Vallahi İslam alimi degilim.
Bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse biz de ögrenmiş oluruz.
Çünkü çok farklı şeyler söyleniyor bu konuda.
demek ki türk kadını için cennet,hiçbir kadının olmadığı mekandır
pardon...banamı yazdın bunları
Canim cennette huriler var, onlar dünyadaki kadinlardan cok cok cok
daha güzellermis.
Eger nasip olurda esimizle beraber cennete girebilirsek, dünyadaki gibi yine beraber
olacagiz ve o huriler hizmetimizde okacak diye biliyorum.
Orada kiskanclik olmayacagi icin, (hic bir kötü düsùnce olmayacak) biz kadinlar zaten rahatsiz falan olmayiz yani :)
üzülmeyin hatunlar bizede ''gılmanlar'' olacak
bu konuyu okuduktan sonra hastalığımın adını öğrenmiş oldum.bu bende de var sanırım kendimi mezarda düşünüyorum nefesm daralıyo ağlamaya başlıyorum.yakınlarımın ölceni düşünüorum başıma ağrılar girio.öyle bir noktaya geliyorumki bazen sdce beynimden acaba nasıl var oldu dünya öyle mi oldu böylemi oldu derken derinlere indikçe imanımı kaybetçek gibi oluyorum töbe deyip unutmaya çalışıyorum ama çok sık olmuyor.
ben gılman hakkımı şimdi kullanmak istiyorum
bu konuyu okuduktan sonra hastalığımın adını öğrenmiş oldum.bu bende de var sanırım kendimi mezarda düşünüyorum nefesm daralıyo ağlamaya başlıyorum.yakınlarımın ölceni düşünüorum başıma ağrılar girio.öyle bir noktaya geliyorumki bazen sdce beynimden acaba nasıl var oldu dünya öyle mi oldu böylemi oldu derken derinlere indikçe imanımı kaybetçek gibi oluyorum töbe deyip unutmaya çalışıyorum ama çok sık olmuyor.
ben gılman hakkımı şimdi kullanmak istiyorum
yok gitmedim bir yere acaba benim gibi yok yere herseyi kafasına takanlar varmı diye araştırma yapıyordum burada . bazıları sormuş nerede huriler diye cennetten bahsetmiştim yani evet benim taktığım konu erkeklerle aynı şekilde ibadet etmeliyiz ama orada bir erkeğin sekseninci hanımından birimi olacağız diyede düşünmeden edemiyorum önceden olsa güler geçerdim insanların önem verdiği şeyler taktığı şeyler değişiyor herhalde evet ayetler var mesela orada gözlerini eşlerinden ayırmayan dilberler vardır. biz hurileri yepyeni bir yaradılışla yarattık. onları bakire kıldık. onlara ne insan nede bir cin dokunmuştur . onlar toz< konmamış yumurta gibidirler daima gençtirler ALLAH ım sen affet acaba ALLAH cezamımı verdi yoksa okb mi yapıyo bunu bana ?
sizinki biraz panik atak gibi sanki ..
Bir de yeryüzünden cennete giden kadınlar hurilerden daha üstün olacak diye biliyorum...
kızlar orda da bakımınızı eksik etmeyin. nasılsa cennetteyiz diye kendinizi salmayın. hurilerle sıkı bir mücadele sizleri bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?