Ben senden Zcik küçüğüm galiba öyle hatırlıyorum 31+2 bugün
benimde sol taraf ağrıyo Kasım ve basen bacak ici
benim yengem 33 haftalık onunda bacak ici ağrıyormuş kenarı onunda
Eylül valla oluyomu bilmiyorum 4 hafta önce oluyo diye Dr gitmiştik bebek iri elini kaldırsa hissediyosun böyle bı kenara sisiriyomus kendini öyle dediler ama bazen kasıklara dogru sertlesiyor gibi gelsede tam anliyamiyorum
magnezyum alıyorum senin baslaidmi ve nasıl hissediyosun buarda sne pek blkezsin ama ben seni actın konulardan tanıyorum maşallah haftalarımız ilerledi ama riskli haftaları gectikmi bilmiyorum
Ayyy ya o çatal korkunç
peki iyice sokuyolarmi iki parmağı ya of bayilicam kesin dün zaten çok kötü oldum okumussundur anında tansiyon yerlerde acaba hafif anestezi verseler olmazmı dogum hemşiresi nst Ağrı çıkarsa hafif anetezi verirler dedi ama kendi Dr yaparmi bilmem birde vajinal prob ile hafiften bakamazlarmi ama sokmadan griise dayasalar
Ayyy ya o çatal korkunç
peki iyice sokuyolarmi iki parmağı ya of bayilicam kesin dün zaten çok kötü oldum okumussundur anında tansiyon yerlerde acaba hafif anestezi verseler olmazmı dogum hemşiresi nst Ağrı çıkarsa hafif anetezi verirler dedi ama kendi Dr yaparmi bilmem birde vajinal prob ile hafiften bakamazlarmi ama sokmadan griise dayasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?