Güle Güle 39 kg!

Selam gunlukk. Bugun ki menumu yazmaya geldim :)

Sabah: Domates, salatalik, biberle yapilmis sandvic

Ara: 1mandalina

Öglen: 1 kase yogurt corbasi, 1parca dalyan kofte, 1 dilim kepek ekmegi, salata

Ara: 1 elma, mandalina

Aksam: 4 izgara kofte, 2yk pilav, ayran

2 lt su

Bugun protein oldu hep ama guzel olduu :)
Kilo cok veremesemde spor baya etkili oldu bende. Tabi uzun zamandir hayatimi hareketsiz gecirince vucut sasirdi. Gorenler baya kilo verdin diyo cok mutlu oluyorum motivasyon tavan tabi :) Hep boyle olur insallah :)

Bugun ki menum;

Sabah: 2 haslanmis yumurta, domates, salatalik

Ara: 1 mandalina

Öglen: 1 kase mercimek corbasi, 3 yk taze fasulye, salata, 1 dilim kepek ekmegi

Ara: Ufak bi parca kek

Ara: 1 elma

Aksam: 7 yk karnibahar, 3 yk bulgur pilavi, yogurt

Spor: 1,5 saat
Su: 3 lt

Bugunede sorunsuz atlattik cok sukurr :)​

Günaydın günlüükk :)
Dün akşam resmen sınandım. Dayımları gittik. Tabi ikramlar falan çok iyi. E saat olmuş 21:00
Hiç bişey değil de bütün gün un helvası diye sayıklayıp (dün canım çok istemişti) akşamda orda görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüü.. :))
Ama ben yemedim tabiki. Annecim kıyamadı çok az al falan diye ısrar etti. Ama ben bi başlarsam devamı gelir diye yemedim.
2 bardak şekersiz çayımı içtim oturdum :)
İçimde çok rahat ohh..

Neyse menüme geçeyim.

Sabah: 2 yumurta ile yapılmış omlet, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara: 10 fındık

Öğlen: 1 parça ızgara tavuk, salata, ayran, 1 dilim ekmek

Ara:2 mandalina

Ara:1 elma

Akşam: Çubuk kraker ( yanımda yemek getiremedim)

3 lt su

Günaydin gunluukk.
Dün aksami cok kotu gecirdim. Midem cok kotuydu.
Dün yanimda aksam icin yemek goturemedim. Yemekhanede benim yaslarimda bi kiz var oglen rica ettim bana 1 tabak biseyler ayirabilir misin diye tamam dedi. Aksam gittim oglenden ayirmaya unutmus ama aksam olan yemekten vereyim dedi. Olur dedim.
Sonra diger kadin geldi vermedi yemek. Kiz diyo ki birazcik vereyim bisey olmaz yok diyo. Ne acimasiz insanlar var. Kendisi ofise gelip bisey rica etse his ikiletmeden yapiyorum. Insanin bunun hatrina bile olsa verir dimi ama yok..
Aksi gibi o kadar acikti ki karnim dun..
Sonra mesaide olan arkadaslarin disardan soyledigimiz yemekleri geldi. Onlardan tirtikladim biraz. Ama yaklasik 1 aydir cok agir yemekler yemedigim icin aksamlari mahvetti beni. Sanki tas yutmusum gibiydi karnim. Sporda da fazla kalamadim eve gittim hemen uyudum.
Bi daha da tovbe yanii yemem..
Neyse sabah sabah cok cene yaptim menume geceyim :))

Sabah: 2 yumurtayla yapilmis omlet, peynir, 1 dilim ekmek

Oglen: 5 yk kurufasulye, salata, 1 dilim kepek ekmegi

Ara: 10 findik

Aksam: 2 izgara kofte, yesillik, 2 dilim karisik pide

Spor: 1saat
Su: 2.5 lt

Günaydınn :)
Tartı günü bugünnn. Tartıldımm geldimm
Vee 86.9
İstediğim gibi oldu bu haftaa :)
Şimdi sıra 85'te.

Selam günlük,
Bugün birazcık kaçırdım sanırım. Ama her günümüz çok iyi gidecek değil ya arada olacak dimi böyle şeyler :)
Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Kaldığım yerden devam!

Menüm;

Sabah: Peynir ve domatesle yapılmış sandviç

Ara: 1 tane elmalı kurabiye

Öğlen: 1 yk tavuk döner,salata,1 dilim kepek ekmeği

Ara: Yaş pasta (1 dilimden 1 2 çatal aldım)

Akşam: 4 ızgara köfte, yeşillik, bi dilim pide

Bu akşam 12ye kadar mesaideyim spora gidemedim o yüzden. Kendimi kötü hissediyorum

Günaydın günlükçüm.
Yazamadım kaç gündür ama diyetim gayet iyi gidiyoo :)
Regl oldum. İlk defa düzenli oldum. Geçen ayla aynı zamanlarda. Şaşırdım aynı zamanda mutlu da oldum tabi.
Dün akşam spora gidemedim maalesef.
Arkadaşım kuafördeyim buraya gel birlikte gidelim 5 dklık işim var dedi 2,5 saatte anca çıktık
Bide ordayken canım acayip hamburger istedi. Dedim spor yalan oldu burdan çıkınca yiyelim mi
Ama sonra orda aynada kendime baktım. Oramdan buramdan fışkıran yağları görünce vazgeçtim. Aferin bana dimiii

Neyse menüme geçeyimm

Sabah: 1 yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 2 mandalina

Öğlen: Bi kaç çatal patates yedim, 2 yk buldur pilavı, salata, ayran

Akşam: 1 tabak kara lahana çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği

Su: 1,5 lt (İşler çok yoğundu çok içemedim)

Günaydın günlük.
Dün maalesef çok iyi bi gün geçiremedim. Kızıyorum kendimee. Ama neyse bugünden devamm. Bırakmak yok.

