Gülsem mi ağlasam mı?

Düşünemedi
O hışımla o sinirle ne yapacağımı bilemedim sadece dürtüsel davrandım diyor annemiz
yok bundan bırsey cıkmaz buyuk ıhtımal yanı hakımın dıyecegı hanımlar az sakın cocuklara boyle mı ornek olacaksınız der kapanır
cunku ıspat yok

okulun kamerası falan yok mu acaba bır kamera goruntusu
o komsu kadının bası agrısın ıstıyorum da bu meselede

Bir de teneffuste...nobetci ogretmen neredeymis? Kadin sikayetci olsun

Ohhh annenin ellerine sağlık tokat nasıl atilirmis görsün ahlaksiz kadın. Sanki millet öfkesini kussun diye doguruyoruz büyütüyoruz. .ki daha doğurmamış biri olarak fena depreştim şuan

Bilmiyorum ama vardır heralde okulun kamerası
Umarım başı ağramaz annemizin
Komşu kadında zaten iyi bir ders almış umarım cezada alır

Aslında suç karşılıklı gibi, muhtemelen uzlaştırmaya gidilir de darp raporları görgü tanıkları falan var mı? Yani bu durumda ispat lazım.

kadin basladi tehdite siz koskaca kadindan degil cocuktan yanasiniz sizi sikayet edecegim demeye.

Konudaki kıza çok üzüldüm ve annesini haklı buldum. Ama konudan çok şuna şaşırdım.
Bu nasıl bir zekasızlıktır ya? Tabii ki çocuktan yana olacaklar, ya ne olacaktı? Böyle basit bir şeyi bile düşünemeyen insanlar neden ürüyor anlamıyorum.

gerizekali kadin ne kadar camina degsede tokat mi atilmasj geekiyordu türkiyede adalet denen birsey yok ben bunu biliyorum sadece ama insallah adalet o anne tarafina tecelli eder oh iyi yapmis

Anneyi tebrik ederim. Bundan birşey çıkmayacağını düşünüyorum. Çünkü şöyle, Kadın diğer kadına tokat atmış. Yani bunlar ikisi yetişkin birbirine denk insanlar. Ama öbüründe bir yetişkin çocuğa tokat atıyor. Kendinden güçsüz durumdaki birine şiddet uygulamış oluyor. O yüzden uğraşıyorsa o kadın istediği kadar uğraşsın adalet varsa kendi haksız çıkar.

Bi anne olarak anne haklı. Olayın sıcaklığıyla böyle bi tepki vermiş. Annenin ceza alacağını sanmam.

oh eline sağlık.ama sanmam.karakolda olsun yine de şikayetçi olucam diye diretip çocuğa darp raporu alsaymış keşke(psikolojik olarak da etkilendi sonuçta).okul kameraları da olayı görüyordur diye düşünüyorum.
seri katiller tecavüzcüler geziyor sokakta ona hiç bir şey olmaz.

Google'dan baktım, doğru anladıysam bunun suçu, varsa basit yaralama cezası veriliyormuş ama bu suç bedenen ve ya ruhen kendini savunamayacak birine karşı işlenirse ceza yarı oranında artırılıyormuş. Her türlü o kadin daha suçlu. Şikayetçi olursa kendi daha fazla ceza alır.

Az yapmış istediği kadar şikayet etsin ben tam suratının ortasına yumruğu vururdum 8 yaşında ki çocuğa vurmanın karşılığı bende bu .. Şikâyet etsede anne ceza vs alıcağını zannetmiyorum

İşlenen suç şikayete tabi bir suç olduğu için ve uzlaştırma kapsamında olduğu için ilk aşamada savcı uzlaştırmacı atayacaktır. çocuğa tokat atan kadın uzlaşmaya çalışacaktır ki çalışmalıdır salak değilse çünkü uzlaştıkları takdirde dava açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…