Gülsem mi ağlasam mı bakın bir...

valla uyuor hala 1 saat once fln bakmistm yanma gecti demisti en son bisiler buldum nette sakali fln etkilemiyomus ama sac konusunda kimsenin deneyimi yok sanirim... valla kizlar ben bi iki girmezsem kk ya polise haber verin adam beni dograyipcesedimi yok edebilir eyvahedigeldismile

:roflol: :roflol: :roflol:
İnşllh bişey olmaz...

boshayallersmile yeap
canım arada yapmak lazım böyle şeyleri kaza ayağına.anladım ben seni tebrikler.vereliniortak

nasıl yanisempatiksalakcinni

arkadaşım sana geçmiş olsun,merak etme bişe olmamıştır, 1dk anca durmuş eşinin kafasında, olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten.. olumunekankayizsmile

tahminen bildiğimiz kolayı kafaya döküp 1 dakika beklemek kadar bir hasar olur :) ya da kafayı limon suyuna daldırmak :/

zaten saçları kıymetlisiymiş adamcağızın yahu bakım falan yapıyormuş :)

umarım konu sahibi de eşiyle karşılıklı geçmiş gülüyordur artık :) bu cilveli olaylar da olmasa evlilikler ( ya da arkadaşlıklar da tabi, bütün ilişkiler) çok sıkıcı olurdu çooookkkk :)

Erkekler bu sac konusunda ne kadar hassas ya:)
Yikadiysaniz birsey olmaz canim. Yikadiktan sonra biraz bekleyip kendi kullandigi serumdan sürseymis keske.

bebeem nerdesin kız :uhm:
ey ruuuuuuuuh ses ver :1shok:
deli kız çok seviom ben seni he tanımıom ama sevdim işte birden yorumlarına fln güldüm

Konu sahibi hala hayatta mı acep? sırnaşık şey Çevrimiçi görünütor ama... :lepi:

Son düzenleme:
Burdayimm kizlar hayattayim simdilik Allah'a sukur sanirim bisey olmadi ama sac derisi soyulacak bi iki gun sonra o zaman belli olacak sanirim hala suratini asmis oturuyor kara kara dusunuyor... git sor doktora fln diyorum gitmiyor off yandim kizlar bundan sonra asitten bisey olmasa bile 1 tel saci gelse beni sorumlu tutacak asiri bi sac dokulmesi yasamisti son zamanlarda duzene girmisti baya gurlesmisti fln sac konusunda o kadar alinganki korkudan oluyorum 1-2 saat uyudum onda da ruya gordum soyulan sac derisiyle beraber butun saclarida beraber geliyordu senağlama

Son düzenleme:
Üzülme bu kadar erkekler gerçekten de saçları dökülmeye başladığında hassas oluyorlar, kolay değil tabi... ınşallah birşey olmaz hemen yıkamışsınız zaten yaa, öyle bi dökmeye hemen saçlar dökülecek olsaydı onca kadın tüy sorunu yaşamaz hemen hallederlerdi bu şekilde di mi? Aklına kötü şeyler getirme...

evet canim sakali fln etkilemiyomus yuze uygulanirken ama sac biraz daha hassas ya ne bileyimbide normal bi saci olsa... cikarmak icin yapmadigi kalmiyor ilaclar serumlar sampuanlar sarimsaklar....biraz once dedim ki belki iyi gelir sac derin yenilenir iyice kopurdu ya bende su cenemi tutamiyorum bi turlu

erkekler böyle valla saç konusunda ama haklılarda yani kim olsa takar kafaya benim sevgiliminde iki tel saçı dökülmye başlamıştıkuaför dökülüo saçların demiş ayyy iki ay takıntı yaptı yok saçım dökülüo die ağlıcak duruma geldi saç ektiricem die tutturdusositososito

Saç dökülmesi başımıza dert oldu inş. eşini saçlarına zeval gelmez (:

benim sevgilimin de dökülüyo bi ara gitti saçlarını kel gibi yaptı gül gül çatladım sırnaşık şeydökülmesin diye yapmış sora yine uzattı allahtan

zaten yer yer kel kafasi :) yeni duzelmeye basliyordu saclari dokulurse olene kadar her gun bana asit bi yudum asit icirecekmis.:(yapar mi yapar
;0

evet canim sakali fln etkilemiyomus yuze uygulanirken ama sac biraz daha hassas ya ne bileyimbide normal bi saci olsa... cikarmak icin yapmadigi kalmiyor ilaclar serumlar sampuanlar sarimsaklar....biraz once dedim ki belki iyi gelir sac derin yenilenir iyice kopurdu ya bende su cenemi tutamiyorum bi turlu

Sen ona serumdan önce dermaroller kullanmasını öner. Yüz estetiği bölümünde ayrıntılı bilgi var. Senin için araştırdım buldum dersin :)
Geçmiş olsun.

bende kullanıyorum tca. saça zararı olcağını sanmam benim tüylerime bi etkisi olmadı çünkü.saç derisi soyulmaya başlar haftaya.cildinin eski haline dönmesi bir ayı bulur.korkulcak bişey yok bence.hatta saç derisinden kaynaklı dökülmesi varsa bakarsın iyi bile gelirboshayallersmile

ins canim ya bende iyi gelebilecegini dusunmek istiyorum aslinda cunku batiklara fln da iyi geldigini biliyorm bi de sac derisini yenileyecek fln ama ona bunlari soylemeye calistigimda bas bas bagiriyor kaydirigubbakcemile bakcaz artik..

ay anlamıyorum erkeklerin bu saç konusunda hassaslığını.iki tel saçı kalır yine de rüzgar uçsa köpürürler.

seni çok iyi anlıyorum canım artık bir ay kuytulara köşelere sin gözüne görünme,hele haftaya annene misafirliğe git çok özlemişsindirsempatiksalakcinni

Sen ona serumdan önce dermaroller kullanmasını öner. Yüz estetiği bölümünde ayrıntılı bilgi var. Senin için araştırdım buldum dersin :)
Geçmiş olsun.

canim yuzum icin tca yi ben kullaniyodm ondan sise almstm seyreltmek icin onun sorunu sac.. ama baktim dermaroller a iyi biseye benziyor arastrcam tskler

Back
X