- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Anasının kuzusu olmaktan kurtulmamış onlarsiz mutlu olursa vicdan azabı duyacağını sanıyor
Benim erkek modelim.
Eşim de böyleydi gerçekten aynısı sonra kendi haline bıraktım o da yavaş yavaş bu saçmalığı bıraktı.Gelecek ümit etmiyor değil mi bu duygudan kurtulamaz mı acaba
Geç kaldın bence :)Bı yaşıma daha girdim
Eşim de böyleydi gerçekten aynısı sonra kendi haline bıraktım o da yavaş yavaş bu saçmalığı bıraktı.
Annesi despot ve mutsuz olan çocuklar büyüyünce bizimkiler gibi oluyor
Bizim anne de böyle ne yazıkkiEşim de böyleydi gerçekten aynısı sonra kendi haline bıraktım o da yavaş yavaş bu saçmalığı bıraktı.
Annesi despot ve mutsuz olan çocuklar büyüyünce bizimkiler gibi oluyor
Ben kendi aileme değil ama eşimin ailesine oyleyimdir biraz. Nispet yapıyorlar rahat rahat gezip harcıyorlar diye düşünmesinler diye cok anlatmam. Kendi aileme de çok olmasa da o şekilde yaklaşirim. Yani sizinle ilgili değil bu içiniz rahat olsun.Gerçekten mi benimki bu dünya da tek zannediyordum
Ben olsam dokunmazdım sanırım varsın böyle olsun. Değiştirmeye çalışırken ters tepebilir bu riski alamam.
Ve bizim ailede de bu vardır. Babam eğlenceli şeyler yapacağımızı ya da pahalı bir şey aldığımızı ya da bazen gezeceğimizi babanemden saklarkafa rahatlığı yani sen bozma bence kocanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?