Diyelim ki gün içinde seni seviyorum dediniz ondan beklemeden cevap verir mi ? Siz de adım atabilirsinizSelam hanimlar soze nasil baslayim kendimi nasil ifade edeyim bilmiyorum bunaldım daraldim ve artik cikmazdayim konusacak kimsem yok en azindan burdan icimdekileri atayim dedim
Bu benim ikinci evliliğim ve suan ikinci senem ilk evliligimin kotu sonuçlanmasından sonra bir umutla ikinci evliligimi yaptim uzun zaman sevgiden ilgiden eksik kalinca bi ozlemle ikinci bahara yelken actim bu evliliğim gorucu usulu bi evlilik oldu 6-7 ay kadar gorusup hemen evlendim gorusme asamasinda sevgi dolu ilgi dolu insan evliligin ilk senesinden sonra duvar gibi oldu ne bi guzel soz ne ilgi alaka oturup sohbet bile edemiyoruz konusmak birşeyler yasamak paylasmak icin gosterdigim caba boşa gidince bende biraktim artik geldigimiz noktada ikimizde kabuguna cekilmis iki ev arkadaşı gibi olduk ben bunun icin mi evlendim 8 sene bunun için mi bekledim ben sevgiye ilgiye açım sevilmek ilgi görmek isterken yine husran yaşıyorum lutfen soylermisiniz bu durumu nasil çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
Diyelim ki gün içinde seni seviyorum dediniz ondan beklemeden cevap verir mi ? Siz de adım atabilirsiniz
Erkekler bizim kadar ince düşünmezler ki . İlk siz söylediniz ilk siz adım attınız onlar bunun farkında olmazlar . Onlar için olmuş mu olmus denilmiş mı denilmiş . Demiş mı demiş .Evet o sekilde söylüyor sağolsun ama kendinden ilk adım asla gelmeZ
Erkekler bizim kadar ince düşünmezler ki . İlk siz söylediniz ilk siz adım attınız onlar bunun farkında olmazlar . Onlar için olmuş mu olmus denilmiş mı denilmiş . Demiş mı demiş .
Evlenmedende böyle bir insan olacağına dair ip uclari vermiş olmalı. Bi düşünün!? Yada o zamanlar az ilgi bile size cok gelmiş gözünüzûdoldurmus olabilirmi?
Bu hemen hemen bütün erkekler için aynı sekilde . Siz söyleyince söylüyorsa varsın olsun ilk siz deyin . Karşılığını almadiginizda üzülürsünüz bir karşılığı var sadece önce sen önce ben olayını çıkarın hayatınızdan . Erkekler sıkbogaz edilmekten hoşlanmaz . Sen söyle yaotin böyle dedin böyle oldu . Onun yerine sevildiğinizi mı duymak istiyorsunuz seviyorum deyin ,dokunmasını mı istiyorsunuz dokunun karşılığı olduktan sonra da dert etmeyinÇok ama çok haklısın hayata bakış açilarimiz o kadar zit ki ak ile kara gibiyiz
Bu hemen hemen bütün erkekler için aynı sekilde . Siz söyleyince söylüyorsa varsın olsun ilk siz deyin . Karşılığını almadiginizda üzülürsünüz bir karşılığı var sadece önce sen önce ben olayını çıkarın hayatınızdan . Erkekler sıkbogaz edilmekten hoşlanmaz . Sen söyle yaotin böyle dedin böyle oldu . Onun yerine sevildiğinizi mı duymak istiyorsunuz seviyorum deyin ,dokunmasını mı istiyorsunuz dokunun karşılığı olduktan sonra da dert etmeyin
Ben eşinizin problemli bir insan olduğu izlenimine kapılmadım. Adam klasik yurdum erkeği. Şiddet, aldatma, kumar, alkol problemi yok. Bunlar iyi tarafları. Normal zaman olsa haklısınız derdim ama hayatı güzelleştiren ne varsa 1,5 yıldır yasaktı. Gezemediniz, tatile, alışverişe, pikniğe, yürüyüşe, kahvaltıya gidemediniz. Bunlar hayatın soluğunu genişleten alanlar.
Şu anda ben dahil kimsenin tadı yok. Canım ciğerim çocuğumla ilgilenecek enerjim yok, sırf elimde telefon boş boş sosyal medyada geziyorum. Bence bu sürecin geçmesini bekle çünkü eşinin zararlı alışkanlıkları yok. Yazık adam da bezmiştir herkes gibi.
Bunun farkına varmicaktir maalesefAslinda ilk o soyledi ben soyledim diye hic takintim olmadi onuda sorun etmiyorum ama insan hic beklemediği.bi anda guzel bi hareket guzel bi söz duyup mutlu olmak istiyor benim aslinda.tek ihtiyacim bu
Bunun farkına varmicaktir maalesef
adamı hedef tahtanın 12 sinden çıkar onu tam merkeze koymuşsun. Onu düşünme yaptıklarını düşünme MEŞGULİYET ve ÖNCELİKLERİ değiştir eşimi5.- 6. Sıralara koy o mendi haline nir kalsın .Üzerindeki bakışlar çekilsin adamın. I zaman o kendine bakacak . Biraz kendi kabuğunuza çekilin. Bedenen değil ruhen çekilin. Kendinizi dinleyin. Sen de beklentilerini sıfırla hiç bir şey bekleme.Çünkü sen ona yaptın mı ki beklentinin aynısını?Cok buyuk beklentiler icinde degilim yemek yaparken gelip yanagima bir öpücük kondurmasi canim cicim demesi dokunmasi yani gun içinde ruhuma dokunacak bir kac sey soylemesi yapmasi yeterli bana
Böyle eş pek nadir
Kendine biraz bakım yap çok güzel oll hep güzel ol ama onun adamı hedef tahtanın 12 sinden çıkar onu tam merkeze koymuşsun. Onu düşünme yaptıklarını düşünme MEŞGULİYET ve ÖNCELİKLERİ değiştir eşimi5.- 6. Sıralara koy o mendi haline nir kalsın .Üzerindeki bakışlar çekilsin adamın. I zaman o kendine bakacak . Biraz kendi kabuğunuza çekilin. Bedenen değil ruhen çekilin. Kendinizi dinleyin. Sen de beklentilerini sıfırla hiç bir şey bekleme.Çünkü sen ona yaptın mı ki beklentinin aynısını?
Ama artık ilgi gösterme tersle me de normall davran uzunca bir süre....
kendinizi dinleyin biraz. O da kendine dönsün
Olmuyorsa mesela sana bulaşıyorsa hiçç çekme bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?