Gülsem mi ağlasam mı?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Kızlar slm
Böyle bir olay nasıl anlatılır nasıl yorum yapılır bilemedim
Şimdi bir kız çocuğu düşünün henüz 8 yaşında 2. Sınıfa gidiyor
Çocuk çok uslu sesiz bir çocuk
Okulda
Arkadaşları top oynuyor çocuğun oda köşede izliyor onları
Top gidiyor evi okul bahçesine bitişik bir evin camına değiyor
Kadın dışarı çıkıyor çocukların hepsi kaçıyor
Sadece bu kızım kalıyor bakıyor ne oluyor diye
Kadın kızı yakalayıp şiddetli bir tokat atıyor
Birdaha topunuz benim evime gelmesin biktim sizden diyor
Kız ağlayarak okula dönüyor
O gün okul idaresi öğretmeni birşey yapmıyor
'taki kızımız eve gidene kadar
Çocuk annesine olanları anlatıyor
Anne karakola gidiyor şikayette bulunuyor
Karakolda annemize deniyor ki birşey çıkmaz bundan
Anne okul idaresine gidiyor kimseyi muhattap bulamıyor
Annede kızını döven kadının kapısını çalıp
Tüm gücüyle kadına bir tokat atıyor
Tokat öyle değil böyle atılır diyor
Şimdi karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olacaklarını söylüyorlar
Doğrusunu söylemek gerekirse ben anneyi hakli buldum
Size sorum herhangi bir şikayet durumunda bu annemiz suçlu bulunur mu?

Bence de anne haklı. Çocuğu acilen okuldan almalı başla bir okula göndermeli. Böyle bişey olurken okuşun ilgilenmemesi endişe verici.
Bir de ne cesaret kücücük bir çocuğa tolat atmak. Kadının akli dengesi yerinde değil herhalde.
Kendi çocuğuma yapılmış olsa polisin filan bişey yapmayacağı bir ülke olduğumuz için bende annenin yaptığını belki daha beteri yapardım

Okul idaresi ve öğretmenlerle bağlantıyı çözemedim. Bunlar derste olmaları gereken saatte mi gerçekleşiyor? Top okul bahçesinden eve mi uçuyor yoksa? Eğer ikincisiyse bu bizim okulda da oluyor. Yandaki fındıklıkta top arıyor çocuklar sınıfça bedenci fırçalayınca

Ates olsa curmu kadar yer yakar,ne olursa olsun kimse kimsenin cocuguna tokat atamaz,dokunamaz!o cocuk cami kirsa bile...Yasadigim ulke de bunu yapsaydi kadin cok ciddi basi belaya girmisti.Annenin de eline saglik ,sikayetten de birsey cikar mi sanmam,cocuga taciz edene birsey olmuyor ulkemde...

Topu kesseymiş ne diye canıım çocuğu tokatlamış pis kadın

Kadın gitmiş şikayet etmiş, kimse ciddiye almamış. Daha ne yapacaktı? Valla çocuğuma zarar verene adalet cezasını vermiyorsa, ben veririm, anneyle gayet güzel empati yapabiliyorum. Birine şiddet uygulamak tabi ki ceza gerektiren bir suç ama çocuğa uygulanınca "bir şey çıkmıyorsa", karşılığını veren annenin yaptığından da bir şey çıkmamalı. Bir de okul bahçesinde kamera filan yok mu? Olayın görüntülerini elde etmek mümkün mü?

Son düzenleme:
Ya anne ne yapsaymis, tokadın üstüne bir bardak su mu icseymis.
Kadın gitmiş hakkını aramış, kimse oralı olmayınca mecbur kalıp kendisini savunmuş.
En başta yapması gerekeni yapmış aslında

Çocuk tokat yediğinde ses çıkarmayan yasalar, kadın tokat yediğinde hiç haktan hukuktan bahsetmesin zaten.
O kadininda eli inşallah bir daha kimsenin çocuğuna kalkamasin.
Ay çok iyi yapmış o anne.

Ohhh iyi yapmış madem kimse birşey yapmamış bende olsam tokati yapistirirdim isterlerse iceri atsinlar umrumda olmaz..benim cocuguma kimse vuramaz.
Ayrıca çocuğa tokat atan arsız yüzsüz kadının yaptığı daha büyük suç. Gücü minicik çocuğa mi yetmiş?
Ahhh iste kanunlar ve adalet doğru işlemeyince böyle oluyor. Yaşadığım ülkede sıkıyorsa birinin çocuğuna vur bakalım neler oluyor..

Sikayet durumunu bilmem ama ellerine saglik o kadinin ohh kucucuk cocuga tokat ne ruh hastasi

Cocukken oturdugumuz apartmanda manyak bi kadin vardi cocuklara ne garezi varsa hepimizden nefret ederdi o geldi aklima
Var boyle manyaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…