asla karşı koyamayızki..Heleki o görüntü ve lezzet sizin ellerinizden çıkmışsa değmeyin keyfinize :21:

Çok teşekkür ederim,begenmenize sevindim :54:

Valla bende ne yazacağımı şaşırdım bu yorum karşısında..Beğendiniz sanırım dimi,aksi birşey düşünmiyim :44: Yani süpriz bi yorum gelmesin sonra :))

Neyse,sizin tekrar uğrayıp yazacağınız yorumu bekliyor olacağım :34:
Sevgiler...

Sevgili Candan'ın duyguları, beğeni ötesi duygular olmuş Arzum'cum :92:

Son düzenleme:
Hayran kalınmayacak gibi değil gerçekten..
Sanat eseri gibi bir tatlı..
Tekrar ellerine sağlık..:38:

Çok teşekkür ediyorum bende tekrardan :34: Bakalım diğer arkadaşlarımız ne harika lezzetler paylaşacak,ben çok merak ediyorum :31: ve tabiki yarışmanın sonucunu :31:

Bir uğrayıp bakayım tatlılar ne durumda diye.Şükürki hala bitirmemişler bir tane aldım canım.Tadıda çok güzel :1::1::16:

Çok güzel çok görüntü muhteşem. Kesinlikle denicem çokta kolaymış göründüğü gibi zor değil tam misafirlik bir tatlı yanii. Ellerine sağlık başarılar dilerim canımm :34:

Çok güzel çok görüntü muhteşem. Kesinlikle denicem çokta kolaymış göründüğü gibi zor değil tam misafirlik bir tatlı yanii. Ellerine sağlık başarılar dilerim canımm :34:

Çokta kolay degil tabi,biraz zamanımızı alıyor..Hamuru açıp bardakla kesiyoruz,sonra kalan hamuru tekrar toplayıp yogurup açıp tekrar kesiyoruz...Bu bölümü biraz oyalıyor ama ortaya bu şekilde bir görüntü çıkınca hiçbirşey gözünüze gelmiyor tabi :34:
Dün arkadaşlarımla beraber yedik bu tatlıyı ve bazı yorumlar yaptık.Bayramda ikram edilecek sunumu şık bir tatlı olur dediler.Hemde alışıla gelmiş baklava tatlısından farklı olması dahada güzel olur misafirler için..Özellikle kız isteme,nişan gibi organizasyonlarda hem göze hem damaga hitap eden süper bir ikram olur tabi :21:
Çok teşekkür ederim ayrıca,katılan tüm arkadaşlara başarılar :42:

Back
X