Güldünya Star tv....

smiley

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
367
7
318
38

İstanbul’da çekilecek olan ’Güldünya’ dizisinde, ailelerinden ve eşlerinden şiddet görerek kaçan kadınların kaldıkları sığınma evinde yaşanan olaylar anlatılacak. Dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yapacak.

Ekim ayında çekimlerine başlanması planlanan ve Star TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Sanem Çelik ve Timuçin Esen rol alacak. Dizinin diğer karakterleriyle ilgili cast çalışması ise halen sürüyor.

Dizide eşinden uğradığı şiddet nedeniyle İstanbul’a kaçan ve arkadaşının açtığı sığınma evinde kalmaya başlayan bir kadının başından geçenler ve sığınma evindeki diğer kadınların hikayeleri konu edilecek.

Son düzenleme:
İstanbul’da çekilecek olan ’Güldünya’ dizisinde, ailelerinden ve eşlerinden şiddet görerek kaçan kadınların kaldıkları sığınma evinde yaşanan olaylar anlatılacak. Dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yapacak.

Ekim ayında çekimlerine başlanması planlanan ve Star TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Sanem Çelik ve Timuçin Esen rol alacak. Dizinin diğer karakterleriyle ilgili cast çalışması ise halen sürüyor.

Dizide eşinden uğradığı şiddet nedeniyle İstanbul’a kaçan ve arkadaşının açtığı sığınma evinde kalmaya başlayan bir kadının başından geçenler ve sığınma evindeki diğer kadınların hikayeleri konu edilecek.

2004 yılında töre cinayetine kurban giden 22 yaşındaki Güldünya’nın adı bir diziye verilecek. TMC’nin çekeceği dizide Sanem Çelik ve Timuçin Esen başrolde...

Bir akrabası tarafından tecavüze uğradıktan sonra hamile kalan ve İstanbul’a amcasının yanına gönderilen Güldünya, henüz 22 yaşında hayata ve çocuğuna doyamadan kardeşleri tarafından öldürülmüştü.

Bu olayın ardından töre cinayetleri de daha detaylı bir şekilde konuşulmaya başlanmış ve Güldünya’nın adı bu tür cinayetlerle özdeşleştirilmişti.

İşte bu sarsıcı olaydan sonra, Kadın Sığınma Evleri’nde yaşayan, şiddet ve töre mağduru kadınların hikayelerini ele alan bir dizi projesi TMC’nin gündemine geldi.

merakla bekliyorum ben bu diziyi.
ilginç bi konuya sahip.
pazartesi 22.10 da başlıyor.
sanem çelik'in oyunculuğunu çok beğenirim.senaryoda oldukça iyi. hadi bakalım

İzledim. gerçekten güzel bir dizi. ayrıca müzikleri de çok güzel. ama totalde 20. olmuş malesef...

dizinin güzel bir konusu var ama yanlış gün ve saat çok geç ya o saate kadar bekleyip bi de izlersem işe nasıl gitcem tekrarını izleedim geçen gün ve başından kalkamadım çok başarılı olmuş bence

dizi güzele benziyo ama başrolde timuçin esen yazmış arkadaşlar.ben mi yanlış gördüm.başkası vardı sanki yoksa gördüğüm başrolde değil mi bilemedimfisfisfis

baştan Timuçin Esen denmişti ve ben de sıkı bir Tim hayranı olarak çok sevinmiştim...:asigim:
Ama maalesef o değil bi başkası var başrolde..ben de izlemekten vazgeçtim bu diziyi...

tımucın esenmııı keske oo olsaydııı...dızıde..
ne guzel dızı....ben sıkı takıpcılerınden oldum..
muzıklerı cok aglatıyor benı...
her kadının ızlemesı gereken bır dızı bencee...

Basröldeki erkek oyuncu Erhan Emre arkadaslar....

Doğum tarihi: 04.09.1978
Doğum yeri: Berlin, Almanya

cok güzel bir dizi.... gecen gün internetten izledim üc bölümünü birden... bundan sonra kacirmamaya gayret edicem...
iclal aydinin o sekil ölmesine cok üzüldüm...
kocasi perisan bir halde ve kizi öyle üzgün ki...
allah kimseye bu aciyi yasatmasin...

esma´nin tekrar aileye dönmesi nasil olucak cok merak ediyorum....
bahar iyice kafayi yemek üzere.... acisini anliyorum... ama digerleride hakli... herkesin derdi var orada ama herkes isin bir ucundan tutuyor...
leylanin abisini takdir ettim...töreye karsi geliyor kardesini koruyor... insallah yakalanmazlar... ama fragmanda leyla yakalaniyor...

Son düzenleme:
Kizlar 4. Bölümün Özeti

Aşkını ilan eden Murat, Gizem’den cevap beklemektedir. Yaşadıklarının etkisinden kurtulamayan Safiye’nin huzursuzluğu Gizem’i de etkiler. Oğlunun hasretiyle gittikçe dengesi bozulan Bahar’ın davranışları sığınma evindekilerin huzurunu bozmaktadır. Hamiyet, gündelikçi olarak çalıştığı evde bazı üzücü olaylara şahit olur. İyileşemeyeceğini düşünen Sultan’ın umutsuz hali herkesi üzmektedir. Ali, Gizem’e aşkını ilan eden Murat’la ciddi bir konuşma yapar. İstanbul’da yeni bir iş kurmak için çalışmaya başlayan Murat, Gizem’e geçmişiyle ilgili bazı itiraflarda bulunur. Aynur’un bir yanlış anlaması sığınma evinde heyecanlı saatler yaşanmasına neden olur. Asiye kocasından aldığı bir haberle yıkılır. Sığınma evine gelen sürpriz biri ise Gizem’i şok edecektir...

ben cok benzetiyorum
böyle resimde cok fazla benzemiyorlar ama filmlerde yada dizilerde karsilastirirsan acayip benziyorlar

leyla ya nolucak cok merak ediyorum

tam olarak takip edemedim ama izlediğim kadarıyla güzel ve gerçekçi bir dizi!a.s bu durumlarda olan çok kadın vardır eminim...:1no2:

arkadaşlar aranızda güldünya dizisini seyreden var mı. bugün bir yerde okudum yayından kalkıyormuş. buna izin vermeyelim. aslında tüm kadınların destek vermesi gereken bir dizi. bu ve bunun gibi diziler ve programlar yok oldukça şiddet gören, ezilen kadınlar sessizliğe gömülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…