Gülsem mi ağlasam mı?

Çok güzel yapmış o anne kırsaydı baya ağzını burnunu ne var top geldiyse, hakkı yok çocuğa tokat atmaya sahipsiz mi bu çocuk, tokat atmadan önce düşünücekti birde haklıymış gibi utanmadan, tokat yediği için oda mı şikayetçi olucakmış kendi yaparken iyi di

Kucukken bir bahceden gul koparmistik kadin pesimden gelmis saclarima yapismisti saclarim uzun orukluydu.Annem bunu camdan görup isik hiziyla kadinin saclarina yapismisti Anne olarak sunu soyleyebilirim kedi bile yavrusu söz konusu olunca aslan kesilir.Adı anne ve haksiz olmasi söz konusu olamaz

Oncelikle annemizin ellerine saglik ben olsam sac bas degil kafa goz dalardim sabirli kadinmis tebrik ederim

Vallaha annenin adalet sistemine hayran kaldım.Bence bişey olmaz.Ama bilemiyorum .En fazla para cezası fln olur ama bişey cıkmaz .

Diyorsun ki
Kendi kanunlarınızı oluşturun muz cumhuriyeti çünkü
Ne olacak ne olabilir ki hapis cezası alacak haliniz yok artık böyle olaylara kavga dogus olup karakolluk olanlara basıyorlar para cezasını 2 tarafa da para cezası gelir işin sonunda

Böyle basit şeyler için ne kolluk kuvvetleri nede adliyeyi meşgul etmeyin
Polis halkın emniyeti için var, bunun için vergilerimizle maaş alıyorlar. Adliye de haklı ile haksızı ayırıp haksız olana kanun hükmünde ceza vermekle yükümlü bunun için var bunun için maaş alıyorlar.
Hergün kafa kesilmesi filan mı lazım kolluk kuvvetleri ve adliyenin kapısına gitmek için? Zaten sağolsunlar bileklik cüzdan çaldırdık onda bile ilgilenmediler çünkü hafife alıyorlar. Ölmezsen polisin umurunda değil, ölünce de adliyenin umurunda değil.
Muz cumhuriyetinden farkımız yok.

Böyle basit şeyler için ne kolluk kuvvetleri nede adliyeyi meşgul etmeyin
Şiddete uğramış bir çocuk var ortada. Basit derken? Sizce ne yapılmalı böyle durumlarda? Anne polise gitmeden önce direkt mi gidip kadına bir tane yapıştırsaydı?

Okul idaresi ne için müdahale etmemiş onu anlamadım ben?
Bizim çalıştığımız kurumun hemen bitişiğinde psikopat yaşlı bir çift vardı. Bi engellilerle çalışıyoruz haliyle öğrenciler bağırıyor veya nöbet geçirebilir bahçede. Kadın çıkmış otizmli bir öğrencinin velisine bağırmış çığlık çığlığa al götür delini sizi mi dinliycez diye.
Ben de öğretmenim. Veli ağlıyor çocuk öfke nöbeti geçiriyor biraz çocupu itip kakmış
Zor aldılar kadını elimden.
Öyle kolay değil bir çocuğa vurup kaçmak.
Perişan ederim çok net.

Ne olacak ne olabilir ki hapis cezası alacak haliniz yok artık böyle olaylara kavga dogus olup karakolluk olanlara basıyorlar para cezasını 2 tarafa da para cezası gelir işin sonunda
Hanımefendi bahsi geçen kadın ben değilim
Çok yakın bir aile dostumuz
Şimdi anne çocuğuna atılan tokata sesiz mi kalsaydı
Annenin komşuya atığı tokata komşu mu sesiz kalmalı
Yada buna sizin tabirinizle kolluk görevlerini ve adliyeyi karıştırmadan aralarında mi halletsinler kozlarını
Öneriniz ne
Aslında öneriniz yok değil mi
Sırf yorum yazmak için yazdınız yada eş dost akrabalarınızdan biri kolluk görevinde yada adliye
Yada belki siz

Çocuğu dövünce bi suç sayılmıyosa kadının yaptığı da suç sayılmaz ayrıca çocuğuma birisi vurucak gebertene kadar döverim onu bi tokat az bile

Bende onum için diyorum zaten ilgilenmezler takmazlar insanın yorulduğu yanına kar kalir

Kimse kendi adaletini sağlayamaz bu ülkede hak hukuk var derler ama kadına başka çare bırakmamışlar. Eline sağlık derim. Umarım avukat arkadaşlar bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…