Sabah: 1 peynirli poğaça (Uyanamadım bişey hazırlayamadım )

Ara: 2 tuzlu kurabiye ( Müşteri getirmiş gelirken dayanamadım )

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 5 yk kapuska, salata

Ara: 2 tuzlu kurabiye

Akşam: Yoğurt

Spor: 1,5 saat
Su: 2,5 lt

Bir sonraki öğün telafi edersin bisi olmaz..

Kaldığın yerden devam :)

Arada bende kaçırıyorum sonra kızıyorum kendime sporumu fazlaya çıkarıyorum.. İçimden diyorum bu zamana kadar herseyden yedim yedim YEDİM ! ne oldu ne oldu hiç yağ dan başka kilodan başka çirkin görüntüden başka taşkın basen ve belden başka birşey olmadı..
Böyle böyle kendimi telkin ediyorum.. İnan aynalara kustum kendime bakmıyorum giyinip çıkıyorum anne bluzlari tunikleri giniyorum:)))

Böyle kızmak falan daha iyi aslında vicdan azabı çekmek. Çünkü arsızlığa vuruyo insan bi süre sonra.
Bende öyleyim. Alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.
Sen doğumdan sonramı kilo aldın? Daha önce de var mıydı kilon?

4 sene once 60 kiloydum süper bir fiziğim vardı..
Sonra hipotroidi hastası oldum ve yavaş yavaş kilo aldım 70 kiloya geldim ve hastaligimi kontrol altına alıp hamile kaldım..
80 kilo ile doğuma gittim eve geldim tartildim 76 kiloydum sonra süt olsun sütun gelsin diye yedirdi annemler tatlıları bir baktım 78 e çıktım deli oldum bütün kiyafetlerim dar oluyor du sonra yaz aylariydi zaten kendiliğinden 75 indi bu donemde regl oldum şişlik falan kalmadı...

Artık dedim kendime gelmenin zamanı.. Öyle böyle diyete başladım..

Yani doğum kilolarım öncesinde kilolu bir bayan değildim..

Peki sen ?

Geçmiş olsun canım.
Öncede kilolu olmayıp sonradan kilo almak daha kötü etkiliyo insanı dimi.
Neyseki hemen önlemini almışsın sen.

Ben hep kiloluydum. Çocukluğumda falan bu kadar değildi tabi ergenlikte çok aldım özellikle.
İlk diyetimi üniversitenin ilk yılında yaptım. 3 ayda 10 kilo verdim. Sonra eve gelip düzenim bozulunca bıraktım.
Sonra yine denedim ama o azmimi yakalayamadım hiç.

Selam günlük.
Dune gore bugunu cok iyi gecirdimm :)
Menumm

Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi

Oglen: 1 kase mercimek corbasi, 3 kofte, 1 parca tavuk, salata, ayran

Aksam: 1 parca tavuk haslama, salata ( ikiside yagsiz tuzsuz)

Spor: 1.5 saat

öncelikle merhaba benim kuzenim 20 yaşında ve hep çok kiloluydu altı ay önce 113/115 filandı kilosu şuan 80 kiloda görünce şaşırıyorum.ilk defa kilo vermeyi istedi ve başardı.şimdi bize yedirtmiyor:)eğer istersen verebilirsin verebiliriz.önemli olan sağlıkla düzgün vermek.yolunda başarılar dilerim

Merhaba,
Çok teşekkür ederim yorumun için :)
Haklısın isteyince her şekilde oluyor. 1 ay aldu diyete başlayalı bakıyorum da o kadar zor değilmiş :)
İnşallah bu sefer başarıcam bende :)

Merhaba,
Çok teşekkür ederim yorumun için :)
Haklısın isteyince her şekilde oluyor. 1 ay aldu diyete başlayalı bakıyorum da o kadar zor değilmiş :)
İnşallah bu sefer başarıcam bende :)
bende insülin direnci var haşimato hastasıyım metabolizmam yavaş ama bende başladım gram gramda olsa vereceğim inat ettim .diyet gibi düşünmüyorum beslenme şekli değişikliği; sağlıksızların yerine sağlıklı olanlar ekmeği minimum yapma pilavı tüketmeme abur cubur tatlı tüketmemeye çalışma gibi

Çok geçmiş olsun. Ama pes etme. Azda olsa gitsin yeter ki gitsin.
1 yolun sonunda bakmışsın 10 kilo vermişsin.
Evet bende sağlıklı beslenmek olarak düşünüyorum. Çünkü vücut müsait kilo almaya. Biraz salsam alıcam biliyorum.
Mümkün olduğunca bu düzende gitmeye çalışıcam.

Günaydın günlüükk.
Bugün tartı günü :)
Vee sonuuççç 85.5
Çok mutluyumm beklediğimden çok iyi. Sanırım regl olmanın etkisi bu :)
Şimdi sıra 84'te :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…