gülmeyin ölüyorum

rain30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
15
0
36
İstanbul
merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .

Obsesif Kompulsif Bozukluk...Takıntı hastalığı.

Doktora gittin mi,kendi kendine mi tanı koydun ?

Her insanda okb vardır.

Fakat kimininki fazla, kimininki azdır.

Kimi bunun çok iyi farkındadır, kimi de sorun olarak görmez bile.

Siz farkındasınız ve ileri boyutta. Mutlaka psikiyatriste gitmelisiniz...

Son düzenleme:

Merhaba,öncelikle okb ciddi bir rahatsızlık ancak tedavisi var..Doktora gittiniz mi?? İlaçları var,kullanmazsanız ilerleyebiliyor.Benim teyzem mesela okbleri iyice ilerlemiş durumda tedavi görmeye çalışıyor. Allah yardımcınız olsun.

Diğer konuya gelince huriler dedikleri her erkeğe 2-3 kadın falan değil! Allah'ın adaletinden şüphe etmeyin! Haşaa!! Her erkek için bir kadın varsa her kadın için bir erkek var demektir,bu karşılıklıdır. Herkes için en doğrusunu Rabbim bilir. Yapmayın ben de her gece (istisna bir durum olmadığı sürece) Kuran okurum,anlayarak okurum,düşünerek..Mantığa yanlış gelen hiçbir şey görmedim,okumadım.Çok iyi gelir. Din hassas ve çarpıtılmaya açıktır (aslında kuran çarpıtılamaz ama insan işte!!) Hadislere inanmayın! Ben de internette 100 tane hadis yazar, yayarım ve herkes de inanır...

Sinirlerinizi bozmayın,Allah her şeyi en doğru bilendir.Güvenin.

Gülmeyin demişsiniz ama ben önce güldüm sonra hak verdim size, o huri olayı takılmayacak gibi değil, neden sadece erkeklere vaad edilen bir hak ki?

biz buradan sizi rahatlatacak pek birşey söyleyemeyiz ki siz zaten duvarlarınızı örmüşsünüz..öyle bişey var,yok demeyin vb..diyerek.yani rahatlatıcı hiçbir cevap istemiyorsunuz aslında.içinde bulunduğunuz durum ilaç tedavisi ve uzun bir terapi süreciyle atlatılacak bir durum.her insanda ufak takıntılar vardır ama sizin obsesyonlarınız ileri derecede sanırım.kompulsif davranışlardan çok saplantılı düşünceleriniz fazla.yenmek için neler yapıyorsunuz?

cenneti degilde ben cehennemi dusunuyorum esasen malum ilk oraya ayak basacagımız icin bakalım cıkabilcekmiyiz bide o var

cok farklı yorumlar var kimi prof esleriyle yani dunyadaki sevdigi kisiyle olucak diyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…