Sizin 2'nci Onun ilk evliligi mi ?Selam hanimlar soze nasil baslayim kendimi nasil ifade edeyim bilmiyorum bunaldım daraldim ve artik cikmazdayim konusacak kimsem yok en azindan burdan icimdekileri atayim dedim
Bu benim ikinci evliliğim ve suan ikinci senem ilk evliligimin kotu sonuçlanmasından sonra bir umutla ikinci evliligimi yaptim uzun zaman sevgiden ilgiden eksik kalinca bi ozlemle ikinci bahara yelken actim bu evliliğim gorucu usulu bi evlilik oldu 6-7 ay kadar gorusup hemen evlendim gorusme asamasinda sevgi dolu ilgi dolu insan evliligin ilk senesinden sonra duvar gibi oldu ne bi guzel soz ne ilgi alaka oturup sohbet bile edemiyoruz konusmak birşeyler yasamak paylasmak icin gosterdigim caba boşa gidince bende biraktim artik geldigimiz noktada ikimizde kabuguna cekilmis iki ev arkadaşı gibi olduk ben bunun icin mi evlendim 8 sene bunun için mi bekledim ben sevgiye ilgiye açım sevilmek ilgi görmek isterken yine husran yaşıyorum lutfen soylermisiniz bu durumu nasil çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
İlk evlilik kötü bir sebeple bitti ise neden ikincisinde bu kadar hızlı davrandınız ki. Yani 6 - 7 ay görüşüp evlenmek hızlı geldi bana. Bir terapiste gidin , oturup beklentilerinizi ifade edin. Bunları denediniz mi?
Sizin 2'nci Onun ilk evliligi mi ?
Bu konu ile ilgili iletişime geçmeyi denediniz mi eşinizle?
beni anlatıyosunuz 10 yıl evlenmedim bende ikinci kez evlendim cehennemde gibiyiz bi kızım var2 yaşında onun ilk eşinden bi oğlu var sürekli babaannesine dedikodu getirip götürüyor yanımızda yaşamaya başladığından beri tamamen koptuk aynı iki üniversite arkadaşı gibiyizSelam hanimlar soze nasil baslayim kendimi nasil ifade edeyim bilmiyorum bunaldım daraldim ve artik cikmazdayim konusacak kimsem yok en azindan burdan icimdekileri atayim dedim
Bu benim ikinci evliliğim ve suan ikinci senem ilk evliligimin kotu sonuçlanmasından sonra bir umutla ikinci evliligimi yaptim uzun zaman sevgiden ilgiden eksik kalinca bi ozlemle ikinci bahara yelken actim bu evliliğim gorucu usulu bi evlilik oldu 6-7 ay kadar gorusup hemen evlendim gorusme asamasinda sevgi dolu ilgi dolu insan evliligin ilk senesinden sonra duvar gibi oldu ne bi guzel soz ne ilgi alaka oturup sohbet bile edemiyoruz konusmak birşeyler yasamak paylasmak icin gosterdigim caba boşa gidince bende biraktim artik geldigimiz noktada ikimizde kabuguna cekilmis iki ev arkadaşı gibi olduk ben bunun icin mi evlendim 8 sene bunun için mi bekledim ben sevgiye ilgiye açım sevilmek ilgi görmek isterken yine husran yaşıyorum lutfen soylermisiniz bu durumu nasil çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
beni anlatıyosunuz 10 yıl evlenmedim bende ikinci kez evlendim cehennemde gibiyiz bi kızım var2 yaşında onun ilk eşinden bi oğlu var sürekli babaannesine dedikodu getirip götürüyor yanımızda yaşamaya başladığından beri tamamen koptuk aynı iki üniversite arkadaşı gibiyiz
Peki siz ne bekliyorsunuz evlilikten?
Yani evlilik dediğiniz şey dünyanın en sıkıcı en manoton şeyi zaten
Kadınlar bunu anlamıyor sanıyor ki evlendikten sonra prenses olucak bunu bulamayınca da üzülüyor
Her gün dibdibe ilgi nasıl olucak
Biraz rahat bırakın eşinizi ve kendinizi
Sizde ilgilenmeyin
O size gelir zaten
Sürekli benimle ilgilenmiyorsun derseniz ters teper bu kadın ne istiyor yeter diye düşünür erkek
Bu kadar ilgiye aç olmayın ya
ilgiden kastınız ne ?
sürekli sürprizler yapması mı mesela ? her gün bir şekilde bir aktivite bulmak mı ? yada sürekli sevgi sözcükleri duymak mı ? romantizmin hep olması mı ?
Yani şu anda hepimiz aynıyızYani soyle anlatayım bi insanin hayatinda guzel seyler oluyorsa belki evlilikten cok sey beklemesede mutlu olabilir ama benim yasadigim yer cok kucuk bi yer tek eglencem tv ve telefonum oyle gideyim alisveris yapayim gezeyim deme sansim yok hani illaki oluyor bunlar ama oda cok nadir zira gittigin yerler hep aynı yerler farklilik yok yani evlilik kadar monoton bi hayatim var ikinci olarak
Yaklasik 6 aydir sizin dediginizi yapıyorum ama eşimde bi degisiklik yok belki zamanla duzelir diye umut ediyorum suan
Cok buyuk beklentiler icinde degilim yemek yaparken gelip yanagima bir öpücük kondurmasi canim cicim demesi dokunmasi yani gun içinde ruhuma dokunacak bir kac sey soylemesi yapmasi yeterli bana
13 yaşında ama yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmiş durmadan menfaati için bana iyi görünmüş hemde ne kabus yaşıyorumAllah sizede sabir versin banada sizin durum cocuklarda ötürü biraz daha karmasik cocuk kac yasinda biraz daha buyuyunce sanirim dedikodu olayini bırakabilir belki o zaman rahat edersiniz ama evde sevgi ilgi olmayinca evlilik resmen kabus oluyor
Yani şu anda hepimiz aynıyız
Her yer kapalı yasaklar var
İşte yeni açılıyor
Ülkenin durumu belli insanlae geçinemiyor maddi manevi herkes çökmüş
Siz çalışmıyorsunuz galiba eşiniz çalışıyor eve yorgun argın gelip sürekli benle ilgilen diyen bir eş sıkıcı değil mi?
Biraz burdan bakın
Valla ben eve gidiyorum kimseyle konuşasın gelmiyor
O zaman ayrılacaksın yapıcak birşey yokHayir canim oyle düşündüğün gibi gel benimle ilgilen diyerek adamın kafasini patlatan biri degilim ama 1 senedir bu sikinti var benide anlayin 8 sene bekleyip guzel seylerin hayali ile evlenmis bi insanim bende biraz mutluluk benimde hakkim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?