Sık görüştüğün akrabanı bilirsin az çok. Ben mesela kendi teyze oğlumla asla evlenmem. Akraba ile evlenmeye karşı olmamın haricinde teyzemin ve oğlunun genel karakterini bildiğim için asla. Hatta benim arkadaşlarımdan istedikleri de oldu kendilerinin tanıştırmadım bile.malesef degısıyor hıc kımse gorundugu gıbı degıl ınan degıl
Kötüsünüz, kötü...eski konularıma okuyanlar belki bilirler. akraba evliligi ve sonuç boşanma asamasındayım.
çok zor günler geçirdim. bu süreçte benim ve ailemin yanında çok az yakınımız durdu .
sorunu sucu bana attılar erkek tarafına toz kondurmadılar tabikide.
bir diger teyzemın kızıda 1 ay evli kalıp benim yasadıgım seylerı yasamıs ve oda ben bu ınsanlarla yapamam dıyerek davasını acmıs bulunuyor.
bu teyzem bır kez olsun annemi arayıp mimi nasıl demedı erkek tarafını tuttu bugün arıyor ki abla kızım söyle üzgün böyle iftiralar atıyorlar diye dert yandı.
demem o ki kimsenin ahı kimsede kalmıyor. birine bile isteye bir kötülükte bulunduysak o bize eninde sonunda dönüyor. ilahi adalet tecelli edecegi günü zor zamanlar yasatan bu insanları affetmeyecem.
hayat devam ediyor bazı ınsanlar büyük bir ders oluyor ınsan kendıne onem vermelıymıs bunu acı sekılde anladım.......
paylasmak ıstedım sadece :)
Belli bayağı kahrolmuşsunuz kızın durumuna..tabiki o kıza cok uzuldum dertlestım onlar benı aramadıgı halde.
lakın akrabaları bılırsınız agız aramalar sureklı dedıkodu yapmalar olmamıs seylerı oldu gostermeler bızım aıle etrafında fazlaca var bu ınsan tıplerınden ama cokta zoruma gıtmıstı ben o durumda ıken benımle alay edıp dedıkodumu yapmaları
keske bende sık gormus olsaydım bu ınsanları az cok cok bılırdım tavrım ona gore olurdu ama kuzenımı teyzemı nerdeyse dugun olucak da bayramda bın de bır gorucem de kı zaten pekte bır muhabbetımızde de yoktu olan bana ve bebegıme oldu tabı akraba ılıskılerıde zedelendı bı o kadardaSık görüştüğün akrabanı bilirsin az çok. Ben mesela kendi teyze oğlumla asla evlenmem. Akraba ile evlenmeye karşı olmamın haricinde teyzemin ve oğlunun genel karakterini bildiğim için asla. Hatta benim arkadaşlarımdan istedikleri de oldu kendilerinin tanıştırmadım bile.
Sizinki biraz bile bile lades olmuş. Boşanmaktan başka çareniz yok gibi.
Ben seni çok iyi anlıyorum.tabiki o kıza cok uzuldum dertlestım onlar benı aramadıgı halde.
lakın akrabaları bılırsınız agız aramalar sureklı dedıkodu yapmalar olmamıs seylerı oldu gostermeler bızım aıle etrafında fazlaca var bu ınsan tıplerınden ama cokta zoruma gıtmıstı ben o durumda ıken benımle alay edıp dedıkodumu yapmaları
Bence de gülmeyin komşunuza şu an gülen sizsiniz gibi geldi iyi ya da kötü birinin yuvası yıkılıyor bir oynamadığınız kalmışeski konularıma okuyanlar belki bilirler. akraba evliligi ve sonuç boşanma asamasındayım.
çok zor günler geçirdim. bu süreçte benim ve ailemin yanında çok az yakınımız durdu .
sorunu sucu bana attılar erkek tarafına toz kondurmadılar tabikide.
bir diger teyzemın kızıda 1 ay evli kalıp benim yasadıgım seylerı yasamıs ve oda ben bu ınsanlarla yapamam dıyerek davasını acmıs bulunuyor.
bu teyzem bır kez olsun annemi arayıp mimi nasıl demedı erkek tarafını tuttu bugün arıyor ki abla kızım söyle üzgün böyle iftiralar atıyorlar diye dert yandı.
demem o ki kimsenin ahı kimsede kalmıyor. birine bile isteye bir kötülükte bulunduysak o bize eninde sonunda dönüyor. ilahi adalet tecelli edecegi günü zor zamanlar yasatan bu insanları affetmeyecem.
hayat devam ediyor bazı ınsanlar büyük bir ders oluyor ınsan kendıne onem vermelıymıs bunu acı sekılde anladım.......
paylasmak ıstedım sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?