Kızlar eşim özünde iyi biri ( ne demekse bu
) Beni kırmamaya çalışır alttan alır vb. Ama garip huyları var şimdi onlardan bahsedicem size. Yorumlarınızı bekliyorum
1--> Evde çok mutluyuz oturuyoruz eğleniyoruz bir anda bir telefon geliyor Annesi. Eşim telefona cevap verir ama üzüntüden ölecek sanki. Hiç ne yapalim anne oturuyoruz öylece dışarı çıktığımız yok evde sıkılıp duruyoruz vb. dokunsan ağlayacak. Ben aynen ne diyo la bu falan oluyorum
2--> Dışarı çıkıyoruz arabadayiz. Diyelim ki güzel bir yere yemek yemeğe gidiyoruz. Telefon çalıyor Babası. Eşim telefona cevap verir. Müziğin sesini tamamen kısar ama. Ne yapalım baba ( yine mutsuzluktan ölecekmiş gibi) Bizde evin bir kaç eksiği var markete gidiyoruz der. Ben aa aa amaa şey değil miydi yaa yemek hani falan oluyorum
3-- > Eşim gezmeyi çok sever. Kaldığımız yerin turistlik yerlerine gidiyoruz. Videoya alicaz kızlar. Yemin ederim videoda Anne yok siz geldiğinizde sizide götürcem yok çoklukla gezmek daha iyi gibisinden laflar. Ben mal gibi kameraya bakarken kendimi buluyorum düşünün
Veee bunun gibi bir sürü örnek. Bazen böyle yapma diyorum tartışma başlıyor sen yanlış anlıyorsun ne alakası var gibisinden kabullenmiyor. Ya bu kadar korkuyordun niye evlendin o zaman diyorum. Sonradan düşünüyorum ama mutlu olmam içinde çabalıyor her ne kadar annesinden saklasada. Bilemiyorum üstüne çok gitmeyip böyle mi olsun diyeyim yada değiştirmeye mi çalışayım arkadaşlar ne dersiniz