gülme komşuna gelir başına!!

Kuzenle evlenmek nedir ya geçen gün bir konuda daha gördüm midem kalktı. Teyzeye kaynana demek normal bir şey değil sizin kuzeninizle üst soyunuz kardeş kardeş Etrafta başka erkek mi yok mahalle bakkalıyla sokaktaki sütçüyle evlen daha iyi

Bir de daha 22 yaşındasın belli bir yaşı geçip zorundalık hissetsen hadi neyse

gülme komşuna gelir başına diye alsında ben size söylemek istiyorum konu sahibi bu kadar sevindirik olmayın bence

malesef degısıyor hıc kımse gorundugu gıbı degıl ınan degıl
Sık görüştüğün akrabanı bilirsin az çok. Ben mesela kendi teyze oğlumla asla evlenmem. Akraba ile evlenmeye karşı olmamın haricinde teyzemin ve oğlunun genel karakterini bildiğim için asla. Hatta benim arkadaşlarımdan istedikleri de oldu kendilerinin tanıştırmadım bile.

Sizinki biraz bile bile lades olmuş. Boşanmaktan başka çareniz yok gibi.

Yaşadıklarınıza üzüldüm umarım bundan sonra her şey çok güzel olur lakin genç bir kadının başka bir genç kadın için gülme komşuna demesini hoş bulmuyorum, kuzeninizde aynı sizin gibi kötü bir evlilik geçirmiş, herkesin derdi kendine yetiyor, kız evliliğindeki sorunlarla uğraşırken sizi aramayı düşünemezdi, ki sizde onun evliliğinden, durumundan bi’habermişsiniz zira sizde evliliğinizdeki sorunlarla boğuşuyormuşsunuz.

Anneniz de, gülme komşuna dediğinizde, kayınvalideniz de kardeş, öyle yapmışlardır demiyorum ama genelde belli yaş grubu kardeşler kendi aralarında bin türlü insanın dedikodusunu döndürür, vaktiyle belki anneniz bile birileri hakkında konuştu bilemezsiniz, ki zaman zaman kardeşler küser barışır, birbirlerine sayar söver bir kardeşe gider sen haklısın der diğerine gider sen haklısın der fakat gün gelir yine birbirine sarılırlar.

Siz siz olun yaşadıklarınızı başkalarının omzuna yüklemeyin, siz ve aileniz baştan yanlış yapmışsınız, akraba evliliği yapanların hepsi mutlu olsun inşaallah ama ben akraba evliliğine karşıyım, gençler anlaşamayıp ayrıldığında akrabalık ilişkileri zedeleniyor, hadi siz toysunuz ailenizin bunu öngörebilmeliydi, artık olan olmuş siz önünüze bakın ve başkalarının üzüntüsünü de sizinkiyle ne yarıştırın ne de üzüntülerine sevinin.

Kötüsünüz, kötü...

Belli bayağı kahrolmuşsunuz kızın durumuna..

keske bende sık gormus olsaydım bu ınsanları az cok cok bılırdım tavrım ona gore olurdu ama kuzenımı teyzemı nerdeyse dugun olucak da bayramda bın de bır gorucem de kı zaten pekte bır muhabbetımızde de yoktu olan bana ve bebegıme oldu tabı akraba ılıskılerıde zedelendı bı o kadarda

konuyu acmamın nedenı kendımı fesat yada kotu ılan etmek degıldı sadece ınsanın basına aynı dert bela gelınce aynı yerden vurulunca ancak o zaman ınsanlar empatı yapıyor yoksa aman onun kızı su degılmı dıye elestırmeler kucuk gormeler horlamalar oluyor

Ben seni çok iyi anlıyorum.

Bence de gülmeyin komşunuza şu an gülen sizsiniz gibi geldi iyi ya da kötü birinin yuvası yıkılıyor bir oynamadığınız kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…