Güler misin ağlar mısın bu adama

Boşandınız mı

Aynen, ben ve eşimde aynı şekilde gezmelerde tozmalardayken biri ararsa nispet gb olmasın diye fazla anlatmayız. Evdeyken de aradıklarında ooo çok acaip eğleniyoruz acaip mutluyuz falan demeye gerek yok ki yani :) bir de benim öyle bir inancım var ne zaman eşimle iyiyiz iyi vakit geçiriyoruz diye ağzımdan çıksa akşamına saçma bir sebepten takışıyoruz eşimle. O yüzden en yüzeysel cevaplarla geçiştirmek en iyisi

Çok eğlendiğiniz bir anda çaktırmadan eşinizin telefonundan annesini arayın ve kendi eğlencenize bakın, böylece yüzü ortaya çıkar. Arada da "ya annenleri arayınca neden üzülüyormuş gibi yapıyorsun kadıncağız da yazık inanıyor" deyip basın kahkahayı :) sonra da aaa bu telefon neden açık vs deyin:)))

Eşim mahcup olsun istemiyorum ailesine karşı. Ama bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulur onu merak ediyorum açıkçası

Tövbeler olsun. :)

Ben de annem mutlu olsun diye mutsuz olduğum anlar bile mutlu pozu kesiyorum.
Nasıl ailesi var ki bunların?

Aynen senin gibiyim bende. Gözlerimden yaşlar akarken gülme rolü yaptığımı bile hatırlarım annem sırf üzülmesin diye. Eşimin ailesi çok farklı aslında sıkıntı sanırım onun evladının değil el kızının mutlu olması malesef

Allah akıl fikir versin.
Böyle dar gönüllü insanlardan korusun.
Amin..
Valla sinir oluyorum.

Anne babasız mutlu olmayi onlara ihanet gibi görüyor belli ki ... Uzuleceklerini düşünerek de mutsuz sıkılmış izlenimi veriyor .sizlik bir problem yok gibi adam öyle mutlu oluyorsa bırakın kalsin

Anne babasız mutlu olmayi onlara ihanet gibi görüyor belli ki ... Uzuleceklerini düşünerek de mutsuz sıkılmış izlenimi veriyor .sizlik bir problem yok gibi adam öyle mutlu oluyorsa bırakın kalsin

Kv acaba laf sokup surat mi asiyor? Bizi niye goturmedin diye?
Eşimin ailesinde bu vardı çünkü. Sosyal medyada bile paylasamazdim gittigimiz yeri. Niye bizi goturmedin, niye haber vermedin vs vs. Bazen inanın tatile bile gizli gittiğimiz oldu. Nasıl hastalıklı şeyler bunlar anlayamıyorum

Muhtemelen esinizin sizinle yasadigi herseyden annesi de istiyordur ve esiniz de bunun önüne geçmek icin boyle yapiyordur. Bizde oyleyiz maalesef cunku ne alsak nereye gitsek annesi bana da al beni de gotur modunda. Ilk zaman aldik ettik baktik sonu yok artik sakliyoruz vallahi.
Esim kendisine bi takim alsa babasi hemen baslar ben de alacagim da borc cok kart dolu diye esimin sevincini kursaginda birakirlar hayirli olsun oglum gule gule giy kullan modu hic yoktur. Daha bu haftasonu alisverise ciktik ve esime kiyafet aldik babasigile geldik ama soylemeyelim ki simdi babamin yuregi kalkar dedi ve sakladik aldiklarimizi :)))

Degisecegini sanmiyorum. Degisecek olsa siz soylediginizde hak verirdi. Bu degisimi siz videoya cekebilsdniz ve kendisini bir izlese acaba inanir ve komik duruma dustugunu gorebilir mi? Goremezse de dert etmeyin daha fazla en azindan sizinle olan mutlulugundan calmiyor, sadece karsi tarafa rol yapiyor :)
Aksi olsaydi daha cok uzulurdunuz. Cogu erkek cocuksu yanlarini yanlislarini yetiskinlikte birakamiyor. Gulup gecmeye calisin bence. Degistirme cabasi iliskinizi zedeleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…