Hayır:) sadece arsanın 50 milyarıni verecek50 bine 3 tane müstakil ev mi yapilcakmis? hö
Merkezde olursa üç ev olmaz yaniKöy yeri hariç merkezi hiçbir yerde 1 dönüm araziye 3 müstakil ev yapmazsınız (ancak 100 er metrekare olursa bu ihtimal) çünkü birçok belediye arazinin 1/3 ne imar izni veriyor. Plan yapıyor ama kimse karışmasın istiyorsanız, planlarınızı kimsenin yanında konuşmayın. İstemediğinizi açık ve net bir şekilde söyleyin, eltinizle beraber yuvarlak cümleler kurmayın.
Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz Allah aşkına üç elti aynı bahçede oturulur muKaynimlarla oturcaz sözde aynı arsada ama eminim kaynanam bizden çıkmaz zaten. Yok eşim hayır diyor iyiki
Teşekkürler valla süpersin cevapların:) hep beğeniyorumBen yok derim olur biter. Bir arada yasamak istesem kendi ailemle bir arada yasardim sonucta.
Yok kız ne oturması aman aman eşime dedim ben.oturmam netim bu.konuda diyeAklınızı peynir ekmeklemi yediniz Allah aşkına üç elti aynı bahçede oturulur mu
Birde kv gelecek iki günde birbirinizi gırtlaklarsınız
Alacağınız yerin belediyesinin ne kadar imar izni vereceğini araştırmanız lazım. Arsa sizin olsa dahi istediğiniz gibi kullanamazsınız. Belediyenin o bölge için bir imar sistemi varsa evi de ona göre yapmanız lazım kat sayısı, dış çıkıntılar vs.Merkezde olursa üç ev olmaz yani
Burda öğrendim bunu ama üç katlı ev olur mesela diyorum yani bunu ozaman1 dönüme 3 evi nasıl sığdıracakmış imar izni çıkmaz zaten. Boş hayaller kurmasın.
Sizde sen ikna et dediğinde anne bende istemiyorum zaten deseydiniz keşke.
Yerine göre değişir. Yazlık bölgelerde daha az oranda çıkıyor imar izni mesela.. Bu arada bu tür planlarınızı eşinizin ailesinin yanında konuşmamanızı tavsiye ederim,daha bebeği büyüteceksiniz de işe gireceksiniz de ..en son eş ailesi ile aynı binaya da böyle bir düşünce ile geçmiştiniz ..sonucu kendiniz gördünüz.Hem çift olarak birlikte hayal kurmak farklı, aile üyeleri ile bunu fikir olarak paylaşmak ayrı şeyler.Belki onlar da kendilerince böyle bir beklenti içinde olduğunuzu düşünmüş tüm çocuklarına adil olmak için kendilerimce böyle bir çözüm bulmuşlardır..Burda öğrendim bunu ama üç katlı ev olur mesela diyorum yani bunu ozaman
Hayır onlar en başından beri hep birlik.otutalim dediler aynı bina evlendiğimden bu yana. Eşim anlatirken önüne birşeyler ekecegim falan bir dönüm istiyoruz dedi. Onlar bunu hemen düşünmüş malesef ve hiç gelinler rahatsız olur mu ister mi yok. Neyse ben hayır derim tabiki iş kesinlesse eşimde hayır dedi. Zor kaçtım zaten kv yanından ben taşınıpYerine göre değişir. Yazlık bölgelerde daha az oranda çıkıyor imar izni mesela.. Bu arada bu tür planlarınızı eşinizin ailesinin yanında konuşmamanızı tavsiye ederim,daha bebeği büyüteceksiniz de işe gireceksiniz de ..en son eş ailesi ile aynı binaya da böyle bir düşünce ile geçmiştiniz ..sonucu kendiniz gördünüz.Hem çift olarak birlikte hayal kurmak farklı, aile üyeleri ile bunu fikir olarak paylaşmak ayrı şeyler.Belki onlar da kendilerince böyle bir beklenti içinde olduğunuzu düşünmüş tüm çocuklarına adil olmak için kendilerimce böyle bir çözüm bulmuşlardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?