Gulmeyen kaderim

Hakli olabilirsiniz zaten konusmaya calistigimda herseyi normal olarak gordugunu soyluyor yani diger insanlar nasilsa bizde.oyleyiz diyor belkide ben beklentileri yuksek tuttugum ozlem duyduğum icin bana yetmiyor diyecegim ama yinede cok eksik seyler var

13 yaşında ama yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmiş durmadan menfaati için bana iyi görünmüş hemde ne kabus yaşıyorum

Daha cocuk belki annesinin felan doldurusuna gelmistir kim ne derse ona inanır o daha birinin etkisi olmasa bu sekilde davranmaz diye düşünüyorum illaki birileri boyle yapmasını söylemiştir

O zaman ayrılacaksın yapıcak birşey yok
Zorla olmaz ki bu işler
Adam odunsa odun yani
Şimdi ne desek boş

Maalesef adam bana ilgi göstermiyor diye ayrilsam babam bi daha yuzume bile bakmaz ikinci kez ayrilmak suan icin bana en uzak.ihtimal mecburen careler arayip en azindan biraz daha duzelmesini saglamaktan baska carem yok

tabi ilişkilerinizin dinamiklerini bilmemiz mümkün değil. ama çift olup evlendiğinize göre aranızda belli bir enerji akışı olmuş olmalı.

tabi ilişkilerinizin dinamiklerini bilmemiz mümkün değil. ama çift olup evlendiğinize göre aranızda belli bir enerji akışı olmuş olmalı.

Evet tanistik 1 hafta sonra hersey çok guzel seviyeye gelmisti o yuzden 6 ayda evlenmeye ikna oldum

Maalesef adam bana ilgi göstermiyor diye ayrilsam babam bi daha yuzume bile bakmaz ikinci kez ayrilmak suan icin bana en uzak.ihtimal mecburen careler arayip en azindan biraz daha duzelmesini saglamaktan baska carem yok
Ev arkadaşı gibi olmaktan kastınız ne biraz açar mısınız?

Ev arkadaşı gibi olmaktan kastınız ne biraz açar mısınız?

Yani kadin olarak beklentilerim var sohbet etmek konusmak istiyorum ayni odadayiz onun elinde bir telefon benim elimde bir telefon azicik sohbet etmek istiyorum bir kac sey soruyorum kisa cevaplar yada anlamsiz cevaplar aliyorum benimde şevkim kaciyor böyle olunca otur otur sonra git yat haftanin her gunu boyle yada buna yakin geciyor

Adam bir düzenim olsun, evde bir kadın olsun diye evlenmiş. Ruhu ölmüş. Sizin beklentileriniz çok normal. Cinsel hayatınız nasıl ayıptır sorması? Eğer iyiyse ordan kırmaya çalışabilirsiniz eşinizin kabuklarını. Belki biraz zorlasanız aranızda bi iletişim gelişebilir ama olmuyorsa da böyle kabul edip yaşanmaz ki.

Anladım sohbet muhabbet bile yok yani :/ Olay yine telefona sosyal medyaya çıkıyor gibi geldi bana, digital bağımlılıklar malesef ilişkileri kötü etkiliyor.. Birlikte bişeyler izlemeyi teklif ediyor musunuz mesela dizidir filmdir bişey?

ufak örnekler bunlar
mesela işten gelince sarılıp öper mi veya siz öper misiniz?
naber canım nasılsın vs konuşur mu?
bunları yine yapıyorsa ışık var bu adamda :)

çok ilgili iseniz biraz uzak durun ama trip falan atmayın
neşeli tatlı durun yine evin içinde.. kendi kendinize şarkı söyleyin falan
aldırmıyormuş gibi yapın
çocuğunuz var mı bu arada?

2 nci senemiz oda ilk zamanlar da cok iyiydi ama sonradan cinsellikte monotonluga yenildi ama hala haftada 2 kez birliktelik oluyor oda olmasa sanirim hepten kafayi yerim

Daha cocuk belki annesinin felan doldurusuna gelmistir kim ne derse ona inanır o daha birinin etkisi olmasa bu sekilde davranmaz diye düşünüyorum illaki birileri boyle yapmasını söylemiştir
canım emin ol insan 13 yaşındada olsa yinedi iyiyi kötüyü bi nebzede olsa ayırt eder yaşadıklarımı ben biliyorum sen keşke babam olsaydın diyen çocuk benim arkadmadn babaannesine dedikodu vermiş annesi ölmüş küçükken mikrop bi babaannesi var sürekli laf didikler oğluna yetiştirmek için defalarca onu uyardım bak burasi bizim evimiz babaannene laf taşıma huzurumuzu kaçırıyor diye kimse sakın çocukla adamla evlenmesin ben öksüz diye acıdım yanıldım boşa dememiş atalar acıma öksüze....

Kendisi film izlemeyi sevmez ama sevdigi 2 dizi var onlari birlikte izliyoruz ondada zaten dizi izliyor diye sohbet etmiyoruz

Hayir onunda ikinci evliliği
ilk evliliklerden çocuklarınız falan var mı ?

Belki maddi sıkıntılar vs vardır.

Kafası şu günlerde başka şeylerle doludur

Hergün sevgi sözcükleri söylemek bir süre sonra olmuyor.

Bence önce romantik bir akşam yemeği hazırlayın , güzelce giyinin ve sorun bakalım ne dersi varmış.

Ben verdiginiz örnekleri yapsın diye ugrasiyorum inan onlari yapsa bile yeter.bana isten gelince bi öpücük bi guzel soz bile yeterli olur diye dusunuyorum hep

Ben verdiginiz örnekleri yapsın diye ugrasiyorum inan onlari yapsa bile yeter.bana isten gelince bi öpücük bi guzel soz bile yeterli olur diye dusunuyorum hep
işten gelince selamlaşmıyor musunuz hiç :)
eve gelince hoşgeldin diyip opmez misiniz? sarılmaz mısınız?
o yapmıyorsa siz yapın.. ne olacak eşiniz değil mi?
sonra da dediğim gibi yapın kendi hayatınıza bakıp onu umursamıyor gibi yapın
çocuk var mı demiştim ama

Hayir canim ikimizinde çocukları yok maddi sikinti illaki var ama oyle karalar baglayacak kadar.degil.soylediginiz seyi de kismen yaptim ama adamin kendi fikrince bizim evliligimiz zaten normal hic sorun var gibi görmüyor adam

Kendisi film izlemeyi sevmez ama sevdigi 2 dizi var onlari birlikte izliyoruz ondada zaten dizi izliyor diye sohbet etmiyoruz
Film izlemeyi sevmeyen insan da ilk defa duyuyorum Dizileri de tahmin edebiliyorum şu vurmalı-kırmalı silahlı-sopalı askerli-terörlü olanlardır kesin Valla ne diyim bilemedim.. Biraz bir hödükle evlenmişsiniz galiba öyle demek istemezdim ama.. Sizi normal olduğuna boşuna ikna etmeye çalışmasın yani böyle bir evlilik pek normal değil bence.

Ben yaptim bu son 1 senenin ilk 6 ayinda baya ugraslar verdim ama baktim degisiklik yok bende ona ayak uydurdum artik bende yapmiyorum

Cocuk olayini yazmistim ama sanirim size yazmamisim cocuk yok canim

Sevmiyordan kastim daha izlerken gormedim iki dizisi var onlari izler onun harici tv pek açılmaz evde haberleri bile izlemez varsa yoksa telefon ordada facedeki instagramdaki videolari izler dizi konusunda tam ustune bastiniz aynen dizi secimi o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…