• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülencimin Bebişlere Kavuşma Mücadelesi

eve , her seansa 100 tl veriyorum..
nursevgi canım aynı yaştaymışız sen enrede yaptırıyosun üzme kendini sende inşallah gebe kalırsın canım ya yaşlarımız çok küçük ama nelerle ugraşıyoruz..
asi canım kocamın haberi yokki ama bu yöntemle çok arkadaşım hamile kalmıştı benim :) harbiden komik ya bugün yap yarın akşam idrar testi yapardım varmı böyle bişi :)

hadiya bu yontemle hamile kalandamı oldu peki kocanın haberi yokta adam demiyomu ben niye bardaga bosalıyom bende cok guldum ama yaslarımız gercekten kucuk ankarada anatoliada yapmıstım simdi mustafa bahceciyi dusunuyom hayırlısıkaydirigubbakcemile

gülencim aynı şeyleri paylaışıyoruz ve üstelik aynı yaştayız allah bizim yardımcımız olsun canım bizde haziran gibi başlıyoruz microya inş ilk denemede başarılı oluruz umuyorum ki sende burda bağıracaksın hamileyiiim diye dualarım sninle...

yoksa artık büyüyormuyuz gecen sene benim yaşlarımda pek yoktu bu sene çok var demekki bizim dönemimiz başlıyor artık umarım hemencik bebişlerimize kavuşuruz yaa

nursevgi oldu ama vajinismus hastalarından oldu bu yöntemi ilişkiye giremedimiz için deniyoduk :)
sultan sizdeki sorun nedir ?
nursevgi sizin kacıncı gün embriyo transferi edilmişti

ya sız daha kuçucuksunuz...........gulen canım sen akşama gıtmıyon mu kız..........yaptığın sarmalardan atsana............bak hamıle kalırsam sende kalırsan...........inşşşşşş................bırbırımıze kek borek yapar yollarız........

:D aşk olsun hemen akiam giderken sana getirelim ablacımm

tamam canım................yemış kadar oldum.............canım dıkkatlı ol kendıne ıyı bak

gülencim hayırlısı olsun inşallah canım bizim için.allah hayrılsını nasip etsin bizim için.bizde haziranda baslarız.hamişler dualarınızı bekliyoruz.

akupunkturun ilk meyvesini yedim..
ilk tedavimin aksine ilacsız günüm gecmeden günümde adet gördüm yarın puregona başlıyorum... dualarınızı esirgemeyin ne olurr
figenn sen nerelerdersinn

gülencim
tedavin hayırlı olsun...bizim sayfa kapandımı ...sizlere pek rastlayamıyorum...birbirimizi haberdar edelim...sevgiyle kalın

dün akşam rüyamda 2. tedaviminde olumsuz gectini gördüm hemen ardından 3.yaptırdımı gördüm onundasonucu alamadım transferide burcak hanım yapmış gördüm.. Off allahım terse çıkarsın.. ınşallah olur

kız gulen ben sana bıraz uzun gıyın ort oranı buranı demıştım bakkkkkkkkkk ustun açık kalmışşş......................göööööduuuuunnnnnnmu..............delikafadulden
sen ruyalara kafa takma....inş tersı çıkar...............zaten çok ruya gorur insan böle tedavı sıralaruında............rabbım yardım etsın herkese..........alkisalkisalkis

ayy dün gecede sıcak diye gecelikle uyuduydum hakketten acıkta kalmış herhal

heee heeee:delphin:.............................offf sıkıntı bastı..............beklemek zor ya............

dün akşam rüyamda 2. tedaviminde olumsuz gectini gördüm hemen ardından 3.yaptırdımı gördüm onundasonucu alamadım transferide burcak hanım yapmış gördüm.. Off allahım terse çıkarsın.. İnşallah olur

Canım Allah korusun aklına böyle kötü şeyler getirme
beyninden bunlar geçiyo demekki rüyanada girmiş
hep iyi şeyler düşünki herşey iyi olsun :1hug:

ınşallahh Kızlarrr olumlu olumsuz dşünmeme çalışıyorum ama korkularda var tabi kimse korkusuz başlıyamaz zaten ya

gulencim sen simdi bunamı taktın ya ben ruyalara takılsaydım varya simdiye kafayı yerdim cunku benim kadar ruya goren tanımıyorum ve hepsini uyanınca hatırlarım mesela tup bebege gidecegim zaman taaaa iki ay oncesinden hic gormedigim yerleri ruyamda gidip geziyom tedavi oluyom donuyom oohhhhoooooooo daha neler neler takılma bunlara

merhaba gülen
tedavinin kaçıncı günündesin nasıl gidiyor...gelişmelerden bizleri haberdar et tamam mı canım sevgiler

gulen canim hayirdir ins gelmedin bugun iyimisin merak ettim
eger gelmezsen yarin yumurtalarin toplancak canim dualarim seninle
ins hersey cok guzel gecer
esinde ameliyat olmaz ins

evet kızlar iyiyim şükür bulantılaırm var ama kusmuyorum bugünn sabahtan berii

15 yumurtam var galiba , galinba diyorum bi gün 16 çıkmış bi gün 14 bakalım 15 dedim bende yarın sabah 11de toplama olacak biz gitmedende spermler çözdürülecekk inşallahh olurr

Back
X