merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .
orda erkeklerin başka eşleri oolacak dediğin yer neresi valla hiçbişey anlamadım
Gülmeyin demişsiniz ama ben önce güldüm sonra hak verdim size, o huri olayı takılmayacak gibi değil, neden sadece erkeklere vaad edilen bir hak ki?
Konu sahibi,başka konuları okuyup çıktı :)
Cennette................
bi dakka şimdi nası ya yanlarında biz bile olsak yine hurilerimi olacak ilk defa duyuyorum
cok farklı yorumlar var kimi prof esleriyle yani dunyadaki sevdigi kisiyle olucak diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?