• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülemez oldum

bir ayda on beş kilo çok çok fazla canım biliyorsundur ki bir ayda 4-5 kilodur ideali. bak spor yap inan vücudun için en iyisi toparlaman için. bir de yüz masajları var nette bol miktarda var. vucuun için sana leisle yi öneririm o benim fiziğimi inceltti şekle soktu
bir ayda nasıl 15 kilo verdin söylermisin neler yerdin :KK57:

bir ayda on beş kilo çok çok fazla canım biliyorsundur ki bir ayda 4-5 kilodur ideali. bak spor yap inan vücudun için en iyisi toparlaman için. bir de yüz masajları var nette bol miktarda var. vucuun için sana leisle yi öneririm o benim fiziğimi inceltti şekle soktu
Lesli sansone yaptim 3 mile sabah aksam ve iki ogun olarak yedim oglende ya meyve yada ceviz findik yedim
Lesli muhakkak yaptim ama halada yapiyorum sadece aksamlari ama artk

Ben de dişlerine bişi oldu sandım. Sakın kilo almaya kalkma o kadar uğraşmışsın yazık. Düzelir zamanla spor yapmaya çalış toparlar bence.

Lesli sansone yaptim 3 mile sabah aksam ve iki ogun olarak yedim oglende ya meyve yada ceviz findik yedim
Lesli muhakkak yaptim ama halada yapiyorum sadece aksamlari ama artk

lesli nin çok faydasını görmüşsünüzdür:kk77:

Cildini nemlendir, bol su ic, ic kisimdan disa dogru yuzune masaj yap her sabah-aksam
Duzelir bence cok gencsiniz daha

Bu lesli nedir yaa

canım aslında ben leisleyi 15 gün uuyguladım asıl uyguladığım ise Jillian Michaels 30 Day Shred di. ki hala vakşt buldukça yaparım süper inceltiyor. you tube den bakmanı tavsiye ederim

canım aslında ben leisleyi 15 gün uuyguladım asıl uyguladığım ise Jillian Michaels 30 Day Shred di. ki hala vakşt buldukça yaparım süper inceltiyor. you tube den bakmanı tavsiye ederim
Hemen bi bakiyim. 3 kilo vermem lazim. Ama veremedim gitti. 15 kilo 1 ayda nasil veriyorlar hayretlet icerisindeyim.

Hemen bi bakiyim. 3 kilo vermem lazim. Ama veremedim gitti. 15 kilo 1 ayda nasil veriyorlar hayretlet icerisindeyim.

Bende oyleydom canim ama inan jillian michales super bisii siddetle tavsiye ederim

Bu lesli nedir yaa

youtube den bak ,bir kadın durduğun yerde 3,5 km yürümeni sağlıyor,sokağa falan çıkmana gerek yok yani ..Gerçi o kadar yürüyor o kalça neden öyle bir fikrim yok ama yapanlar zayıflamış :KK69: Leslie sansone 3 mil ...

:KK57::KK57::KK57: bir ayda 15 kilo mu :KK17: gözlerim gerçekten öyle baktı ,nasıl yaaaa ,ne yedin ne içtin ,kaç mil leslie yaptın ayrıntılı yaz :mad:

Fazla bisey yapnadim sabah kahvaltisi iki dilim ekmekle (ekmek sadece kahvaltida) oglen 1 meyve yada bir avuc ceviz findik aksamda normal annemin yaptigi yemekden yedim ayri yemek dahi hazirlamadim yani ...
ama muhakkak lesliyi yaptim 3 mil

Fazla bisey yapnadim sabah kahvaltisi iki dilim ekmekle (ekmek sadece kahvaltida) oglen 1 meyve yada bir avuc ceviz findik aksamda normal annemin yaptigi yemekden yedim ayri yemek dahi hazirlamadim yani ...
ama muhakkak lesliyi yaptim 3 mil

anladım,ama ben öğlen bir meyve yersem üç gün sonra büyük boy üç pizza yerim :D Şaka bir yana çok da olsa verdiğiniz kilo fazlalıklar gitmiş ,peki 20 kilo kaç beden farkettiriyor,bu arada söylemeden geçemeyeceğim bir dahiliyeye gidin ne olur nolmaz,demir,vitamin ,bir şeyler düşmüş olabilir ..Her şey yerindeyse bravo ...Sarkıklarıniz için spor şart ,özellikle plates ..yüz yogası falan ..

Bayanlar 20 klo verdim ama sevinemez oldum yuzum cok coktu ve hafif gulumsesem bile yanaklarimda kirisiklik oluyor bunu nasil duzelticem daha 25 yasindayim bu yasta kiristin diye dalga geciyo evdekilerde ... Tekrar klo alip eski halime doneyim daha iyi diyorum suanda...
Bunun cozumunu bilen varmi
alışırsın..kimsenin lafına aldırma bende 18 kilo verdim yüzümdende gitti tabii..
kiloluykem kilolusun diye dalga geçiyorlardı şimdide sıska diye:KK53:

anladım,ama ben öğlen bir meyve yersem üç gün sonra büyük boy üç pizza yerim :D Şaka bir yana çok da olsa verdiğiniz kilo fazlalıklar gitmiş ,peki 20 kilo kaç beden farkettiriyor,bu arada söylemeden geçemeyeceğim bir dahiliyeye gidin ne olur nolmaz,demir,vitamin ,bir şeyler düşmüş olabilir ..Her şey yerindeyse bravo ...Sarkıklarıniz için spor şart ,özellikle plates ..yüz yogası falan ..

44 beden olmustum simdi 38 ama tabi kalcalardan fazla gitti diyemem :)
Doktorada en kisa zamanda gidim bi kac test yaptirmayi dusunuyorum bende

Konu sahibi sen 1 ayda 15 kilo mu verdin? :KK57::KK57::KK57::KK57:

Lutfen anlat. Bu leslie neyse alayim yapayim :KK53::KK53:

Konu sahibi sen 1 ayda 15 kilo mu verdin? :KK57::KK57::KK57::KK57:

Lutfen anlat. Bu leslie neyse alayim yapayim :KK53::KK53:

Youtube yaz lesli sansone diye videosu cikiyor zaten
Klom fazlaydi zaten ilk gudenlerde odem oldu diye dusunuyorum suan 64 kloyum yaklasik 1 aydir gram bile verebilmis degilim cok yavas ilerliyor az kalan klolar malesef

Youtube yaz lesli sansone diye videosu cikiyor zaten
Klom fazlaydi zaten ilk gudenlerde odem oldu diye dusunuyorum suan 64 kloyum yaklasik 1 aydir gram bile verebilmis degilim cok yavas ilerliyor az kalan klolar malesef

Ben de 20 kilo verip 48 kilo olsam varya ahh dünyalar benim olacak vallam

Back
X