Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne seviyesizlik böyle ve siz de bu durumdan memnun olmuşsunuz...
görümcenle ilişkiniz ne boyutta iki kardeşin ilşikisi nasıl bilmiyorum ama eşinin söylediği laf gerçektende hoş değil.bunun şakası da ciddisi de olmaz
olay orda büyümemiş görümcen şakaya vurmuş işi kapanmış mevzu artık yapabileceğiniz birşey yok bence ama eşinizi bir daha böyle kırıcı konuşmaması konusunda uyarabilirsiniz![]()
Ben arkadaşın diğer konularını da okudum.
Eltisi "başkasına aşık" diye dedikodu yapmış konu sahibesi hakkında.
K.validesi, oğluna ve gelinine ( konu sahibine yani) "işinize gelmiyorsa s... gidin" diye bir yorum da bulunmuş.
Yani genel olarak arkadaşın eşinin ailesi kendi aralarında bu tür çirkin konuşmalara alışkın ve kanıksamış durumda olabilirler.
İçini yemek hırsı bürümüş görümce eltileri anlamam ben.Gelinlerden bir tanesi kayınvalidede yer yemeğini..Altı üstü iki tabak birşey.Ama çok büyük birşey gibi elti yada görümcede damlar eve.O yerse bizde yeriz ona varda bize yok mu mantığıyla.Ne kadar saçmadır.Bi rekabet bir doyma hissi yemek hırsı faydalanma..Neden faydalanmaya çalışır ki gelin yada görümce bilmiyorum.Kendi evimde yerim çoluk çocuk kimseyi rahatsız etmem.Azıcık aşım ağrısız başım hesabı.Çağırılmadıktan sonra hiç kimseye gitmem gittiğimdede o hazır mı bu hazır mı gibi kimseye emir verip kendimi nimetten saymam...Kendimi nimetten saymam için beni davet etmeleri gerek..
Totomel arkadaşım her ne kadar görümcelerin anne baba eviyse gelinlerde orann artık bir ferdi.Böyle hırs aç gözlülük nereye kadar?Tamam yer içer istediği gibi ama yemek içmek farklıdır aç gözlülük farklıdır.Ayrıca emir etmek o hazır mı bu hazır mı diye insanların damarına basmak çok farklıdır.Kalabalık ailelerde herkes bir araya gelince sorun çıkıyor.Madem herkes orannıın evladı herkes mangalını doya takım yemek istiyorsa farklı günlerde gelip yapmaları gerekli.Ben oranın kızyım ben oranın geliniyim diye hırs yapılırsa insanların huzuru kaçar.Eşiniz çok ağır bir cümle kullansada demek ki bir değil iki değil kaç kere ablasının o tavırlarına şahit olmuşki kendini tutamayıp öyle birşey söyledi.Sizde susarak hanımlığınızdan ödün vermemişsiniz ne güzel.Görümcenin öyle bir tavrına karşı daha farklı yaklaşabilirdiniz aslında.En iyi mangal günlerinde tek gidin..Gerçekten aç gözlülük ve emivaki insanın sinirlerini oynatır.