Doğuma Hazırlık Gülce ismi yanına isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
38
Merhaba kızlar, Gülce isminin yanına ikinci isim arıyoruz:KK35:
Cihan Gülce
Gülce Zühre
Hüma Gülce
bunlar şimdilik aklımıza gelenler:KK58: başka neler olabilir ya da bunlardan hangisi kulağa hoş geliyor?

Yazdığınız 3 isimden "Cihan Gülce"yi beğendim, soyisimle de birleşince güzel olur sanki. İki isimde de "ü" olunca yorucu ve basit kalıyor bence. (diğer iki örnek) Başka isim aklıma gelirse eklerim :) Hayırlı uzun ömürler... :KK46:

erva çok güzel isim, hatta sahabe hanımlarından birinin ismi... ama malesef arkadaşımın ismio_O çevremizde olan bi isim de koymak istemiyoruz:110:
ama önerin çok güzeldi, teşekkür ederiz dua için de, amin insallah:KK15:

Ne demek :) Erva ismini bende çok beğeniyorum. Eğer hamile kalırsam ve kızım olursa Asel yada Erva düşünüyorum. :)

Azra Gülce
Cemre Gülce
Eliz Gülce
Yağmur Gülce
Elvin Gülce
Kayra Gülce

Aklıma gelen bunlar :D

cihan unisex bir isim mi bilmiyordum ben de hep erkekte duydum. Gülcenaz var mesela yaygın olarak kullanılan bir isim gülce ile birlikte.

çok teşekkürler kızlar, çok güzel öneriler gelmiş, çoğunu değerlendirmeye alacağız:KK51:

cihan unisex bir isim mi bilmiyordum ben de hep erkekte duydum. Gülcenaz var mesela yaygın olarak kullanılan bir isim gülce ile birlikte.
cihan unisex bir isim, ama daha çok erkekte kullanılıyor, kızlarda kullanımı daha az.. fakat iki isim olunca birbirini dengeleyeceğini düşündüm:)

hepinize teşekkür ederim:)
isimleri güncelledik,bir kez daha soracağım:KK22:

gülce ferah
gülce bahar
gülce beria

fikir belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ederim, görüşleriniz önemli:)

Merhaba kızlar, Gülce isminin yanına ikinci isim arıyoruz:KK35:
Cihan Gülce
Gülce Zühre
Hüma Gülce
bunlar şimdilik aklımıza gelenler:KK58: başka neler olabilir ya da bunlardan hangisi kulağa hoş geliyor?

nasıpse kızımın adını g
lce koyacagım hep ısterdım bu isimi , ama yanınada ısım koyacagım Elif Gülce olacak kızcemın adı=)

Back
X