Hadi kolay gelsin .
İstikrar önemli !
Başarılar eda inş verirsin canım
hayırlı olsun günlüğünüz
uzun ama sonu gurur ve başarı dolu olacak bir yola girmişsiniz kolay gelsin
unutmayın ki abinizin düğününde ayyyyy Edaa00 ne kadar zayıflamış ne kadar güzel olmuş sözlerini duyacaksınız ve çoğu tanıdığınız sizi tanıyamayacak ımmmhh çok güzel bu his
Ayyy sabah sabah ne güzel geldi yazdıklarınız yaa. Çok teşekkür ederim.
İnşallahh inşallah öyle olur azmimi hiç kaybetmemm
gel git hepimizde oluyor tatlımm isyanlar krizler inişler çıkışlar pes etmeler daha yolun çok başındasın o yüzden uzun zamana yayıp yeme içme alışkanlığını değiştirip devam edersen hem kilo verirsin hem de sağlıklı bir bünyeye kavuşacağın için heyecanlanır bu süreçten zevk alırsın
ama part part ilerle sana tavsiyem. 10 ar 15 er kiloluk hedefler koy ona ulaştığında diğer hedefine geçmen bu 39 kiloyu gözünde küçültecek sevimlileştirecektir emin ol
benim günlüğüme de beklerim tatlımm inan bana yalnız değilsin
Kendini seven, önemseyen, vücuduna saygı duyan kadınlara oldum olası hayranım. İrade ve istikrarla birlikte istediğiniz o görüntüye mutlaka kavuşursun pes etme.
Hem fit hem zayıf ve sağlıklı olmak adına sporu kesinlikle ihmal etme.
Motivasyonu en çok düşüren hemen değişim beklemek gözlemlediğim kadarıyla, ama o kilolar birden alınmadığı için birden gitmeyecek.
Bunun bilincinde hareket edersen bu istekle eminim tıpış tıpış gidecek o kilolar.
Ekmeği kesmek oldukça işe yarıyor sanırım.
Çok büyük kolaylıklar diliyorum. Hiç diyet yapacak kiloda olmadım ama sağlığım açısından yapmam gereken tatlı diyetleri bile beni öyle üzer ki.
Takipte olucam bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?