- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Benim beyinsiz eşim öyleydi.
Biz gezerken tatildeyken annesi babası aramayagörsün: utanmasa "biz de pinekliyoruz,çok yorgunuz,ne yapalım evdeyiz,aman gezip napıcaz" gibi şeyler söylerdi.
Hatta bir keresinde bunları söylediğinde Eyfel kulesinin önündeydik.
Annesiyle konuşup telefonu kapattıktan sonra karalar bağlar,suçluluk hissiyle boğuşur,vicdan azabıyla boğuşur bende de tat tuz bırakmazdı.
Ailesi onlarsız gezdiğimizi duyunca gezdiğimizi tatilimizi zehir eder," baban hasta,yarına çıkmaz(beni gömer),ben sana dua ediyorum sen bana bunları yap,ne diyim oğlum Allah içine sindirsin bizsiz,merak etmezsin ama yazayım dedim biz iyiyiz" gibi sözlerle taciz ederdi.
Sonuç;boşanma kararı.
Boşandınız mı
Aynen, ben ve eşimde aynı şekilde gezmelerde tozmalardayken biri ararsa nispet gb olmasın diye fazla anlatmayız. Evdeyken de aradıklarında ooo çok acaip eğleniyoruz acaip mutluyuz falan demeye gerek yok ki yani :) bir de benim öyle bir inancım var ne zaman eşimle iyiyiz iyi vakit geçiriyoruz diye ağzımdan çıksa akşamına saçma bir sebepten takışıyoruz eşimle. O yüzden en yüzeysel cevaplarla geçiştirmek en iyisiBen kendi aileme değil ama eşimin ailesine oyleyimdir biraz. Nispet yapıyorlar rahat rahat gezip harcıyorlar diye düşünmesinler diye cok anlatmam. Kendi aileme de çok olmasa da o şekilde yaklaşirim. Yani sizinle ilgili değil bu içiniz rahat olsun.
+1Ailesiz ( anne baba) eğlenmenin ve mutlu olmanın suç olduğu bilinçaltına işlenmiş bir çocuk olarak büyütülmüş
valla ne biliyim. bunca yildir kk takipcisiyim boyle vaka gormedim :) acik acik sorsan bir dahaki sefere ?
Çok eğlendiğiniz bir anda çaktırmadan eşinizin telefonundan annesini arayın ve kendi eğlencenize bakın, böylece yüzü ortaya çıkar. Arada da "ya annenleri arayınca neden üzülüyormuş gibi yapıyorsun kadıncağız da yazık inanıyor" deyip basın kahkahayı :) sonra da aaa bu telefon neden açık vs deyin:)))
Tövbeler olsun. :)
Ben de annem mutlu olsun diye mutsuz olduğum anlar bile mutlu pozu kesiyorum.
Nasıl ailesi var ki bunların?
Aynen senin gibiyim bende. Gözlerimden yaşlar akarken gülme rolü yaptığımı bile hatırlarım annem sırf üzülmesin diye. Eşimin ailesi çok farklı aslında sıkıntı sanırım onun evladının değil el kızının mutlu olması malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?