• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

oy oy oyy!! Sen varya ne marifetlisinn ablaaammm :1::13:

bunu bende deniycem bir arkadaş demiş ya yaz kıızım
:27:

ellerine sağlık kuzum oylama zor olucak
:25:

oy oy oyy!! Sen varya ne marifetlisinn ablaaammm :1::13:

bunu bende deniycem bir arkadaş demiş ya yaz kıızım
:27:

ellerine sağlık kuzum oylama zor olucak
:25:

Teşekkür ederim kardeş :29: Mutlaka dene canım :34:
Gönlün,yüregin hangisine evet derse ona oy verirsin tabi :34: (bana vermezsen arkadaşlıktan çıkarırım fotolarımı göremezsin hee) :9: Şaka şaka :34: (desemde inanma,ciddiyim) :27:

resim gibi olmuş, lezzetlidir de eminim ama yemeye kıyamaz insan :56:

Valla bizde ailecek tatlıyı karşımıza alıp uzun uzun bakıştık :27: Eşim çatalı nasıl degdirecegim ben,bu görüntü bozulurmu yahu desede dayanamadı.Önce kırmızı güllerden,sonra yapraklardan ve sarı güllerden sırasıyla yedi bitirdi :9: Çocuklar kırmızı güllere odaklandı,renkli renkli görünce :34: Öyle macera yaşadık işte :31:
Teşekkür ederim bu arada canım arkadaşım :16:

goruntuyee bayildimm renklendiriciyle kurabiye falan yapmayi seviyorum bu tatlidanda denemeliyim ellerine saglik abla :)

Teşekkür ederim kardeş :29: Mutlaka dene canım :34:
Gönlün,yüregin hangisine evet derse ona oy verirsin tabi :34: (bana vermezsen arkadaşlıktan çıkarırım fotolarımı göremezsin hee) :9: Şaka şaka :34: (desemde inanma,ciddiyim) :27:

hahahahahhahaha süpersin ablam :D :1:

:- bakak görek
:16::52:

goruntuyee bayildimm renklendiriciyle kurabiye falan yapmayi seviyorum bu tatlidanda denemeliyim ellerine saglik abla :)

Canım benimm,çok teşekkür ederim begendigine sevindim :16:

Evet renklendiriciyle böyle harika sunumlar,görüntüler çıkabiliyor işte :31: Ama mümkün mertebe dogal gıda boyalarını kullanmaya çalış tatlım :34: Dışarıdan tükettigimiz birçok yiyecek ve içeceklerde dogal omayan renkledirici maddeler vücudumuza giriyor zaten :31:

Canim yorum yaptim saniyodum ama sadece begenmisim unuttum galiba..
Cok guzel olmus emegine saglik.. Basarilar dilerim... Gül tatlisini bende cok yaparim ama gida boyasiz.. bunuda dusunmustum yapsammi diye :)
ama sana nasipmis :)

Canim yorum yaptim saniyodum ama sadece begenmisim unuttum galiba..
Cok guzel olmus emegine saglik.. Basarilar dilerim... Gül tatlisini bende cok yaparim ama gida boyasiz.. bunuda dusunmustum yapsammi diye :)
ama sana nasipmis :)

Teşekkür ederim canım..
Bende farklı bir tarifle katılacaktımama kızım çok istedi bu tarifi yapmamı,belki bu sefer ugurlu gelir dedim ve kırmadım :31:

Nasip banaymış demekki..Ama olsun iyi olmuş bak sende o kadar güzel bir tarif paylaşmışsınki vallahi iyi olmuş yani :29:

Teşekkür ederim canım..
Bende farklı bir tarifle katılacaktımama kızım çok istedi bu tarifi yapmamı,belki bu sefer ugurlu gelir dedim ve kırmadım :31:

Nasip banaymış demekki..Ama olsun iyi olmuş bak sende o kadar güzel bir tarif paylaşmışsınki vallahi iyi olmuş yani :29:

tesekkurler canim.. Kizinida op yerime :)
Ellerine saglik tekrar ...

Beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir....:9::12:

Ellerine sağlık arzumm hem göze hem mideye hitap etmiş tatlın. Denemek istediğim bir tarifti hep senin tarifini deneyecegim inş.:16:

Görüntü muhteşem tadıda öyledir kesin başarılar canım :46:

Beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir....:9::12:

Ellerine sağlık arzumm hem göze hem mideye hitap etmiş tatlın. Denemek istediğim bir tarifti hep senin tarifini deneyecegim inş.:16:

:8::8:

Teşekkür ederim canım :16:Mutlaka yap canım,sonucunuda bizimle paylaş ama olurmu :29:

Back
X