- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ise yaramasina sevindimmAzonce aynı komunun kapananini okuyodum o kadar gulmek geciyodu ki kahkaha atnaua basladim komik bisi olmamasına rağmen. Bulasici galiba. Gelip tesekkur edeyim dedim.
ayni bende oyleyim aslinda cok uzuluyorum ama anlatilirken guluyorum tutamiyorum kendimi nasil kiziyorum kendime sonra.insanlr kendilerine guldugumu saniyo.bu nasil gecer ki yokmu ki bi caresiAynı sorun bende de var.Özellikle üzücü bişiyler anlatılırken, gerçekten istemsiz bi şekilde gülüyorum.Ama ben nerdeyse çocukluğumdan beri böyleyim, özellikle gözgöze dinlerken oluyo, kesinlikle içimden gelmiyo ama tutamıyorum iştekimbilir ne kadar fesat olduğumu, dertlerine içten içe ne kadar sevindiğimi düşünüyorlardır halbuki alakası yok.
Niye atiyosun ki, istemsiz mi oluyor?keske bnmkide gulumsemekle kalsa bildigin kahkaha atiyorum
arkadaşlar bana yardım edin birisi bana ciddi bişey anlatırken gülüyorum hiç istemiyorum ama kendimi tutamıyorum gülüyorum karsimdaki kişilerde yanlış anlıyo haliyle..kendime acayip sinir oluyorum bu yüzden bunu nasıl yenerim bu bende 1 senedir var önceden böyle bişeym yoktu napıcm benn...
kendi kendimize yenemezmiyiz bunu bende ayniyim genelde esimle ailemle knsurken oluyo yanlis anliyolar onlardabende öyleyim hiç ciddi olamıyorum erkek arkadaşımla kavga ediyoruz kendime savunmak yerine gülüyorum istemsizce çok kötü bişey sonra dalga geçtiğimi düşünüyo daha çok büyüyo ağlamam gereken yerde bile gülüyorum ayy ne gıcık bi durum![]()
kendi kendimize yenemezmiyiz bunu bende ayniyim genelde esimle ailemle knsurken oluyo yanlis anliyolar onlarda
bende sonradan oldu bir senedir falan.kaynanam kac defa cinnet gecirtmisti ondanmi oldu bilmiyrmaynen öyle ya bilmiyorum ki oldum olası böyleyim nasıl atlatcam bilmiyorum![]()